krixis3 @ 14.10.2025 08:48Sanāca satikt Elīnu dzīvē. Ļoti īsa un ļoti smalka. Milzīgs apģērbs, bet pati tiešām ļoti smalka likās. Pārsteidza, ka seja ir daudz smalkāka nekā video. Bet nu full make up kaujas gatavībā. Un vēl, dzīvē viņai pilnīgi savādāka balss nekā ierakstos. Vismaz ka es to dzirdu. Un jā, visu laiku telefonā. Vispār pacēla skatu, lai tikai pajautātu pārdevējai preci, bet pārējo laiku veikalā tikai telefonā.
Zilais Valis @ 15.10.2025 06:43
Un tagad izstāsti, kāpēc tu viņu atbalstīji un gāji iepirkties Elindy?
nevienā brīdī neesmu teikusi, ka biju pie viņas. Es teicu, ka vienīgais brīdis and kad Elīna runāja, bija kad jautāja pārdevējai preci. Bet kur un kurā brīdī neteicu. izdomāji tu patiZilais Valis @ 15.10.2025 06:43
Un tagad izstāsti, kāpēc tu viņu atbalstīji un gāji iepirkties Elindy?
magdalena333 @ 15.10.2025 14:37Skaidrs, ka Džeisonu neņems līdz nākamajā braucienā, kas izskatās, ka nebūs īss. Jau mēģina storijos atrunāties un pafeikot, kā viņa to pārdzīvos!!!! Kaza tāda, bērns uzsācis bērnudārzu, var būt slimošanas, man tagad jātic, ka viņa pārdzīvos atstājot bērnu. 1. Ja Tu pārdzīvo, tad Tu neatstāj bērnu (vismaz ne entās reizes gadā). 2. Vismaz būtu to ceļojumu ieplānojuši vasarā, kad bērns varēja ar vecvecākiem dzīvoties pa laukiem, kaut kāda māja viņiem tur ir. Nē, tagad, kad bērnam jau ir emocionāla slodze ar visām pārmaiņām uzsākot dārziņu, rudens, var būt slimošana, māte ar tēvu sakrāmē čemodānus un aidā (vēl nav zināms uz cik ilgu laiku).
selestine @ 15.10.2025 17:47bet nez uz kurieni ta brauks?uz to Japanu vai...
Bet galvenais jau interesē vai bērnu ņems līdzi vai atstās tomēr mājās.selestine @ 15.10.2025 17:47bet nez uz kurieni ta brauks?uz to Japanu vai...
magdalena333 @ 15.10.2025 14:37Skaidrs, ka Džeisonu neņems līdz nākamajā braucienā, kas izskatās, ka nebūs īss. Jau mēģina storijos atrunāties un pafeikot, kā viņa to pārdzīvos!!!! Kaza tāda, bērns uzsācis bērnudārzu, var būt slimošanas, man tagad jātic, ka viņa pārdzīvos atstājot bērnu. 1. Ja Tu pārdzīvo, tad Tu neatstāj bērnu (vismaz ne entās reizes gadā). 2. Vismaz būtu to ceļojumu ieplānojuši vasarā, kad bērns varēja ar vecvecākiem dzīvoties pa laukiem, kaut kāda māja viņiem tur ir. Nē, tagad, kad bērnam jau ir emocionāla slodze ar visām pārmaiņām uzsākot dārziņu, rudens, var būt slimošana, māte ar tēvu sakrāmē čemodānus un aidā (vēl nav zināms uz cik ilgu laiku).
CallMeAnnika @ 14.10.2025 20:46Ir pagājusi 2 mēneši kopš Elyndi 'modes' skates, kur visi 'luxiņi' bija ļoti limitēti un pat netikšot līdz internetveikalam. Viss vēl joprojām pieejams un pat vēl ar atlaidēm. :D
Tur tiešām ļoti slikti pērk, jo viņi noteikti neiepirka vairumā. Daudz Elīnai skaitās 20,30 gabali.
nākamā tēma didrihsoni😁😁Anggggst @ 15.10.2025 23:10Gobzim šķiet, ka atkal samaksāja, jo solīja šodien uzrakstīt, bet nav. Visu dienu gaidīju ziņas par gejnauri un kralowu. ??
Roze sarkanā @ 15.10.2025 20:58Gobzems sola,ka rīt vai parīt rakstīs par Elinu. Ceru, uz kautko interesantu. Gaidam. Var redzēt, ka Elinai pakaļa deg?šodien pēkšņi sākusi savu bērnu mīlēt?kautko muldēja, ka gribējusi atsākt smēķēšanu, nu redzēsim, kas Aldim par jaunumiem?