Primāri Elīnai vajag sākt ēst normāli un pilnvērtīgi, lai mati augtu, kā arī sākt mazgāt matus un galvas ādu.mazaaduuda @ 28.02.2025 15:14
Vai ne. Pusgadu jau ar pieliekamo čolku staigā un pēkšņi pamanīja. Viņai nevis ārstējošo un ātraugšanas šampūnu vajag (par skādi jau nebūs), bet pa 10 gadiem (no 16 gadiem liek jau) vienreiz atpūtināt galvu no tiem pielikto matu kilogramiem uz kādu pusgadu vismaz.
Kirbis32 @ 28.02.2025 18:02Nesen te runāja par šo ēdienu firmu un šī pasūta.
??mēs esam Elīnas ietekmeles.?
Vai tad Elīnai ir jēga kaut ko ieteikt? Tāpat Elīna neklausās, jo visi ir skauģi un heiteri. Kristīne gan jau ir sapratusi, ka labāk paklusēt, jo Elīna ir pazaudējusi jebkādu saikni ar realitāti.emsii @ 28.02.2025 18:09Elīna, tā pričene izskatās brutāli tizla ????? nu ta kā Halo 80tie ?????? un Kristīne, nu tiešām viņa nevar ieteikt ko labu? Kāpec tādu huiņu ar matiem jātaisa, es nevaru vnk
emsii @ 28.02.2025 18:09Elīna, tā pričene izskatās brutāli tizla ????? nu ta kā Halo 80tie ?????? un Kristīne, nu tiešām viņa nevar ieteikt ko labu? Kāpec tādu huiņu ar matiem jātaisa, es nevaru vnk
CallMeAnnika @ 28.02.2025 18:23Vai tad Elīnai ir jēga kaut ko ieteikt? Tāpat Elīna neklausās, jo visi ir skauģi un heiteri. Kristīne gan jau ir sapratusi, ka labāk paklusēt, jo Elīna ir pazaudējusi jebkādu saikni ar realitāti.
Ja viņa neēstu, viņa būtu kaulu kambaris. Bet viņai ir pilnīgi normāla miesas uzbūve savam augumam.Everests @ 28.02.2025 20:06Es domāju, ka ar savām 1k kalorijām dienā, dabūs nākotnē padzīvoties pa slimnīcām, jo orgāni sāks atteikties. Mēnešreizes nav dēļ tā, mati krīt ārā, kas būs nākamais.. es īstenībā neticu, ka viņa pat tas 1k kalorijas apēd.
bet nu tas ir vāks, viņa ķip baigā visā Latvijā skaitās un viskkur braukā uz konkursiem cik redzēju.. un gatavo šitādas Mārdžas Simpsones frizīras, es šokā..Jetta @ 28.02.2025 19:48
Es nemaz neesmu redzejusi, ka Kristīne kaut ko citu spētu kā tikai tās mikrofongalvas taisīt. Nedabiski kuplas, lokainas cirtas ar anormālu daudzumu lakas.
ja cilvēks ēd 1k kalorijas dienā un dēļ tā nav mēnešreizes un paliek plika pļeška, tad nekas tur nav normāli, tie buferi un smagnējais apģērbs dod bifatoriju , varu saderet, ka dzīve viņa izskatās drausmīgi.brunettte @ 28.02.2025 20:08Ja viņa neēstu, viņa būtu kaulu kambaris. Bet viņai ir pilnīgi normāla miesas uzbūve savam augumam.
Domāju, ka Elīna bel ilgi šādi dzīvos, JO paskaties EUGENIA COONEY (TIK TOK), nav saprotams, kā kauli un āda vispār spēj vēl vilkt dzīvību un tādā stāvoklī vēl taisa LIVE....Everests @ 28.02.2025 20:06Es domāju, ka ar savām 1k kalorijām dienā, dabūs nākotnē padzīvoties pa slimnīcām, jo orgāni sāks atteikties. Mēnešreizes nav dēļ tā, mati krīt ārā, kas būs nākamais.. es īstenībā neticu, ka viņa pat tas 1k kalorijas apēd.
Un tagad paskaties uz Signi Sprogu, kura ikdienā domā ko ēd un pasaki vēlreiz, ka Elīna ir super tieva. Kad viņa par komandējumiem, elyndi vai Dž kko saka, jūs neticat, a kad viņa saka, ka nevar apēst 1k dienā, tam ticat🤣Everests @ 28.02.2025 20:14ja cilvēks ēd 1k kalorijas dienā un dēļ tā nav mēnešreizes un paliek plika pļeška, tad nekas tur nav normāli, tie buferi un smagnējais apģērbs dod bifatoriju , varu saderet, ka dzīve viņa izskatās drausmīgi.
nu redzot fonos viņas brokoļu ūdeņus un mūžīgi līdz paņemto biezpienu ar grieķu jogurtu, mūžīgo svēršanos, mērīšanos, ēdot no mini traukiem, ņeckajas ar ēdienu, tad ja es pilnībā ticu. Viņai ir pilnībā sapista domāšana uz ēdienu.brunettte @ 28.02.2025 20:54Un tagad paskaties uz Signi Sprogu, kura ikdienā domā ko ēd un pasaki vēlreiz, ka Elīna ir super tieva. Kad viņa par komandējumiem, elyndi vai Dž kko saka, jūs neticat, a kad viņa saka, ka nevar apēst 1k dienā, tam ticat?
To, ka viņai mr nav ēšanas dēļ jūs pašas esat uzstādījušas. Tā pati Karadžana sver kā minimums 10kg mazāk par Didru un ir dzīva, vesela sieviete. Didra pati sevi ir sačakarējusi ar kaut ko un pašai kauns pateikt ar ko, tie paši mistiskie medikamenti, varbūt ir mēģinājusi kkādas tievēšanas ripas. Nu nesanāk viņai tievēt. Tas, ka ievelkot vēderu redz ribas nav nekāds rādītājs, ka viņai ir problēmas ar svaru😀 tie paši frī ar majonēzi, visas paštaisītās pļockas kaloriju ziņā atsit normālu maltīšu kalorijas.Everests @ 28.02.2025 20:14ja cilvēks ēd 1k kalorijas dienā un dēļ tā nav mēnešreizes un paliek plika pļeška, tad nekas tur nav normāli, tie buferi un smagnējais apģērbs dod bifatoriju , varu saderet, ka dzīve viņa izskatās drausmīgi.