Popija @ 07.07.2025 11:15Tāda princese, es nevaru. Sēž rozā kūka puķēs un kārtējo reizi izrādās. Nez, bērnam arī būs tādi svētki sestdien?
🤣🤣🤣🤣🤣 sagribēji. Pat naurim uz 30 bija suds, ne svinībasPopija @ 07.07.2025 11:15Tāda princese, es nevaru. Sēž rozā kūka puķēs un kārtējo reizi izrādās. Nez, bērnam arī būs tādi svētki sestdien?
selestine @ 07.07.2025 11:49ta ika ta fotosesija salidzinosi pat ok,vismaz Elina izskatas daudzmaz normali..bet man kautkadas neforsas asociacijas ar to,kad vina tur gul taja laiva pukes....tada sajuta ka guletu zarka ar pukem....tpu tpu,es nevienam navi nevelu,bet kautka divaini izkstaijas,iespejams tikai man ta likas
Dainuviete @ 06.07.2025 22:33
Tā dejošana jau tāda nekāda - viņas ierastās kustības, tik nedaudz velk jau uz tādu go-go dejotājas vaibu! Andža mēģināja tikt līdzi - bet ar tām ausīm ārā no matiem - kā tāds dārza rūķis!
krixis3 @ 07.07.2025 09:08viņa nebija dejās. Bet ballītē bija. Pašai ieliktas bildes.
Valdet @ 07.07.2025 14:02Kas tur divains? Varbut negribeja, varbut aukle berniem tikai uz vakara pusi. Te jau dazas tada paranoja aiziet ? nav viena storija, viss sastridejas ?
Kirbis32 @ 07.07.2025 11:52
Fotosesijai nav ne vainas, 27? Teiktu +45
Justiine @ 07.07.2025 15:59Tā dzimšanas dienas ballīte tik pat fake, cik visa viņas dzīve. Uzaicinātas nesen iepazītas sievietes, kuras pēc būtības ir darba kolēģes/paziņas nevis draudzenes. Realitāte ir tāda, ka nav nemaz ar ko svinēt to dzimšanas dienu, tapēc masu skatiem un instagram kontentam ir saaicinātas paziņas. Nākamgad gan jau būs pilnīgi citi sveši cilvēki. ?
Paskaties storijus (ir vēl 4h redzami, kur visas dejo), kur mūzika nav Instagram pievienota, bet dzīvajā storijā. Elīna ir vienīgā, kura dejo ritmiski.smūtijs @ 06.07.2025 18:53
Nu visos video, kuros viņa ir dejojusi, var redzēt, ka nav nekādas ritma izjūtas. Sorry, bet es neticu, ka viņa ir baigi dejojusi sporta dejas, tā kā viņa to pasniedza.
Spriežot pēc dzimšanas dienas ballītes viesiem, Elīna saaicinājusi nevis draudzenes (izņemot Annu), bet sadarbības partneres un tās, kuras apmeklē visus Elīnas mentoringus. :DKrāptgribsoni @ 07.07.2025 02:31Kur ņuris un vai vispār apsveica? Ļoti jocīgs klusums pēdējā nedēļas laikā no viņa. Laikam aizrijies ar savu grāmatvedi un parādu :D
Kāpēc šoreiz arī tik maza ballīte? Visi lielo meli pametuši ka nav vairs kas pat atnāk par brīvu?