CallMeAnnika @ 17.04.2025 22:57Nebija arī tā, ka nekontaktējās, jo Telegram stāsta, kā viņu atminas.
Lai gan tur nav ko brīnīties, paskatoties, kāda attieksme Elīnai ir uz savu dēlu.
Viņu ģimenēm ir dīvainas attiecības. Elīna ar Nauri "laimīgi" precējušies, abu ģimenes nekad nav sanākušas kopā, lielākoties brauc tikai pie mamašas uz Dobeli vai viņa uz Rīgu, jo jāpieskata Dž.Candelaria @ 17.04.2025 23:01
Tas atminas cik sapratu bija no otrās omes,kas nomirusi jau sanāk. Par tēva mammu tik priecajas,ka esot debesis, bet Nevis apkārt metajas.
viņa tak ar sevi ir apsēsta pretīga maita ir Elīna . Biju agrāk labākas domās kad tik tiko viņa darbojās ar savu biznesu likās sakarīga sieviete ,bet pēdējie notikumi it īpaši kad pamet savu bērnu nerūpējas un tagad omīte nomira tas ir vienkārši pizģets🤬. Elīna ir slima galvā .🤬Anīle līne @ 18.04.2025 08:12Elīnas vērtības - omītei slikti palika 07.februārī, nomira 13.aprīlī un visā šajā laikā viņa neatrada stundiņu laika, lai aizbrauktu viņu apciemot. Es zinu, ka tādi brīži ir smagi, bet tam slimajam cilvēkam ir vēl smagāk.
Ja Elīna tā turpinās visiem savu dirsu izrādit beigās nenoraujās piemēram ārzemēs uz īstiem sutineriem jo nekur nav teikts kad viemēr viņai vis būs droši ,jo tas vis var bēdīgi beigties par to viņa nav padomājusi kādas sekas sev nodara visādi var dzīvē beigties.🤦 Bet Elīna laikam nedomā ne par ko citu kā savu ķermeni atrādīt viņa ir reāli mentāli slima.barbieyyy @ 18.04.2025 14:13Vai omīte kāpā otrādi negriežas,jejbogu ja pieķeršu viņu zālē,es pateikšu,ka sporta zāle nav nekāda mauka māja,un ne man neskauž,man ir sportisks augums,bet nav jādara tā lai cilvēkiem kas ir atnākuši trenēties šādas šausmas jāredz un lai nepaliek pretīgi.Jeziņ,iebelztu ja redzētu.
[https://failiem.lv/u/umuxvaj2s6
jeeezin… un viņai nemaz nav neērti? Es tā pat mājas neatļaujos trenēties… tiešām kāds nevar aizrādīt viņai, ka tas nav ētiski…barbieyyy @ 18.04.2025 14:13Vai omīte kāpā otrādi negriežas,jejbogu ja pieķeršu viņu zālē,es pateikšu,ka sporta zāle nav nekāda mauka māja,un ne man neskauž,man ir sportisks augums,bet nav jādara tā lai cilvēkiem kas ir atnākuši trenēties šādas šausmas jāredz un lai nepaliek pretīgi.Jeziņ,iebelztu ja redzētu.
[https://failiem.lv/u/umuxvaj2s6
Euclid @ 18.04.2025 15:23To pašu nodomāju..
Tikko storijā kapu kopiņa, nākamajos - pusplika dirsa kamerā iebāzta.
Nē, tā nav norma sporta zālē TIK ļoti atkailināties. Nu tieši kam tu ko gribi parādīt??? Značit citur uzmanības trūkst, savu ego gribas pacelt, nepārliecināsiet par pretējo.
Naurim vajag labāku sievieti domāju Elīna degradē savu vīru un pataisa par apsmiekla objektu. Naurim vajag vismaz tādu sievieti kura zin patiešām kas ir ģimene, nevis tādu kas pamet savu bērnu . Un vēl tādu kura nekomandē par finansēm priecājas par vīra sasniegumiem . Domāju ilgi viņi nebūs kopā domāju ar laiku Naurim piegriezīsies tā Elīna. Un Džeisonam vajag mīļu mammu sev blakus kura no sirds mīlēs bērnu . Jo katrs bērns ir pelnījis mīļu mammu blakus . Man ļoti sirds sāp par mazo puisīti, jo man pašai ir dēliņs tāpēc zinu ko runāju.Euclid @ 18.04.2025 15:23To pašu nodomāju..
Tikko storijā kapu kopiņa, nākamajos - pusplika dirsa kamerā iebāzta.
Nē, tā nav norma sporta zālē TIK ļoti atkailināties. Nu tieši kam tu ko gribi parādīt??? Značit citur uzmanības trūkst, savu ego gribas pacelt, nepārliecināsiet par pretējo.
twilight Girl @ 18.04.2025 15:50Naurim vajag labāku sievieti domāju Elīna degradē savu vīru un pataisa par apsmiekla objektu. Naurim vajag vismaz tādu sievieti kura zin patiešām kas ir ģimene, nevis tādu kas pamet savu bērnu . Un vēl tādu kura nekomandē par finansēm priecājas par vīra sasniegumiem . Domāju ilgi viņi nebūs kopā domāju ar laiku Naurim piegriezīsies tā Elīna. Un Džeisonam vajag mīļu mammu sev blakus kura no sirds mīlēs bērnu . Jo katrs bērns ir pelnījis mīļu mammu blakus . Man ļoti sirds sāp par mazo puisīti, jo man pašai ir dēliņs tāpēc zinu ko runāju.
Neiet runa par slavināšanu iet runa par to kad Elīna degradē savu vīru viņs pakļaujas viņas iegribām attiecībās dominē Elīna var redzēt. un viņs bija tas kurš vairāk vai mazāk rūpējas par dēlu viņš visu darīja vairāk vai mazāk . Tapēc domāju ja viņs pasūtītu dirst Elīnu daudz kas mainītos uz labo pusi arī dēliņa dzīvē, jo mazajam vajag blakus abus vecākus bet nevis tādus kuri degradē viens otru. Protams kad Nauri arī neattaisnoju arī viņš pretīgi pēdējā laikā rīkojas ,bet Elīna reāli degradē viņu velk līdzi uz leju .Krāptgribsoni @ 18.04.2025 17:33
Ko jūs to geju ņuri vislaik slavējat? Tik pat stulbs cik sieva. Tāds tādu atrod. Pampērbāzējs. Viņš vēl Elīnu tieši kūdī uz tādām stulbībām tikai lai cilvēki runātu par viņiem. Beidziet vienreiz par to viņas sutineri fanot. Sūds viņš ir nevis cienījams vīrietis/tēvs….
twilight Girl @ 18.04.2025 15:50Naurim vajag labāku sievieti domāju Elīna degradē savu vīru un pataisa par apsmiekla objektu. Naurim vajag vismaz tādu sievieti kura zin patiešām kas ir ģimene, nevis tādu kas pamet savu bērnu . Un vēl tādu kura nekomandē par finansēm priecājas par vīra sasniegumiem . Domāju ilgi viņi nebūs kopā domāju ar laiku Naurim piegriezīsies tā Elīna. Un Džeisonam vajag mīļu mammu sev blakus kura no sirds mīlēs bērnu . Jo katrs bērns ir pelnījis mīļu mammu blakus . Man ļoti sirds sāp par mazo puisīti, jo man pašai ir dēliņs tāpēc zinu ko runāju.
Ditrihsoniem tā rīcība ir pretīga, zemiska fuj.🤢🤬Kirbis32 @ 18.04.2025 18:31Šodien ir Lielā Piekdiena,bet Didrihsone lēkā savās apenēs un pupturī. Laiza padušu rulli un sūkā konču.
Kaimiņu valstī mirst cilvēki un bērni.
Didrihsone ,kas tu esi par Kristieti??
Šlesera attlieka un sektante. Savas omes nāvi izmanto ,lai tevi telegram abaonē,pasniedz itkā tavs tēvs būtu miris,kaut kādas intrigas ber.?? Diemžēl omes mirst,diemžēl cilvēki mirst no insultiem,infarktiem,vēžiem u.c slimībām. Bet to izmantot ,lai tevi abonē,akdievs,akdievs.
barbieyyy @ 18.04.2025 18:08Ņuris atrāda savas geja rozā botiņas,un kāpēc pie velna viņš velk sieviešu apavus..? moš Ņauris varētu atkal Ienākt un atbildēt uz šo jautājumu