drīzāk jau Džeisons pie Naura dzīvos un Elīna viena pati kaut kur sitisies. Neticu , ka Nauris ar Evelīnu izvilks kopdzīvi līdz tiem 18.CallMeAnnika @ 09.07.2025 19:29Nevis nav vēl mātes jūtas parādījušās, bet nekad nav bijušas un nebūs. Elīna nezin, kā ir mīlēt, jo viņu neviens nav mīlējis bērnībā. Ne pa velti teica, ka apraudājās, kad tēvs pirmo reizi 28 gadu laikā pateica "Es tevi mīlu".
Parasti vecāki savam bērnam vēl visu to labāko un mēģina sniegt to, ko paši bērnībā nav saņēmuši (gan emocionālo, gan materiālo), bet Elīna copy-paste atkārto savu vecāku kļūdas, iespējams, ka pat vēl smagāk.
Nemaz nebrīnīšos, ja Elīna Dž izsviedīs no mājas tieši kā paliks 18 gadi (tāpat kā ar Elīnu izdarīja viņas vecāki), ja vien Dž nebūs aizlaidies pirms pilngadības pats.
CallMeAnnika @ 09.07.2025 19:29Nevis nav vēl mātes jūtas parādījušās, bet nekad nav bijušas un nebūs. Elīna nezin, kā ir mīlēt, jo viņu neviens nav mīlējis bērnībā. Ne pa velti teica, ka apraudājās, kad tēvs pirmo reizi 28 gadu laikā pateica "Es tevi mīlu".
Parasti vecāki savam bērnam vēl visu to labāko un mēģina sniegt to, ko paši bērnībā nav saņēmuši (gan emocionālo, gan materiālo), bet Elīna copy-paste atkārto savu vecāku kļūdas, iespējams, ka pat vēl smagāk.
Nemaz nebrīnīšos, ja Elīna Dž izsviedīs no mājas tieši kā paliks 18 gadi (tāpat kā ar Elīnu izdarīja viņas vecāki), ja vien Dž nebūs aizlaidies pirms pilngadības pats.
Varētu būt, ka Elīna pirmo reizi nemelo. Viņas tēvs nav arī strādājis pēdējos 15 gadus. To gan ir Nauris, gan Elīna stāstījusi. Dīvaina ģimenīte.LindaP @ 09.07.2025 22:09
Tēvs pēkšņi pēc 28 gadiem pirmo reizi sāk izpaust jūtas?
Kaut kā neticās... 99%, ka meli.
CallMeAnnika @ 09.07.2025 21:46Edijs ir profesionālis savā jomā, bet viņa vērtība kritīsies, ja runās par uzturu ar cilvēku, kuram ir smagi ēšanas traucējumi.
CallMeAnnika @ 09.07.2025 22:18Varētu būt, ka Elīna pirmo reizi nemelo. Viņas tēvs nav arī strādājis pēdējos 15 gadus. To gan ir Nauris, gan Elīna stāstījusi. Dīvaina ģimenīte.
LindaP @ 09.07.2025 22:09
Tēvs pēkšņi pēc 28 gadiem pirmo reizi sāk izpaust jūtas?
Kaut kā neticās... 99%, ka meli.
Valoda tāda, lai pircējas saprot. Mēs neesam īstā auditorija, tāpēc šausminamies vai ieņirdzam par aprakstiem, ko viņa izmanto.Monk @ 09.07.2025 22:35Kroč nekas jauns. Viss jau sen atrunāts un izrunāts. Es šodien paskatījos Elīnas storijus. Nu kāaaaa var tik daudzus gadus pārdot lupatas un neko neiemācīties par drēbēm. Tas ir vnk pizģ…es atvainojos. Tak pārdod savus lētos kankarus par lielu naudu. Lai tā būtu, ja ir kas tur kko pērk. Bet nu ka nevar iemācīties elementāras lietas pasniegt kaut cik profesionāli?! Šodienas storijā par tiem kardiganiem - galvenais, lai nav kā puņķis, karoče šite ir gumija stingra, te tādas balonu rokas… es vnk nevaru. Es nezinu kāpēc, bet šodien šitas man vienkārši izsita korķus. Paldies par uzmanību, jūtos izventilējusies :D
tāpēc, gan jau, ka ir meli. Vienkārši aizmisa, ka par šo jau samelojās kādreiz. Bet tagad šāda pasaciņa ietillpst viņas gudrajā muldēšanā.Euclid @ 10.07.2025 08:59Bet viņa kādus pāris gadus iepriekš arī šņukstēja, ka tēvs dzimšanas dienā beidzot kaut ko mīļu pateicis. Ka mīl vai ko tamlīdzīgu. Tātad nav tomēr pirmā reize, atkal dirš ?
Varbūt nopirka.Tastastas @ 10.07.2025 10:33Emm, Elīna jau tik nabaga, ka sāk halātus no viesnīcām savākt? ? Šorīt Rīgas dzīvoklī mugurā balts halāts ar uzrakstu Bejas Lux, skaidrs, ka no tās dzimšanas dienas tusa vietas. Nez, vai šī vienkārši izdomāja, ka visu, ko viesnīcā redz, var stiept mājās, vai tas arī tās #pati sadarbībiņas ietvaros?
sīkumiņš @ 10.07.2025 11:24Varbūt nopirka.
Es esmu strādājusi viesnīcā,mums ir bijuši klienti,kas prasa vai var nopirkt halātu.tas tikai minējums!