Everests @ 15.02.2025 19:34un badošanās arī tam nelīdz ???
🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️ es zinu ka tieviem cilvēkiem ir celulīts un tas ir normāli, bet Elīna badojas, lai nebūtu resna , nebūtu nekādu tauku, trūkumu utt. Runāju sarkasma.smūtijs @ 15.02.2025 20:11
Tur nav nekāda sakara ar badošanos. Tas rodas, piemēram, no pārāk apspīlēta apģērba, nepareiza uztura, smēķēšanas un nenormālais kafijas daudzums. Tievām meitenēm arī ir celulīts.
un sieva paliek mājās ar bērnu strādāt
Un Elīna vēl ik pa laikam uzsvēra, ka viņa zin Naura mīnusus un saprot, ka ir tas vienkārši jāpieņem, bet turpināja atkal un atkal izcelt to, kas viņai nepatīk Naurī un viņa darbībās.MaijaPaija @ 15.02.2025 20:05Noskatoties youtube interviju Elīnai ar Nauri , man radās šādas pārdomas… Intervijas sākumā Naurim tika dots vārds izteikties, cilvēks izskatījās , ka tīri labi to arī grib darīt un pēc tam minūtēm ritot Elīna tik sāka uzskaitīt savu attiecību problēmas ( kuru kā mēs visi zinam “nav”) , kur vareja nolasīt to , ka neapmierinatā attiecībās lielākoties ir Elīna un Nauris ir mieramika, Nauris palika arvien klusāks un sejas izteiksme bēdīgāka, un pie sevis šis droši vien domāja kapēc viņa tās lietas tagad nes publiski. Un tā Elīnas monologs turpinajās. Arvien vairāk domāju par to, ka Elīna attiecībās ir tā nelaimes čupiņa, pēc viņas sacītā sapratu , ka abi ar Nauri ir tik dažādi cilvēki un viss , kas viņai jādara ir jāpieņem savs vīrs un jāsadzīvo ar viņu.
Un atkal lobsē no trauka, kurā cepa kūku. Ja piedāvā auklītei un filmētājai, tad tas nav ok. Bet visi zin, ka Elīnai manieres ir svešas.Euclid @ 15.02.2025 21:07Tagad vēl gatavošanas video cenšas filmēt instagram stilā, kad sastāvdaļas nomet un viss tādos diezgan ātros kadros nomainās. Faaaaaaak, es nevaru, tik rēcīgi, viss caur pakaļu, tik izmisīga wannabe visiem trendiem ?
CallMeAnnika @ 15.02.2025 22:28Un atkal lobsē no trauka, kurā cepa kūku. Ja piedāvā auklītei un filmētājai, tad tas nav ok. Bet visi zin, ka Elīnai manieres ir svešas.
Fuj, izskatījās vnk pretīgi, pļackājas tik, nu vai tad tā cep valentindienas kūku?!Euclid @ 15.02.2025 21:07Tagad vēl gatavošanas video cenšas filmēt instagram stilā, kad sastāvdaļas nomet un viss tādos diezgan ātros kadros nomainās. Faaaaaaak, es nevaru, tik rēcīgi, viss caur pakaļu, tik izmisīga wannabe visiem trendiem ?
Kiprā nekur nevar medu nopirkt? Noteikti noskopojās, jo noteikti medus maksāja dārgāk nekā šokolāde.He730 @ 16.02.2025 00:04Fuj, izskatījās vnk pretīgi, pļackājas tik, nu vai tad tā cep valentindienas kūku?!
krmmm @ 15.02.2025 17:58Starp citu, kas ar Gibu noticis? Notinies ar visu kameru? Jo tas viņu jaunais podkāsta video ne tuvu neizskatās pēc Gibas veikuma
😳😳😳 ārprācGreetaa @ 16.02.2025 01:15Podkāsts tiešām bija pārsteidzošs, iedvesmoja nevis stiprām attiecībām, bet idejām kā apkaunot un pazemot publiski savu mīļoto svētkos, sūdzoties par viņu un maskējot to caur "dodu reālus piemērus".
Vislabāk man patika:
1. Nauris stāsta, ka laikot svešas bildes ir flirts, kamēr pats salaikojis un seko pusplikām beibēm
2. Nauris saka Elīnai "Tu vari staigāt smirdīga un neskuvusies, bet kaut kad es Tev pateikšu, ka jānoskujas", ok...
3. Piemin "pelmeni gultā" un kaut kādu varošo kaimiņu Feģu, super, tagad jādomā, kurš no viņiem ir tas pelmenis?
4. Patiešām aizdomīgi likās tas, ka Nauris Elīnai uzsvēra, ka "mēs Tevi tādu izveidojām, teicu, ka būsi haizivs", te tiešām rodas pārliecība, ka Elīna ir izkārtne un ērts veids, kā gūt popularitāti, kamēr Naurim svarīgāk saglabāt savu seju un tikai iekasēt skanošo, kamēr sieva sevi apkauno. Burvīgi, īsts #powercouple
Redwine @ 15.02.2025 22:41
Kamabēra sieru nosaukt pa brī sieru , kad uz iepakojuma priekšā stāv rakstīts camaber ..
briesmīgi ņuris nošvaipījās. Cūku ēdienu tik viņai sanāk
Es tieši to pašu nodomāju par neskūšanos, nemazgāšanos un pelmeni gultā. Ne jau Nauris to tāpat vien teica. Bet Elīna nesaprot. Domāju, ka Nauris caur puķēm smejas par Elīnu, jo zin, ka tāpat viņa nesapratīs.Greetaa @ 16.02.2025 01:15Podkāsts tiešām bija pārsteidzošs, iedvesmoja nevis stiprām attiecībām, bet idejām kā apkaunot un pazemot publiski savu mīļoto svētkos, sūdzoties par viņu un maskējot to caur "dodu reālus piemērus".
Vislabāk man patika:
1. Nauris stāsta, ka laikot svešas bildes ir flirts, kamēr pats salaikojis un seko pusplikām beibēm
2. Nauris saka Elīnai "Tu vari staigāt smirdīga un neskuvusies, bet kaut kad es Tev pateikšu, ka jānoskujas", ok...
3. Piemin "pelmeni gultā" un kaut kādu varošo kaimiņu Feģu, super, tagad jādomā, kurš no viņiem ir tas pelmenis?
4. Patiešām aizdomīgi likās tas, ka Nauris Elīnai uzsvēra, ka "mēs Tevi tādu izveidojām, teicu, ka būsi haizivs", te tiešām rodas pārliecība, ka Elīna ir izkārtne un ērts veids, kā gūt popularitāti, kamēr Naurim svarīgāk saglabāt savu seju un tikai iekasēt skanošo, kamēr sieva sevi apkauno. Burvīgi, īsts #powercouple
Popija @ 16.02.2025 11:11Ieraudziju, ka cep kūku, turklāt vēl medu aizvieto ar šokolādi, uzreiz nācu šurp, palasīt. ?