sauliiite.paula @ 11.02.2025 15:43Didra, cik Tu esi pretīgs cilvēks..”Es katru dienu tīru grīdas ar lupatiņu”??
Elīna ceļo daudzas reizes gadā. Biezpienu var ņemt līdzi, bet sāli nē. Ja vienmēr ir jāčīkst, ka nav sāls apartamentos, kāpēc arī to neņem no Latvijas līdzi?BugsPony @ 11.02.2025 17:06Elīna paņēmusi līdz biezpienu un burkānus. Bez komentāriem.
Es negribu pat iztēloties, kas uz tās galvas darītos ar frizūru pēc 3nedēļām.CallMeAnnika @ 11.02.2025 16:48Elīna: "vienīgais, ko es nožēloju, ka es nepaspēju uztaisīt svaigus matus pie Kristīnes. Kāpēc man patīk braukt ar frizūru? Jo tad nav jāpaņem nekas līdz. Tagad vajag šampūnu, visus veidojošos līdzekļus, matu eļļas, kondicionieri."
Nu jā, tagad vismaz reizi 3 nedēļās vajadzēs matus izmazgāt, bet, ja būtu frizūra, tad 3 nedēļas staigātu ar sasvīdušu galvas ādu.
kāds ir piefiksējis nemazgāšanās rekordu? Divas nedēļas ir bijušas stabili.brunettte @ 11.02.2025 18:11Es negribu pat iztēloties, kas uz tās galvas darītos ar frizūru pēc 3nedēļām.
CallMeAnnika @ 11.02.2025 17:43Elīna ceļo daudzas reizes gadā. Biezpienu var ņemt līdzi, bet sāli nē. Ja vienmēr ir jāčīkst, ka nav sāls apartamentos, kāpēc arī to neņem no Latvijas līdzi?
Trophy wife parasti ir tādas, ka tie, kas viņas redz siekalojas nevis vemstasModžoDžodžo @ 10.02.2025 23:43VIŅA IR TROPHY WIFE, tādas taču arī ir. ❤️ un nav pat gudrai jābūt
Par krūmu pārvērtīsies. :D :D Live tiešraidē 6:25 minūtē. :D :D :D :DTastastas @ 11.02.2025 20:35Es ceru, ka tai mājai ir žogs, jo live sākumā Džeisons izskrien no mājas, pieskrien pie Elīnas un tad kaut kur pazūd aiz filmētājas. Elīnai nulle reakcija, pat neizskstās, ka ar acīm sekotu, kur bērns paliek, tikai vārījās par savām lupatām un cik komandējumos viņi tikai nedodas.
Plus, diezgan komiski, ka kaut kur tiešraides pusē uzrodas tantuks, kurš bezmaz vai par krūmu pārvērtīsies, lai tikai sekotāji par viņu neuzzina. Tikpat feik visa Elīnas dzīve kā viņas turku ķeseles. ?
Tieši to pašu nodomāju! Kad pati maksā, visur cenas pieliktas klāt. Vai tiešām Elīna un Nauris maksātu 19 eur par zupu un 28 eur par burgeru?BURUNDUKS iignais @ 11.02.2025 17:37Didrai nepatīk, ka Nauris naudu tērē un sūta Rainī ēdienu. Un tad viņa apgalvo, ka pati maksāja par visu viesnīcas restorānā, kā tad, noticējām.
kas tas 😬😬😬😬 tas pied didrassauliiite.paula @ 11.02.2025 15:43Didra, cik Tu esi pretīgs cilvēks..”Es katru dienu tīru grīdas ar lupatiņu”??
CallMeAnnika @ 11.02.2025 16:48Elīna: "vienīgais, ko es nožēloju, ka es nepaspēju uztaisīt svaigus matus pie Kristīnes. Kāpēc man patīk braukt ar frizūru? Jo tad nav jāpaņem nekas līdz. Tagad vajag šampūnu, visus veidojošos līdzekļus, matu eļļas, kondicionieri."
Nu jā, tagad vismaz reizi 3 nedēļās vajadzēs matus izmazgāt, bet, ja būtu frizūra, tad 3 nedēļas staigātu ar sasvīdušu galvas ādu.
Signe2025 @ 12.02.2025 10:45Sen sen atpakaļ, kad mācījos mārketingu. mums pasniedzējs stāstīja, ka vislabāk pārdot produktu/preci, ja to bildē pilnīgi uz balta fona. Saprotams, ka tendences mainās. Bet es tik un tā nesaprotu, kāpēc jāvelk koferi ar drēbēm(kurām klāt vēl ir birkas), lai safočetu ārzemēs.
skatoties viņas bildes, gribas nopirkt lidmašīnas biļetes, nevis bombīgas apenes ?