Es gribētu redzēt čeku, ka tiešām pirka par 250 eiro. :DLivuxePivuxe @ 05.03.2025 18:46Elīna kārtējo reizi bombī - ādas imitācijas sūdjaka, kāda jau sen izgājusi no modes, tiek solīta, ka tiks pārdota ļotiļoti lēti - pa 95€. Es atceros, ka nesen ziemas zābaki pašas dēlam pa 100€ viņai skaitījās pārāk dārgi.
Nevajag jaukt Kristīnes frizūras ar Elīnas netīrību.Kirbis32 @ 05.03.2025 11:15Es domāju viņai tur zem plāksnēm ritīga rauga sēne.?Svīst,pūst,nemazgā,kasās kā tāds netīrs indijas mērkaķis pilns ar blusām.
Plāksnes nav pie vainas,bet gan attieksme un kopšana. Elīna ir nepraša un stulba ik vienā jomā.
Šaubos ,ka viņa pat slauka dibenu,jo tas ir laikietilpigi? grib būt smuka uz fotosesiju,drīzak cirka parādi,Kristīne viņai arī tieši tos matus sabojājusi,kopš viņa tos matus taisa pie viņas tā arī sākas problēmas ar matiem. KRISTĪNE IR VIENA LIELA ANTIREKLĀMA.
CallMeAnnika @ 05.03.2025 18:40Elīna izpārdod savu skapi. Kāda grib nopirkt Elīnas lapsas vesti? :D Pirkta pa 650 eiro, pārdod par 190. :D
CallMeAnnika @ 05.03.2025 18:40Elīna izpārdod savu skapi. Kāda grib nopirkt Elīnas lapsas vesti? :D Pirkta pa 650 eiro, pārdod par 190. :D
Meja @ 05.03.2025 20:14https://failiem.lv/u/ggqybk8fns
Vai tiešām nav neviena, kas pateiktu taisnību, ka tie baloni tūlīt pametīs topiņu un aizlidos debesīs…
starpcitu,lentu šķirstot man parādas nutricilogs,fitedienu blogere(krievu) un paņemot paskatoties profilus,(tur jā ,intresanti reel ir par ēdienu kā tādu,un otrai receptes) Elina ir norādīta kā sekotāja.Varbūt sākusi kautko tomer meklēt derīgu(nav tajos profilos ekstra dietas)Tastastas @ 05.03.2025 19:05Šis Elīnas teksts pilnībā parāda, ka viņai ir riktīgas problēmas ar ēšanu:
"Man patīk tas moments, kad es nopērku to, ko MAN tiešām gribās un es atrodu kādu ar ko sadalīt."
Es nezinu, bet man liekas, ka, ja tiešām gribas kādu pacienāt, tad tu, pirmkārt, domā par to, kas tam otram cilvēkam patīk. Ja tev gribas un tu ieej nopirkt mafinus un tikai domā par to, kuram tos iebarosi, tas jau ir slimi. Acīmredzot viņa visu laiku tiešām ir badā, tikai domā par ēdienu, bet, lai pati neresnētu, visu izbaro citiem.
Es atceros, ka nesen ziemas zābaki pašas dēlam pa 100€ viņai skaitījās pārāk dārgi.
Un Elīna noteikti neteiks vai nebūs pamanījusi defektus. Nebrīnos par tonālā un kafijas pleķiem, redzot viņas ikdienas netīrību un nevīžību. Drēbes atgriezt nevar. :Dmagdalena333 @ 05.03.2025 20:30Kādai sīkstulei ir jābūt, lai mēģinātu pārdot katru savu novalkāto lupatu, ja Tev ir vesela noliktava ar apģērbu ?♀️Bāc viņai neviens nav pateicis, ka to apģērbu, kas Tev vairs nekalpo tu vari arī noziedot kādam, kas nevar atļauties nopirkt sev jaunu apģērbu ? Kura muļķe vispār pērk viņas second hand, zinot, ka viņa vēl to valkāto lupatu pārdot virs cenas par kuru iepirka?
Pasaki paziņai, ka viņi uztaisīja sev antireklāmu, sadarbojoties ar Elīnu. Vai nav normālu, iedvesmojošu cilvēku, ar kuriem sadarboties?Kirbis32 @ 05.03.2025 21:14Didrai easyfit piedāvāja noreklamēt viņus saņemot ēdienu par velti-mēnesi,pastāstija paziņa no turienes.?