bērns ir tik maziņš, bet viņam jau veidojas nopietnas psiholoğiskas traumas uz mūžu. Separation anxiety, abandonment utt... Bērniņam vajag vecākus un pēc iespējas vairāk.. kāpēc jādzemdē bērni, ja tos īstenībā nevēlas? Kāda iemesla dēļ?Everests @ 10.04.2025 17:41Džeisons vēl vairāk žēl palika, kad viņš tik priecīgs viņus abus bucoja. Nabaga bērns, viņi pat nesaprot, ko viņam tik mazam nodara, ka var atstāt nomestu uz mēnesi. Iedomājas kā viņš visu laiku ir ilgojos. Un tā ir puse no gada, tie idioti klejo pa pasauli bezjēdzīgi. Kaut viņiem nekad nebūtu citi bērni.
krmmm @ 10.04.2025 13:40Pavadīt dienu ar dēlu? Nē, pa taisno mauc uz savu Titāniku filmēt stulbas reklāmas. Ar visiem netīrajiem matiem. Tur jau matos izveidojusies Bali pērtiķīšu civilizācija, kas sēž tajās bizītēs un dauza kokosriekstus.
reāli traģiskiMangosaldejums @ 10.04.2025 19:22bērns ir tik maziņš, bet viņam jau veidojas nopietnas psiholoğiskas traumas uz mūžu. Separation anxiety, abandonment utt... Bērniņam vajag vecākus un pēc iespējas vairāk.. kāpēc jādzemdē bērni, ja tos īstenībā nevēlas? Kāda iemesla dēļ?
Īstenībā pamests viņš jau ir kopš brīža, kad piedzima.Everests @ 10.04.2025 17:41Džeisons vēl vairāk žēl palika, kad viņš tik priecīgs viņus abus bucoja. Nabaga bērns, viņi pat nesaprot, ko viņam tik mazam nodara, ka var atstāt nomestu uz mēnesi. Iedomājas kā viņš visu laiku ir ilgojos. Un tā ir puse no gada, tie idioti klejo pa pasauli bezjēdzīgi. Kaut viņiem nekad nebūtu citi bērni.
Monalizis @ 10.04.2025 21:04Nu vecās sagrabējušās maukas,kas jauns jūsu mauku mājā? Savas platās pīzdas un dauņu bērnus nomazgājāt?
BugsPony @ 10.04.2025 21:27
Oha. Nauris ar atjēdzies.
Čau Nauri! Pēc cik dienām būs nākamā reize, kad muksiet prom no bērna?
Monalizis @ 10.04.2025 21:29
Es neesu ne Nauris vai Elīna.haha.?
Viņiem nav laika šai sapuvušoʻ siļķu alejai. Pa.estas vecas,resnas kroplenes te ir.
Monalizis @ 10.04.2025 21:26Nauris ir reāls kačoks,es sev gribētu tādu veci blakus un daiktu virs vidējā kā viņam????man pastāstija meitenes,kas gulējušas ar viņu un viņš esot gultā vnk bomba,bommbā!! Cm 21 vismaz.☠️
Monalizis @ 10.04.2025 21:26Nauris ir reāls kačoks,es sev gribētu tādu veci blakus un daiktu virs vidējā kā viņam????man pastāstija meitenes,kas gulējušas ar viņu un viņš esot gultā vnk bomba,bommbā!! Cm 21 vismaz.☠️
Patiesībā šis sasaucas ar Naura reelu, kur bija sabāzis zeķes ne tur, kur vajag. :D Mēģina visiem pierādīt, ka biksēs ir ozols nevis lociņš. :D :DMonalizis @ 10.04.2025 21:26Nauris ir reāls kačoks,es sev gribētu tādu veci blakus un daiktu virs vidējā kā viņam????man pastāstija meitenes,kas gulējušas ar viņu un viņš esot gultā vnk bomba,bommbā!! Cm 21 vismaz.☠️
CallMeAnnika @ 10.04.2025 23:13Patiesībā šis sasaucas ar Naura reelu, kur bija sabāzis zeķes ne tur, kur vajag. :D Mēģina visiem pierādīt, ka biksēs ir ozols nevis lociņš. :D :D
Sieviņai esi stāstījis, ka ložņā pa sieviešu forumiem?
Un izstāsti, cik daudz interesentu piesakās uz vakanci: Elīnas kalpone?
BugsPony @ 10.04.2025 23:26
Nu es pieņemu, ka Elīnas kalpones darba pienākumos ietilpst arī filmēt reel'us, kur Nauris sabāzis zeķes apenēs, sēž uz poda, nodod spermu vai visādi citadi ar savu jenota figūru padara sevi par izsmieklu.
Gan jau kāda pamulķa fane atradīsies, kura, vismaz pirmās nedēļas domās, ka strādā ar istiem VIP. Pēc laika atjēgsies un tad Elīna varēs meklēt jaunu muļķi.
BugsPony @ 10.04.2025 21:27
Oha. Nauris ar atjēdzies.
Čau Nauri! Pēc cik dienām būs nākamā reize, kad muksiet prom no bērna?
Monalizis @ 10.04.2025 21:04Nu vecās sagrabējušās maukas,kas jauns jūsu mauku mājā? Savas platās pīzdas un dauņu bērnus nomazgājāt?
nauriņš jau guļ tikai ar puikiem😚Monalizis @ 10.04.2025 21:26Nauris ir reāls kačoks,es sev gribētu tādu veci blakus un daiktu virs vidējā kā viņam????man pastāstija meitenes,kas gulējušas ar viņu un viņš esot gultā vnk bomba,bommbā!! Cm 21 vismaz.☠️