CallMeAnnika @ 25.03.2025 15:26Hahaha, kātad, ka HappySunday_eu nav apmaksāts saturs. :D :D Gan ex Saulietei, gan vēl citām influencerēm bija tādi pati reklāma ar -50%, un tur bija apmaksāta reklāma.
Kad beidzot PTAC sodīs Elīnu par šo melošanu?
Kirbis32 @ 25.03.2025 15:03Nauris tajās bikšelēs tik vien pierāda, parādasavu neeksistējošo daiktu? viņš ir tik " eksistējoš" kā Didru mīlestība.????????
Nauris ir apslēptais gejs un tas ir fakts,palasat par apslēptajiem gejiem??visi fakti gejlorda groziņā.
#mazaispenis#gejs.
Un tikmēr Telegram saka, ka būs 12h trips. :DBURUNDUKS iignais @ 25.03.2025 18:21Didra savā storijā 9h brauciens
Naurix savā storijā 2h turp,2 atpakaļ un 2h uz vietas. Didra laikam nezin, ka 2x3=6
Vai viņi bija 2 dažādās vietās?
Everests @ 25.03.2025 19:17Bet vispār es domāju, ka baigi ego nokritās, ka neviens , NEVIENS neteica, cik labi tagad viņa izskatās, tas jau tas sāpīgākais. Šī badojas, lai izskatītos "ideāli" un huj, visi nopeļ. ?????
Piekrītu. Kāpēc gejs tiek uztverts kā lamuvārds? Patiesībā tos gejus, ko es pazīstu, viņi ir ļoti patīkami un jauki cilvēki. Orientācija neizsaka neko par cilvēku. Ja vien nebūtu tik daudz noliegumu apkārt par homoseksuāļiem, tad varbūt daudzi iznāktu ārā no skapja.BugsPony @ 25.03.2025 20:44
Tu gan apsēsta ar Nauri. Katrā postā - gejs, pidars, sīks daikts, Nauris, Nauris, Nauris. Nez kas tev ar tiem gejiem ir. Valoda ar drausmīga. Cerams, ka tu ikdienā tā nerunā.
Ko tu tur saskati labu? Slimīgo augumu? Vēnas, kurām vajadzētu pievērst uzmanību? Milzīgās, asimetriskās krūtis līdz zodam? Briesmīgo ādas stāvokli? Kas tur ir, ko slavēt?lienjux111 @ 25.03.2025 21:46
Ja viņa storijā neielika screenshotu, kur kāds slavē tagadējo figūru, bet ielika tikai negatīvos viedokļus, tas nozīmē, ka neviens neko labu neuzrakstija? :D Neiedomājies, ka storijs bija domāts par slikto nevis labo?
CallMeAnnika @ 25.03.2025 21:53Ko tu tur saskati labu? Slimīgo augumu? Vēnas, kurām vajadzētu pievērst uzmanību? Milzīgās, asimetriskās krūtis līdz zodam? Briesmīgo ādas stāvokli? Kas tur ir, ko slavēt?
tu aizmirsi ka viņai vismaz 50% ir piektie sekotāji 🤣🤣 un jā, es tā uzskatu, jo parasti slavas dziesmas viņa izceļ. Var jau būt, ka kāds tik pat slims cilvēks apbrīno viņu. Bet jebkurš, vismaz ar vienu smadzeņu rievu, saprot, ka šobrīd viņa izskatas reāli briesmīgi un pati pie tā vainīga.lienjux111 @ 25.03.2025 21:57
Varbūt izlasi un iedziļinies par ko ir runa, pirms atbildi kaut ko :D :D kur es saku, ka ir labi un smuki. Es pateicu, ka ja neielika screenshotu kur kāds paslavē, tas nozīmē ka tādu ziņu nebija? uz visiem 100k sekotājiem? really? ja Tu domā, ka nav kaudze lauku meitenes kurām viņa liekas idol, Tu kļūdies. :D
Laikam tev taisnība. Mana saprašana to nespēj pieņemt. :Dlienjux111 @ 25.03.2025 21:57
Varbūt izlasi un iedziļinies par ko ir runa, pirms atbildi kaut ko :D :D kur es saku, ka ir labi un smuki. Es pateicu, ka ja neielika screenshotu kur kāds paslavē, tas nozīmē ka tādu ziņu nebija? uz visiem 100k sekotājiem? really? ja Tu domā, ka nav kaudze lauku meitenes kurām viņa liekas idol, Tu kļūdies. :D
lienjux111 @ 25.03.2025 21:46
Ja viņa storijā neielika screenshotu, kur kāds slavē tagadējo figūru, bet ielika tikai negatīvos viedokļus, tas nozīmē, ka neviens neko labu neuzrakstija? :D Neiedomājies, ka storijs bija domāts par slikto nevis labo?
BugsPony @ 25.03.2025 20:44
Tu gan apsēsta ar Nauri. Katrā postā - gejs, pidars, sīks daikts, Nauris, Nauris, Nauris. Nez kas tev ar tiem gejiem ir. Valoda ar drausmīga. Cerams, ka tu ikdienā tā nerunā.
magdalena333 @ 25.03.2025 17:00Ak Dievs, nu kāds viņa mentors, uz ko tieši viņa motivē citas, savos 27 gados veikusi 3 krūšu operācijas, pilna seja ar filleriem, feik zobi, mati, iedegums! Viņa tik ļoti nemīl sevi tādu kādu Dievs viņu ir radījis un viņa iedvesmo citas, par ko viņa vispār runā?? Nu kāds vēl sports, zirgam jāsmejas. Un ķirsītis uz kūkas par to asimetriju krūtīm un, ka viņa nebija ieinteresēta labot asimetriju, cik slimi, galvenais, lai lielāki bumbuļi, sīkums par krūšu un krūts galu asimetriju, man vienkārši galva kūp no tā stulbuma, atņemiet kāds viņai internetu?
viņa vēl teica, ka pirms tam bija dažādi tilpumi, bet tagad pati izdomāja likt vienādus, un vēl lielāku tilpumu un būs bombiski.cmykk @ 26.03.2025 00:10
parasti sievietes labo krūtis,lai tieši izlabotu asimetriju, bet Elīna Didrihsone ir pirmā sieviete planētas vēsturē, kura atsakās izlabot asimetriju. “lūdzu,lūdzu, atstājiet man šķības krūtis, esmu tā pieradusi pie asimetrijas, izskatos pēs sosačkas”.
neticu nevienam vārdam, viņa vienkārši nezināja kāds būs rezultāts. gan jau Turkijas doki brīdināja un mēģināja pierunāt uz labu rezultātu, bet Elīna ni un ni. fenomenalā sieviete
BURUNDUKS iignais @ 25.03.2025 18:21Didra savā storijā 9h brauciens
Naurix savā storijā 2h turp,2 atpakaļ un 2h uz vietas. Didra laikam nezin, ka 2x3=6
Vai viņi bija 2 dažādās vietās?
tiešām, likās ka kārtējais pārspīlējums, bet tiešām noraustijas. Bet attaisnojuma saraksts arī uzbliezts 🤣🤣 nesaprotu kā citi mierīgi pārziemo bali ar bērniem, didrihsoni nevar. Stulbie dirseji.Etete @ 26.03.2025 12:39Paskatieties to video telegramā “kā Džeisonam iet Latvijā” , pašā sākumā puika noraustās un noliek rociņas priekšā sejai, tas nabaga bērns ir bijis fiziski iespaidots, viņi pat nesaprot, ka publicē pierādijumus.