Butterfly clothing

Reitings 302
Reģ: 07.11.2013
Sveikas! Vai kāda iepērkas pie Elīnas Didrihsones? Kāda kvalitāte drēbēm un esmu dzirdējusi, ka ļoti liels uzcenojums.
19.12.2018 11:13 |

Reitings 1495
Reģ: 17.06.2024
bublicious @ 19.12.2025 20:26
Var redzēt ka Džeisons tur tā pa vidu...kaut kas ķep ļep uzvilkts. Varēja taču viņam arī uzvalciņu?

Ne tika uzvalciņu, bet arī apavus, jo Dž. Bija zābakos. Man tas viss negāja kopā ar viņas tēlu, bet nu tā ir Elīna, kurai ir jābūt visspilgtākajai it visur.
20.12.2025 07:35 |

10 gadi
Reitings 3777
Reģ: 06.05.2014
Didrai grūta dzīve. Visi sūdzas par bērnu publicēšanu soc.tīklos. Nabaga mamma. Viņai tak jāparāda, ka ir laba mamma un iet uz bērna 1. eglīti. Ja nav nekur ieliktas bildes, tas neskaitās. Kāds engagement tiek palaists garām ar šo aizliegumu. Eh, gan jau Džeisonu izņems no tā dārziņa, jo "vecāki un darbinieki tur ļauni un ienīst slaveno Didru".
Didruļ, tev tak ir pazīstami video montētāji. Tam pašam Gibam uzprasi, lai parāda, kā pārējiem bērniem sejas aizkrāsot. Vai vismaz pasaki, lai apmāca tavas padotās.
20.12.2025 10:30 |

Reitings 1495
Reģ: 17.06.2024
L.. @ 20.12.2025 10:30
Didrai grūta dzīve. Visi sūdzas par bērnu publicēšanu soc.tīklos. Nabaga mamma. Viņai tak jāparāda, ka ir laba mamma un iet uz bērna 1. eglīti. Ja nav nekur ieliktas bildes, tas neskaitās. Kāds engagement tiek palaists garām ar šo aizliegumu. Eh, gan jau Džeisonu izņems no tā dārziņa, jo "vecāki un darbinieki tur ļauni un ienīst slaveno Didru".
Didruļ, tev tak ir pazīstami video montētāji. Tam pašam Gibam uzprasi, lai parāda, kā pārējiem bērniem sejas aizkrāsot. Vai vismaz pasaki, lai apmāca tavas padotās.

Viņa reāli kaut kādā burbulī dzīvo un ir atrauta no ārpasaules. Ak, nabadzīte, ir apvainojusies, ka nevar publicēt citus bērnus. Lielā influecere nemāk elementāras lietas video redigēšanā?
20.12.2025 10:42 |

Reitings 2063
Reģ: 06.07.2024
Stulbā primātiskā Didrihsonu ģimene!!
Publiskot svešus bērnus bez piekrišanas un pēc tam publiski raudāt par to, ka citi vecāki sargā savējos, ir augstākā līmeņa egoisms. Bērna tiesības nav dekorācija un nav atkarīgas no tā, cik ļoti kādam gribas uzmanību. Ja to nesaprot, tad problēma nav “programmā, kas izgriež cilvēkus”, bet domāšanā.
20.12.2025 11:17 |

Reitings 83
Reģ: 21.07.2023
sauliiite.paula @ 18.12.2025 13:52
Pāris dienas atpakaļ man bija saruna ar vienu sievieti, kurai arī ir mazais apģērbu bizness, tpt, kā Didrihsoni sūta apģērbu no Itālijas, Francijas, Polijas, apavus pērk Polijā un viņa bija sašutusi par to, kā Didrihsoni maldina pircējus ar atlaidēm. Tās atlaides ko viņi ir norādījuši, kur gala summa ir, piemēram, 45€, 35€, 18€ utt..patiesībā šīs cenas ir, kā bez atlaides uzliktas. Skaļi izziņo, ka ir mega atlaides tur ar 50%-70%, sākotnēji uzliekot pamatīgi augstu pamatsummu, tādējādi maldinot klientus un beigās nemaz nav nekādu atlaižu. Patiesībā to preci ko viņi pārdod iepērk bāzē par ļoti smieklīgām cenām, jo lielāks vairums, jo zemāka cena. Klienti pārmaksā vājprātā, kā piemēru minēja, ka džemperīti ar apkaklīti bāzē var nopirkt ap 5€, taču viņi savā veikalā pārdod 35€-45€ un dēvē vēl par lux kvalitāti, kaut gan kvalitāte ir vidēja, kam vidēji tirgū būtu jāmaksā ap 15€-18€.

Saulite Paula No Siguldas atkal nokritusi no mēness. Jau vienreiz policijā atklājās, pēc IP adreses ka no savas daeba vietas Siguldā raksti sliktus komentārus. Laikam vel tev nepietiek. Nezināji, ka bizness tā strada, kur tu preci nopērc lēti un centies no tā nopelnīt maksimāli? Tagad pēkšņi Tu esi uzzinājusi, ka ozrādās šīs drēbes ir pārcentas 2025. gadā. Tas tiešām ie smieklīgi paziņot to kā faktu šajā forumā. Damn guurl, neviens nezināja. Varbūt beidzot jāpalasa kautkas vairāk kā šis forums, bet tev nekas dzīvē izņemot siguldā sedet aktuāls nenotiek.
20.12.2025 12:20 |

10 gadi
Reitings 5065
Reģ: 08.09.2015
Es nevaru, Didra birdina asariņu, jo viņai neļauj publicēt citus bērnus😂
Jā, Didra, mēs citas mammas uzņemam bildes, video tā pat kā Tu, bet, kad mēs to darām, mums citām mātēm nav pirmā doma to publicēt, vai tiešām to ir tik grūti saprast? Neviens Tev neaizliedz filmēt un bildēt, jautājums ir, ko Tu dari ar to saturu!?
Man personīgi, ja mans bērns parādītos kādas man zināmas mammas kontā ar 200 sekotājiem būtu vienalga, bet esmu arī pilnīgi pret, ka mans bērns ir kādas influenceres video, kuru apskata vairāki tūkstoši vai 100tk+, pie tam viņai tas ir tikai bizness, un uzmanības meklēšana. Nu kā var būt tik egoistisks cilvēks!!
20.12.2025 12:35 |

10 gadi
Reitings 43249
Reģ: 11.02.2015
"citas mammas arī filmē, kāpēs es nevaru?"
Bļā, nu tiešām tik debīla, ka nesaprot?
1. Citas varbūt patiešām tā piezūmo, ka tikai sava bērna seju redz un nevienu apkārtējo, kas tam nav devis piekrišanu
2. Nekur nepublicē, bet tikai sev, max omēm nofilmē
3. Pat ja pieņemsim, ka kāda mamma savā kontā arī kaut ko ieliek, neievērojot noteikumus (nu mēdz tā būt, ir dažām redzēts) - to max paskatīsies 300 cilvēki. Ir starpība starp sveša bērna eksponēšanu 113k vai 300 cilvēkiem (arī nekas apsveicams un arī šīm mammām tiek aizrādīts).
Esi tu anti-slavenība, rēķinies ar to beidzot. Rādot savu bērnu, tu šai anti-slavai pakļauj arī viņu - jūsu kā vecāku izvēle. Bet citi vecāki saviem bērniem tos nevēlas un respect viņiem, ka pacēla jautājumu bd. Respect arī pašam dārziņam, ka nedod atlaides pašiedomātajai pasaules nabai.
20.12.2025 12:36 |

Reitings 2063
Reģ: 06.07.2024
Filmē priekš sevis,savien ģimenes loceķļiem.😄vienmēr ir tikts filmēts,bet to nepublicē ,ja publicē tad citu bērnu sejas nevar redzēt.
ELĪNA TU ESI VIENA NELAIMĪGA KUCĪTE.
20.12.2025 12:49 |

Reitings 2939
Reģ: 07.02.2024
Kirbis32 @ 20.12.2025 12:49
Filmē priekš sevis,savien ģimenes loceķļiem.?vienmēr ir tikts filmēts,bet to nepublicē ,ja publicē tad citu bērnu sejas nevar redzēt.
ELĪNA TU ESI VIENA NELAIMĪGA KUCĪTE.

Es nesaprotu, viņa izliekas, ka nesaprot vai kas ar viņu.
Kā var izbojāt svētkus tas, ka nedrīkst publicēt video. Tātad gāja tur ne jau sava bērna dēļ, bet lai būtu instagramā ko ielikt, skatījumi un nekas vairāk tai mātītei neinteresē. Piedodiet.
20.12.2025 12:58 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits