BugsPony @ 21.04.2025 22:58Nu, bļāāā.... Šitiem lašarām vispār skaidrs, ka internets neko neaizmirst? To, ka bērns pēc gadiem redzēs video, kur fāteris lēkā apkārt apenēs, kamēr mutere tur kameru uz podiņu, kurā bērns iečurājis??!!! To, ka tas pods vēl pilns ar Elīnas matiem?!! Vispār vārdu trūkst. Nu tiešām ar ko tādu jādalās? Ja bērns pirmo reizi pa lielam nokārtosies, to arī atradīs?
man liekas, ka viņi to izdzēsa,es arī vairs neredzu, tā kā didriķi ,noteikti, lasa forumu, 🤣🤣Devindesmitseptini @ 22.04.2025 08:47Kur par to podiņu var redzēt?
Roze sarkanā @ 22.04.2025 10:41man liekas, ka viņi to izdzēsa,es arī vairs neredzu, tā kā didriķi ,noteikti, lasa forumu, ??
smūtijs @ 22.04.2025 10:48
Ir gan, Elīnas profilā ir video.
Devindesmitseptini @ 22.04.2025 13:17
Man nerāda
Upd: rāda, viss ok? skatījos storijos, bet šis tak posta cienīgs notikums? kā viņa pamato to, ka viņiem iepriekš licies, ka nesanāks ar podiņu? Kā var sanākt, ja nestāsta un nerāda un krāj putekļus kaut kur stūrī?
L.. @ 22.04.2025 15:07No kurienes ideju paņēmusi? Kārtējais Temu variants gan jau kādam smukam video. Gribētos zināt budžetu šādam pasākumam - esot dārgāks nekā parasti.
Interesanti, vai bodiju ar mēģinās nopārdot pēctam ?
Sezam @ 22.04.2025 00:08Bet ieklausieties ko viņa saka- podiņš DIVUS mēnešus nostāvējis…. Gada vecāki uz 2,5 gadiem atčohnijās, ka pods jānopērk… waaataaak. Visiem tāds ir mājās jau uz gada vecumu, jā, kā mēbele sākumā-bet ir! Es goda vārds, nezinu NEVIENU kam podiņš nebūtu vismaz parādīts uz pusotru gadu. A te mamaša nopērk podu uz 2,5gadi un tagad pasniedz kā būtu pievarējuši lielo cīņu… bļaaaa, vienreiz pačurāja. Ar jūsu apņēmību, vēl pēc 2 gadi tiksiet ārā no pampera, un ne jau tāpēcc ka jūs iemācījāt, bet tāpēc, ka bērns PATS SAPRATĪS ĀTRĀK ŠO VISU.
L.. @ 22.04.2025 15:07No kurienes ideju paņēmusi? Kārtējais Temu variants gan jau kādam smukam video. Gribētos zināt budžetu šādam pasākumam - esot dārgāks nekā parasti.
Elīnai šī fotosesija ir, lai reklamētu viņas topošo projektu sievietēm. Viņai neinteresē neviens cits cilvēks, izņemot pati. Viss šis ir ar domu parādīt tikai sevi.L.. @ 22.04.2025 15:07No kurienes ideju paņēmusi? Kārtējais Temu variants gan jau kādam smukam video. Gribētos zināt budžetu šādam pasākumam - esot dārgāks nekā parasti.
KatyB @ 22.04.2025 16:36Viņa vairs pēc cilvēka neizskatas ?
https://failiem.lv/u/yqqcmmwxha