es tā padomāji, nu bļe, kas viņai nav mākslīgs vai uztūnēts?!krmmm @ 11.03.2025 22:54
Viņa nevar tāpēc, ka pati sevi nepazītu bez visiem tiem izskaistinājumiem, ar ko ir apkrāvusies un sašpricējusies. Kā viņa teica, tas nav variants nelikt matus. Ienīst sevi.
nu ta gan svarīgi fakti, ko citiem atrādīt. 😁mazaaduuda @ 11.03.2025 22:36
Naura profilā visu video var redzēt, arī kā sēž uz poda ar nolaistām biksēm, jo piemetās skrejamais. ?
pidrihsone @ 11.03.2025 23:05es tā padomāji, nu bļe, kas viņai nav mākslīgs vai uztūnēts?!
Naurim nav ar citu, ko izcelties, kā sēdēt uz poda ar nolaistām biksēm un apenēs bāzt zeķes.Vārdotāja @ 11.03.2025 23:20nu ta gan svarīgi fakti, ko citiem atrādīt. ?
smūtijs @ 12.03.2025 08:41Pimkārt, par matiem. Kādas ir likmes, viņa sapratīs vai nesapratīs, ka šādā gadījumā ir jāiet pie ārsta? Un viņa vēl plāno, ka pus gada laikā situācija atrisināsies. Būsim reālas, ar šo viņas risinājumu situācija nepaliks labāka un pārejot no 60 uz 45 plāksnēm tā vēl pasliktināsies. Ir vispār jāatsakās no plāksnēm, bet nu kundze nav gatava uz tik lieliem upuriem. ?
Otrkārt, par raidījuma vadīšanu. Viņa būs paņemta tur klaunu tēlot, kurš nemāk normāli teikumu salikt kopā? Ja SBF vēl filmēja viņas ikdienu, tad kaut kāda raidījuma vadīšana ir kaut kas cits. Mazāk kājstarpes bildēšanai būs laiks. ?
Nezinu vai otrajā sērijā kaut kas ir mainījies, bet pirmajā sērijā Ģirts pilnīgi noteikti nebija vadītājs. Bija trīs citi, kuri paši Elyndi biznesu noteikti izrāķētu, jo tirgot iepriktas lupatas un uzdot viņas par "savu brendu" nav miljonu vērta ideja, ja nu vienīgi 'ideja, kā apčakarēt cilvēkus ar 10x uzcenojumu'.mazaaduuda @ 11.03.2025 22:39
Tam šovam jau ir vadītājs - Ģirts Timrots un man šķiet puse šova jau ir parādīta.
brunettte @ 12.03.2025 10:05Nezinu vai otrajā sērijā kaut kas ir mainījies, bet pirmajā sērijā Ģirts pilnīgi noteikti nebija vadītājs. Bija trīs citi, kuri paši Elyndi biznesu noteikti izrāķētu, jo tirgot iepriktas lupatas un uzdot viņas par "savu brendu" nav miljonu vērta ideja, ja nu vienīgi 'ideja, kā apčakarēt cilvēkus ar 10x uzcenojumu'.
pidrihsone @ 11.03.2025 23:05es tā padomāji, nu bļe, kas viņai nav mākslīgs vai uztūnēts?!
Šī mūžīgā patērētāju maldināšana kundzei jau sen ir gēnos, nesaprotu kāpēc tas paliek nesodīts 🙃CallMeAnnika @ 12.03.2025 19:41https://elyndi.com/products/elyndi-moheras-dzemperis-dzeltens Sastāvs: 58% akrils, 22% mohēra, 10% vilna, 10% poliamīds.
Jā, tas pavisam noteikti ir mohēras džemperis. :D
CallMeAnnika @ 12.03.2025 19:41https://elyndi.com/products/elyndi-moheras-dzemperis-dzeltens Sastāvs: 58% akrils, 22% mohēra, 10% vilna, 10% poliamīds.
Jā, tas pavisam noteikti ir mohēras džemperis. :D
Vecāki arī var atnest baciļus, aukle tāpat, "kalpones", kas agrāk katru dienu bija viņu dzīvoklī arī. Viņam nav jāiziet ārā, lai norautu vīrusubrunettte @ 11.03.2025 19:49Es laikam līdz galam “nenolasīju” to domu tam komentāram. Frī kartupeļos baciļi nav un tos apēdot slims nepaliksi. Bet par nepietiekamu uzturu un slimošanu varētu runāt tad, ja vinam būtu vispār kaut minimāls kontakts ar ārpasauli, citiem bērniem, bet viņam tak nav.