KatyB @ 17.10.2025 18:33Es domāju ka viņi vienkārši nolohoja un nokavēja lidojumu, ja tas bija transfērs tad bagāža automātiski aiziet uz nākamo lidojumu līdz ar to ja viņi gāja viņu izņemt kad nopirka nākamās biļetes tādai opcijai vispār nevajadzētu būt. Vienkārši gaidot nākamo reisu izdomāja uztaisīt teātri lai atkal varētu pa mirdzēt dzelteno virsrakstos. Haipu dabūja, malači, bet neaizdomājās ka cilvēki nav stulbi un visi ceļo un zin noteikumus tā ka vajadzēja labāk to iestudējumu sagatavot.
cory @ 17.10.2025 19:15Kā arī- vai tie abi tirliņi nav iedomājušies, ka lidojot uz otru pasaules galu vajadzētu paņemt apdrošināšanu? Nopērc pilna riska apdrošināšanu ar augstākiem limitiem, kas iekļauj gan bagāžas apdrošināšanu, gan lidojumu apdrošināšanu, gan pazaudētu dokumentu apdrošināšanu un lido ar mierīgāku prātu.
jā, nododamā nekad nelido, dēļ aviodrošības noteikumiem. Kurā tur gadā teroristi nodeva koferus ar sprāgstvielām un paši vnk neiekāpa iekšā un uzlaida ļoteni. Tāpēc ir tāda prakse.cory @ 17.10.2025 18:57
Bagāža bez pasažiera nelido, pat ja tev ir transfērs un pat ja bagāža sākumā ir iečekota līdz galam. Ja tu neiekāp lidmāšinā, tad bagāžu arī izsēdina. Ir nācies nokavēt savienotos lidojumus (dažādu iemeslu dēļ, bet ne dēļ aizmirstajām pasēm ?), un bagāža bez manis nekad nav aizlidojusi uz galapunktu ar manu orģinālo reisu! Ir arī pasaulē vietas, kur starp lidojumiem, pašiem ir jāpārčeko bagāža pat ja lidojumi ir pirkti savienotie. Doha tā nav, bet man ir nācies to darīt Ķīnā un arī ASV, ja nākamais ir iekšzemes lidojums.
Elīnai ar katru nākamo reizi ir lielāks next level stulbums.Lorra @ 17.10.2025 07:42Viņi kaut kur vispār ir aizlidojuši bez problēmām? Vienmēr kaut kas notiek. Man jau sāk likties, ka šis viss lai vairāk par viņiem runātu. Uzmanība, vienalga kāda, abiem patīk.
Elīnai ar katru nākamo reizi ir lielāks next level stulbums.Lorra @ 17.10.2025 07:42Viņi kaut kur vispār ir aizlidojuši bez problēmām? Vienmēr kaut kas notiek. Man jau sāk likties, ka šis viss lai vairāk par viņiem runātu. Uzmanība, vienalga kāda, abiem patīk.
Siredzho @ 17.10.2025 19:57jā, nododamā nekad nelido, dēļ aviodrošības noteikumiem. Kurā tur gadā teroristi nodeva koferus ar sprāgstvielām un paši vnk neiekāpa iekšā un uzlaida ļoteni. Tāpēc ir tāda prakse.
Bet man ir jautājums, cik zinu, ka ir tā, ja nenolido kādu posmu, tad lidojums kopumā atceļās arī atpakaļ. Vai arī tā nav?
Mashka Kakashka @ 17.10.2025 21:03Didrihsone teica, ka viņus metot ārā no lidostas, ka esot jāpamet lidostas telpas! BEZ PASĒM?! Kā? Kā var izmest no lidostas, ja jāiziet pašu kontrole, lai izietu no lidostas? ?????????????????????
2biletes @ 17.10.2025 20:44Sitiet nost, bet man šķiet, ka Ietekmele ir Didras cilvēks haikas celšanai. Mēnešiem klusums un tagad pēkšņi tonna storiju
Helita @ 17.10.2025 21:43
Gobzems arī tieši šodien sāka par viņiem rakstīt. Arī teiksti, ka nopirkts haips?
Mashka Kakashka @ 17.10.2025 21:03Didrihsone teica, ka viņus metot ārā no lidostas, ka esot jāpamet lidostas telpas! BEZ PASĒM?! Kā? Kā var izmest no lidostas, ja jāiziet pašu kontrole, lai izietu no lidostas? ?????????????????????
visi meli vienā viņas ierakstā.. jā, Nauris teica, ka pases jau ap 6 dabūja. Idioti blin.L.. @ 17.10.2025 17:06Nu re, pases jau dabūjuši no paša rīta atpakaļ. Kaut kas te nešķiet tīrs.
Katara tak arī ir mūsu laika zonā? Ja Nauris saka, ka ap 6iem, 7iem dabūjuši pases, tad kāpēc 9 no rīta vēl taisa haipu, ka viņas nav?
Sanāk, ka bimbiens par bagāžu šodien tikai?