atvainojos, nepareiza diskusijaVillanelle @ 06.07.2025 21:36Apskatīju Samantu Amandu un sapratu, kas man tik ļoti besī mūsdienu influenceros. Ka viss ir acīm redzami fake; visi mirkļi domāti priekš instagram nevis, lai tos tiešām baudītu. Konkrētajā gadījumā - storiji pie jūras. Raksta, ka ģimenes pikniks, bet var tiiiiik ļoti redzēt, ka te svarīgākais bija bildes uztasīt.
No perfektās jaunās sedziņas līdz ie veidotajiem matiem neērtajam outfit.
Par konkrēto meiteni runājot, jāpiemetina arī, ka nav nekāda harizma un neskatoties uz to, ka smuka, ir ļoti kompleksaina.
vienkarsinav @ 06.07.2025 21:32Interesanti,ka šodien dzimšanas dienā nebija uzaicināta draudzene Anna.
Tikmēr Anna garlaikojās mājās. Varbūt dēļ Zinzino ir sastrīdējušās
Helita @ 06.07.2025 21:44
Tā jau nebija dzimšanas dienas ballīte. Ballīte ir rīt.
smūtijs @ 06.07.2025 18:53
Nu visos video, kuros viņa ir dejojusi, var redzēt, ka nav nekādas ritma izjūtas. Sorry, bet es neticu, ka viņa ir baigi dejojusi sporta dejas, tā kā viņa to pasniedza.
Saujapavasaris @ 06.07.2025 22:49Elīnas dzimsanas dienas ballīte. Tai sabinai glezer ielikts storijs. Dzied Miks Dukurs. Kalendy (Endijas) līgavainis. Aprēķināts gājiens vai tiešām patīk? Video neizskatījas, ka kaut vienu dziesmu zinātu.
Dainuviete @ 06.07.2025 22:33
Tā dejošana jau tāda nekāda - viņas ierastās kustības, tik nedaudz velk jau uz tādu go-go dejotājas vaibu! Andža mēģināja tikt līdzi - bet ar tām ausīm ārā no matiem - kā tāds dārza rūķis!
Kotulūr @ 07.07.2025 08:01Diezgan ikoniski, ka Didrai dzimene dziedāja Kalendy vecis - Dukurs ???
viņa nebija dejās. Bet ballītē bija. Pašai ieliktas bildes.vienkarsinav @ 06.07.2025 21:32Interesanti,ka šodien dzimšanas dienā nebija uzaicināta draudzene Anna.
Tikmēr Anna garlaikojās mājās. Varbūt dēļ Zinzino ir sastrīdējušās
Nav līgavainis. Vīrs.Saujapavasaris @ 06.07.2025 22:49Elīnas dzimsanas dienas ballīte. Tai sabinai glezer ielikts storijs. Dzied Miks Dukurs. Kalendy (Endijas) līgavainis. Aprēķināts gājiens vai tiešām patīk? Video neizskatījas, ka kaut vienu dziesmu zinātu.
Popija @ 07.07.2025 11:15Tāda princese, es nevaru. Sēž rozā kūka puķēs un kārtējo reizi izrādās. Nez, bērnam arī būs tādi svētki sestdien?
🤣🤣🤣🤣🤣 sagribēji. Pat naurim uz 30 bija suds, ne svinībasPopija @ 07.07.2025 11:15Tāda princese, es nevaru. Sēž rozā kūka puķēs un kārtējo reizi izrādās. Nez, bērnam arī būs tādi svētki sestdien?