Bet tad būs no centra jāiet uz tālāko Parīzes nostūri ar kājām. :Dlaimiigaaa @ 17.07.2025 19:30Palieciet taču normālā rajonā un tad sakiet, ka Francija nepatīk. Nu kur var būt tik tupi. Šoreiz tiešām neskauž. Nauda nevar nopirkt saprātu un izārstēt pāķu skopumu
Saint-Denis ir 4* viesnīcas, ar brokastīs iekļautām, uz 2 naktīm izmaksā 300 eiro, kur arī ir iespējams bagāžu atstāt, ja negrib ieslēgt skapīšos, bet nu Elīnai vienmēr vajag virtuvi un apartamentus. :Dselestine @ 17.07.2025 22:19nesaprotu kapec vnm janem kautkadi dzivokli,kapec nevar panemt normalu viesnicu,kur vnm var pirms un pec nolikt bez maksas bagazu...tapat ari brokastis ieklautas un varbut pat dabutu savus brokolus?
Zandinaja @ 18.07.2025 10:58es rēcu, nākamais līmenis- filmēt vepri, kā vemstās un spļaudās ???? nākošo lūdzu uzfilmē kā sēž uz poda ar caureju, tāda dura. Nu pasakiet, kur vēl stulbāks cilvēks.
krmmm @ 18.07.2025 11:19
Un vēl teksts - NO APTIEKAS NEATGRIEZĀS...
Wtf ?
Bet ko viņš visu laiku var vemt? Laikam ar roku mazgāšanu tā pašvakāk
protams, ka nevar 😅 es neeeesaprotu, kas ies to elyndi fest 😅 Tāda parodija, nevis biznesmeni… ok, saslimt/saindeties var jebkurš, bet nu cmoon, likt to netā…Candelaria @ 18.07.2025 11:19Viņa tak viena neko nevar vienīgi lekat korigejosa bodija.Kā kaut kas neiet pēc plana tad princese krit panika
Ieraugot to cirku, pirmās domas bija - kurš bija teātra idejas autors un cik labi, ka Dž vēl ir maziņš un to visu neredz vēl pāris gadus.Zandinaja @ 18.07.2025 10:58es rēcu, nākamais līmenis- filmēt vepri, kā vemstās un spļaudās ???? nākošo lūdzu uzfilmē kā sēž uz poda ar caureju, tāda dura. Nu pasakiet, kur vēl stulbāks cilvēks.