I have a question @ 10.02.2025 14:09
Pēc kā tu to izspriedi?
Tur pirms dievošanās jau pateica ka notikusi traģēdija. Es drizak teiktu ka tur mamaša izšƙirusies no tētuka. Bet nu hujzin.
Man tas vairāk skan pec kaut kāda atkal feikā čp kā jau parasti pirms lidojumiem. Maļ atkal uz rinķi kaut kādu sūdu, protams iepin visā Dievu.
Bet vispār jau bēdīgi tā pat, tā ģimeni mīlošā, zelta,gada māte, ta vieta lai skaisti kopa brokastotu, fona var dzirdet atkal Džoistikam iegrūsto telefonu. Un protams ikdienas murgi jafilmē. KO NEPARADIJA BBH BROKASTU GALDU? Par to pašai bija jamaksa,tapec neradija?
krmmm @ 10.02.2025 16:26
Domā, ka mamma ielika zobus, beidzot ieguva pašapziņu un pasūtīja vīru? Tas, protams, būtu interesants pavērsiens, ņemot vērā, ka viņa gadiem esot pacietusi viņa nestrādāšanu, krāpšanu utt. un tagad pēkšņi saņēmusies.
Kirbis32 @ 10.02.2025 16:54
Es domāju sīcim kkada diagnoze kas traucē vinai dzīvot tālak.
Kipa berns vai nu ir svētība vai apgrūtinājums,pec vinas cāļa smadzenēm.
Znacit kks ar sici bus vairak jadara.
Elīna ir reklamējusi ne tikai bezvīļu apakšveļu kā peldkostīmu, bet arī koriģējošo bodiju.smūtijs @ 10.02.2025 10:37
Viņa taču pati ir teikusi, ka viņas bezvīļu apakšveļu var izmantot arī, kā peldkostīmu. Tā arī varēja pateikt, ka neies, jo negrib matus sabojāt, nevis, ka nav peldkostīma. Par maz laikam biezpiena ēd, ka aizmirst, ko ir teikusi.
Tas ir dīvaini, ka citām, mazākām influencerēm uzliek sodu par to, ka neliek #reklāma.magdalena333 @ 10.02.2025 12:21Vai arī šajā gadījumā kur ir Elīnas apmaksāts rēķins uz vakardienu par delux numuriņu kuru viņa it kā pati pasūtijusi priekš Naura? Es uzskatu, ka attiecīgajām instancēm būtu jābūt šādam tiesībām likt uzrādīt rēķinus utt., protams, arī ar rēķiniem var būt mahinācijas, bet tas jau ir sarežgītāk kā vienkārši sarunāt. Bet šādām darbonēm kā Elīna jau būtu jāpieliek pie pakaļas izmeklēšana komanda, jo tur notiek pamatīga valsts čakarēšana, katru dienu #patipirku kur visiem (izņemot ar izņēmumiem) sen jau skaidrs, ka ir reklāmas
Smējos par storiju, kad Dž atver numuriņa durvis, skrien dod roku Naurim, saucot mamamama, un Elīna saka, ka es jau nāku. :DKotulūr @ 10.02.2025 14:00varbūt kāda sieviete vēlas adoptēt bērnu, lai beidzot viņš saņemtu to mīlestību, kura ir nepieciešama ikvienam, jo īpaši mazam bērnam, kurš vēl aug, attīstās un veidojas. Vēl viņa bļauj pa visu instagramu, ka viņa ļoti vēlas vēl bērniņus. Es atvainojos, varbūt sākumā parūpējies par šo. 100% viņa grib meitu. A ,ko darīsi, ja būs otrs dēls. To arī nometīsi malā un viss ko bērns 2 gados mācēs būs- mamma, mamma?
Un TG var redzēt, ka Elīna dzēra kafiju vakariņās. Visur brēc, ka slikta kafija, šoreiz ne vārda par kafiju neieminējās, jo REKLĀMA.I have a question @ 10.02.2025 14:09
Pēc kā tu to izspriedi?
Tur pirms dievošanās jau pateica ka notikusi traģēdija. Es drizak teiktu ka tur mamaša izšƙirusies no tētuka. Bet nu hujzin.
Man tas vairāk skan pec kaut kāda atkal feikā čp kā jau parasti pirms lidojumiem. Maļ atkal uz rinķi kaut kādu sūdu, protams iepin visā Dievu.
Bet vispār jau bēdīgi tā pat, tā ģimeni mīlošā, zelta,gada māte, ta vieta lai skaisti kopa brokastotu, fona var dzirdet atkal Džoistikam iegrūsto telefonu. Un protams ikdienas murgi jafilmē. KO NEPARADIJA BBH BROKASTU GALDU? Par to pašai bija jamaksa,tapec neradija?
Burkāniņš @ 10.02.2025 21:19Gan jau ar opi, kas noticis, tajā no limits pasākumā knapi varēja paiet, kā ne kā vecs cilvēks, vairāk par to.
Bet šaubos ka vecāki šķirsies jo visu laiku runa par dievu un stiprajām ģimenes vērtībām un bla bla bla, tādu kaunu viņa neizturēs
viss patīk, kā tad paši.Kirbis32 @ 10.02.2025 21:37Alandeko nav reklāma,nu kā tad.??būtu paši pirkuši tad Nsuris būtu visu izkrāmējis un salicis un smirdīgā zivs tikai apdirstu visu! Cik viss slikti,cik viss slikti.
Didrihsoni nespēj paši atļauties neko,viss izkļančīts kā tādiem zupas virtuves stāvošiem bomžarām.
Ok, var jau dirst, bet nu spekulēt un piešūt veselības problēmas vai pansionātus, manuprāt, ir jau par traku. Kā var tik ļoti līst citu dzīvē un izdomāt kaut ko šādu bez konkrētiem pierādījumiem?I have a question @ 10.02.2025 21:45
Hmmm šī ir teorija. Varbut opitis ielikts pansionātā un svētā didra piekritusi but "svetiba" un sameklet sadarbibu vai NEDOD DIES PAT PIEMAKSĀT.
Varbut jau drīz Dobelē tiks uztaisits dzivoklitis īstermiņa īrei....