Elemelekaramele @ 01.12.2025 15:58Pētīju šo tematu savām vajadzībām, tikai, lai saprastu, kas lācītim vēderā, no kā sastāv (kādas ir aktīvās vielas un ko konkrēti var vispār izdarīt), jo viena mana draudzene apgalvoja, ka Zinzino ir brīnumlīdzeklis. Personīgi Zinzino šķiedrvielas neiegādājos un arī neplānoju iegādāties. Bet fakts ir tāds, ka tieši šim produktam, ar šādu sastāvu, tiešām nav alternatīvu, ko bija minējusi iepriekšējā komentētāja. Zinzino šķiedrvielu saturā ir rezistentās cietes maisījums, auzu beta-glikāni, inulīns, fruktooligosaharīdi (FOS), ceļteku sēnalas un guāra sveķi - katra no šīm sastāvdaļām ir pētījumos atsevišķi pētīta. Jautājums gan ir par mijiedarbību šīm sastāvdaļām savā starpā un ietekmi uz aknu veselību - šāds combo, kā ir ZinZino, nav pētīts. Un deva vienai Zinzino šķiedrvielu kapsulai ir salīdzinoši maza, līdz ar to, šīs šķiedrvielas tiešām daudz vienkāršāk būtu uzņemt ar uzturu.
Tas, ka lietoju šai izpētei Perplexity rīku, tas ir tas pats, kas zemes rakšanā lietot kombainu - ar to vnk ātrāk var sasniegt man vajadzīgo rezultātu. Var jau 5 hektārus arī uzrakt ar lāpstu, tas vienkārši būs ļoti lēni un prasīs nesamērojamas pūles.
Elemelekaramele @ 01.12.2025 15:58Pētīju šo tematu savām vajadzībām, tikai, lai saprastu, kas lācītim vēderā, no kā sastāv (kādas ir aktīvās vielas un ko konkrēti var vispār izdarīt), jo viena mana draudzene apgalvoja, ka Zinzino ir brīnumlīdzeklis. Personīgi Zinzino šķiedrvielas neiegādājos un arī neplānoju iegādāties. Bet fakts ir tāds, ka tieši šim produktam, ar šādu sastāvu, tiešām nav alternatīvu, ko bija minējusi iepriekšējā komentētāja. Zinzino šķiedrvielu saturā ir rezistentās cietes maisījums, auzu beta-glikāni, inulīns, fruktooligosaharīdi (FOS), ceļteku sēnalas un guāra sveķi - katra no šīm sastāvdaļām ir pētījumos atsevišķi pētīta. Jautājums gan ir par mijiedarbību šīm sastāvdaļām savā starpā un ietekmi uz aknu veselību - šāds combo, kā ir ZinZino, nav pētīts. Un deva vienai Zinzino šķiedrvielu kapsulai ir salīdzinoši maza, līdz ar to, šīs šķiedrvielas tiešām daudz vienkāršāk būtu uzņemt ar uzturu.
Tas, ka lietoju šai izpētei Perplexity rīku, tas ir tas pats, kas zemes rakšanā lietot kombainu - ar to vnk ātrāk var sasniegt man vajadzīgo rezultātu. Var jau 5 hektārus arī uzrakt ar lāpstu, tas vienkārši būs ļoti lēni un prasīs nesamērojamas pūles.
lietoju maksas versiju un man ir arī ārstniecības personas izglītība.smūtijs @ 01.12.2025 17:48
Es pamēģināju Perplexity rīku - nav korekts.
da labi, neesmu pat rokās turējusi to zinzino un arī netaisos, tiešām vienalga vai kapsulas vai šķīdināms pulveris. Aktīvās vielas daudzums ir svarīgāks par konkrētā uztura bagātinātāja formu.Helita @ 01.12.2025 18:35
Zinzino šķiedrvielas nav kapsulās, bet gan izšķīdināmā pulverī.
atceros, viņa intervijā stāstīja, ka Nauris visu Elinas grūtniecības laiku nav pat skāries viņai klāt. Tieši tad padomāju, mīlestības tur nulle. Nu kā? Tas taču tik skaists bērniņa gaidīšanas laiks.Man vīrs čubināja vēderiņu un bija tik mīļš ❤️tieši seksa laikā daudz runājām par bērniņu. Varbūt, tāpēc Elinai nav mātes mīļuma savam dēliņam?Un neviens mani nepārliecinās,ka divi jauni iemīlējušies cilvēki, gaida to kāzu nakti ,kad nu beidzot viņiem būs sekss. Un redzot, ka viņi abi diendienā neko neievēro no saviem sekas baušļiem. Man tiešām žēl Elinu, viņa nevar uzplaukt kā sieviete blakus tādam kretīnam, tāpēc arī tās visas sava izskata labošanas, viņai ir kompleksi dēļ Naura, varbūt tas arī ir iemesls viņas vēlmei publisi sevi atrādīt pēc iespējas plikāk.magdalena333 @ 01.12.2025 14:55Tak tur pa rinķi melošana, haipa celšana. Tad viņa tik ļoti cenšoties tikt pie bērna, lūdzoties, jau gadu dzer eļļas un ko tik ne, bet izrādās, viņa 3 gadus vispār ar sex nenodarbojas? Vai tiešām totāla dura un domāja, ka ar lūgšanām paliks stāvoklī. Nē, nu es tak saprotu, ka tur ne centās nekā, visa šī bērnu tēma, mēnešreizes, tagad seks ir tikai haipa celšanai. Bērnu negrib, jo ir panika, ka pieņemsies svarā plus nav mātes instinkts, mēnešreizes nav, jo ir ēšanas traucējumi, seksa nav, jo uz to Nauri jau sen viņai nav vēlēšanās. Un te nevajag norakstīt uz neko citu, ja jaunai sievietei ir jāizvairās no seksa ar savu mīļoto vīrieti 3 gadus, tad tur nekā veselīga tajā laulībā nav. Arī grūtniecībā nebija viņiem seks, cik sapratu pirms grūtniecības jau tur ir bijis sausais periods kā arī līdz kazām, sanāk ka pusi no viņu kopā būšanas laika viņiem vispār nav bijis seks, jauniem cilvēkiem. Tāpēc jau, lai kā viņi tur tēlotu, un filmētu tos saldenos video, tak pa gabalu tur nolasās, ka ir aukstas attiecības, ka viens otram riebjas.
Elīnai tak nav mīlestības ne pret vienu - ne dēlu, ne vīru, un arī Naurim pret Elīnu nav nekādas mīlestības. Vienīgā mīlestība, kas ir šajā ģimenē, ir pret naudu. Cilvēki, kuri viens otru mīl, mīl arī seksu viens ar otru, pieskarties viens otram, samīļoties, tāpat vien arī bez seksa. Sekss ir tikai loģisks turpinājums vēlmei pieskarties.Roze sarkanā @ 02.12.2025 07:42atceros, viņa intervijā stāstīja, ka Nauris visu Elinas grūtniecības laiku nav pat skāries viņai klāt. Tieši tad padomāju, mīlestības tur nulle. Nu kā? Tas taču tik skaists bērniņa gaidīšanas laiks.Man vīrs čubināja vēderiņu un bija tik mīļš ❤️tieši seksa laikā daudz runājām par bērniņu. Varbūt, tāpēc Elinai nav mātes mīļuma savam dēliņam?Un neviens mani nepārliecinās,ka divi jauni iemīlējušies cilvēki, gaida to kāzu nakti ,kad nu beidzot viņiem būs sekss. Un redzot, ka viņi abi diendienā neko neievēro no saviem sekas baušļiem. Man tiešām žēl Elinu, viņa nevar uzplaukt kā sieviete blakus tādam kretīnam, tāpēc arī tās visas sava izskata labošanas, viņai ir kompleksi dēļ Naura, varbūt tas arī ir iemesls viņas vēlmei publisi sevi atrādīt pēc iespējas plikāk.
Roze sarkanā @ 02.12.2025 07:42atceros, viņa intervijā stāstīja, ka Nauris visu Elinas grūtniecības laiku nav pat skāries viņai klāt. Tieši tad padomāju, mīlestības tur nulle. Nu kā? Tas taču tik skaists bērniņa gaidīšanas laiks.Man vīrs čubināja vēderiņu un bija tik mīļš ❤️tieši seksa laikā daudz runājām par bērniņu. Varbūt, tāpēc Elinai nav mātes mīļuma savam dēliņam?Un neviens mani nepārliecinās,ka divi jauni iemīlējušies cilvēki, gaida to kāzu nakti ,kad nu beidzot viņiem būs sekss. Un redzot, ka viņi abi diendienā neko neievēro no saviem sekas baušļiem. Man tiešām žēl Elinu, viņa nevar uzplaukt kā sieviete blakus tādam kretīnam, tāpēc arī tās visas sava izskata labošanas, viņai ir kompleksi dēļ Naura, varbūt tas arī ir iemesls viņas vēlmei publisi sevi atrādīt pēc iespējas plikāk.
Roze sarkanā @ 02.12.2025 07:42atceros, viņa intervijā stāstīja, ka Nauris visu Elinas grūtniecības laiku nav pat skāries viņai klāt. Tieši tad padomāju, mīlestības tur nulle. Nu kā? Tas taču tik skaists bērniņa gaidīšanas laiks.Man vīrs čubināja vēderiņu un bija tik mīļš ❤️tieši seksa laikā daudz runājām par bērniņu. Varbūt, tāpēc Elinai nav mātes mīļuma savam dēliņam?Un neviens mani nepārliecinās,ka divi jauni iemīlējušies cilvēki, gaida to kāzu nakti ,kad nu beidzot viņiem būs sekss. Un redzot, ka viņi abi diendienā neko neievēro no saviem sekas baušļiem. Man tiešām žēl Elinu, viņa nevar uzplaukt kā sieviete blakus tādam kretīnam, tāpēc arī tās visas sava izskata labošanas, viņai ir kompleksi dēļ Naura, varbūt tas arī ir iemesls viņas vēlmei publisi sevi atrādīt pēc iespējas plikāk.
selestine @ 02.12.2025 13:48nu ja vinai nav menesreizes tad iespejams varbut vinai ir agra menopauze un vai vnk visi hormoni cupa un tad sexu jau negribas.Vai ari vina ir asexuala.Vai kautkada sava iekseja trauma,kad pat doma par sexu uzsit pretigumu.
Zinu bijuso klasesbiedru,kas ir precejies,bet viniem ar sievu sexa tik pat ka nav,jo vins ir asexuals un sieva ari nefano par to.Un viniem labi.Varbut ari Elinai ar Nauri ta ir,vai ari vins laiz pa kreisi.
Elīna nevienam blakus nevarētu uzplaukt, kamēr viņa neatzīs savas mentālās problēmas. Viņa sevi turpina norakt.Roze sarkanā @ 02.12.2025 07:42atceros, viņa intervijā stāstīja, ka Nauris visu Elinas grūtniecības laiku nav pat skāries viņai klāt. Tieši tad padomāju, mīlestības tur nulle. Nu kā? Tas taču tik skaists bērniņa gaidīšanas laiks.Man vīrs čubināja vēderiņu un bija tik mīļš ❤️tieši seksa laikā daudz runājām par bērniņu. Varbūt, tāpēc Elinai nav mātes mīļuma savam dēliņam?Un neviens mani nepārliecinās,ka divi jauni iemīlējušies cilvēki, gaida to kāzu nakti ,kad nu beidzot viņiem būs sekss. Un redzot, ka viņi abi diendienā neko neievēro no saviem sekas baušļiem. Man tiešām žēl Elinu, viņa nevar uzplaukt kā sieviete blakus tādam kretīnam, tāpēc arī tās visas sava izskata labošanas, viņai ir kompleksi dēļ Naura, varbūt tas arī ir iemesls viņas vēlmei publisi sevi atrādīt pēc iespējas plikāk.
nu,protams, paša seksa laikā nē 🤣😅laikam būšu izteikusies neprecīzi. Pēc mīļošanās, gulējām mīļi apkampušies un runājamies. Mums sekss bija gandrīz līdz pašām dzemdībām. Un patiešām labs, bet mierīgāks.Džinga @ 02.12.2025 12:35
paga, seksa laikā runājāt par bērnu? :D Tākā minējāt vai būs meitene vai puisītis vai vnk komentējāt kā viņš tur vēderā dzīvojas? :D
nu tak ne jau paša seksa laikā 🤣😂kautkā muļķigi uzrakstīju, 🤣🤣pašai smiekli nāk. Grūtniecības pēdējos mēnešos tiešām daudz runājām,klausījamies mūziku,arī pēc seksa, bijām tādā kā eiforijā, tāpēc nesaprotu,kā ir iespējams, kā Nauris, negribēt savu sievu.Mashka Kakashka @ 02.12.2025 14:31
“.. tieši seksa laikā daudz runājām par bērniņu..”
Creepy. ?
Ārprāts, cik Didrihsoni ir kļuvuši neinteresanti un garlaicīgi, ja forumā runā par savu seksa dzīvi. :DRoze sarkanā @ 02.12.2025 22:37nu tak ne jau paša seksa laikā ??kautkā muļķigi uzrakstīju, ??pašai smiekli nāk. Grūtniecības pēdējos mēnešos tiešām daudz runājām,klausījamies mūziku,arī pēc seksa, bijām tādā kā eiforijā, tāpēc nesaprotu,kā ir iespējams, kā Nauris, negribēt savu sievu.
selestine @ 02.12.2025 13:48nu ja vinai nav menesreizes tad iespejams varbut vinai ir agra menopauze un vai vnk visi hormoni cupa un tad sexu jau negribas.Vai ari vina ir asexuala.Vai kautkada sava iekseja trauma,kad pat doma par sexu uzsit pretigumu.
Zinu bijuso klasesbiedru,kas ir precejies,bet viniem ar sievu sexa tik pat ka nav,jo vins ir asexuals un sieva ari nefano par to.Un viniem labi.Varbut ari Elinai ar Nauri ta ir,vai ari vins laiz pa kreisi.
Elemelekaramele @ 02.12.2025 11:40Elīnai tak nav mīlestības ne pret vienu - ne dēlu, ne vīru, un arī Naurim pret Elīnu nav nekādas mīlestības. Vienīgā mīlestība, kas ir šajā ģimenē, ir pret naudu. Cilvēki, kuri viens otru mīl, mīl arī seksu viens ar otru, pieskarties viens otram, samīļoties, tāpat vien arī bez seksa. Sekss ir tikai loģisks turpinājums vēlmei pieskarties.