Casoria @ 09.02.2025 22:19Priekš kādas kurai tik ļoti patīk plikai apenēs grozīties kameras priekšā, viņa pārāk bieži ''aizmirst'' paņemt peldkostīmu. Ko tik neizdomāsi, lai tik ar bērnu nepavadītu laiku. Vienmēr kā bērns līdzi uz ūdens atrakcijām, tā šai bezvīļu apenes neder peldkostīma vietā tomēr..
sauliiite.paula @ 09.02.2025 23:16Tikko apskatījos, ka Naurim un Elīnai nav reģistrēts laulības līgums.
kur ko tādu var pačekot?🙂sauliiite.paula @ 09.02.2025 23:16Tikko apskatījos, ka Naurim un Elīnai nav reģistrēts laulības līgums.
Signe2025 @ 10.02.2025 07:19
Vispār BBH piedāvā iespēju nopirkt peldkostīmu uz vietas, pie spa zonas ?
Protams ne tik "gaumīgi", ka viņas veikalā.?
Sliktākajā gadījumā, ja ļoti gribētos pavadīt ar bērnu baseinā, varēja aizbraukt pakaļ uz mājām. Kamēr pati plunčotos ar mazo baseinā, ļautu vismazs vīram izbaudīt pirtis un lielo baseinu- gan vakarā, gan no rīta.
Bet laikam neviens nepateica!
Mayaaa @ 10.02.2025 08:33kur ko tādu var pačekot??
Tastastas @ 10.02.2025 10:16
Turpat Jūrmalā noteikti arī varēja nopirkt, ja patiešām būtu gribējusi.
Varava @ 10.02.2025 11:28Baltic Beach sodienas storijos ir Didras reklama. Tiešām ši visatļautība , ka nav jānorāda sadarbība, ir par traku.
varbūt kāda sieviete vēlas adoptēt bērnu, lai beidzot viņš saņemtu to mīlestību, kura ir nepieciešama ikvienam, jo īpaši mazam bērnam, kurš vēl aug, attīstās un veidojas. Vēl viņa bļauj pa visu instagramu, ka viņa ļoti vēlas vēl bērniņus. Es atvainojos, varbūt sākumā parūpējies par šo. 100% viņa grib meitu. A ,ko darīsi, ja būs otrs dēls. To arī nometīsi malā un viss ko bērns 2 gados mācēs būs- mamma, mamma?Kirbis32 @ 10.02.2025 12:55Didrene tiko savā story lika noprast un tas ir 1000% par Džeisonu vai nu svētība vai apgrūtinājums.
Savu dēlu nosaukt tā ir zemiski. Tik ļauna un pretīga maita tu esi Elīna.
Kirbis32 @ 10.02.2025 12:55Didrene tiko savā story lika noprast un tas ir 1000% par Džeisonu vai nu svētība vai apgrūtinājums.
kāda amerikāņu ģimene noteikti paņemtu, man jau sen liekās, ka Džeisons no tās "ģimenes" jāizņem. Viņi ir tik pat nelabvēlīgi kā dzērāju ģimenes.Kotulūr @ 10.02.2025 14:00varbūt kāda sieviete vēlas adoptēt bērnu, lai beidzot viņš saņemtu to mīlestību, kura ir nepieciešama ikvienam, jo īpaši mazam bērnam, kurš vēl aug, attīstās un veidojas. Vēl viņa bļauj pa visu instagramu, ka viņa ļoti vēlas vēl bērniņus. Es atvainojos, varbūt sākumā parūpējies par šo. 100% viņa grib meitu. A ,ko darīsi, ja būs otrs dēls. To arī nometīsi malā un viss ko bērns 2 gados mācēs būs- mamma, mamma?
Kotulūr @ 10.02.2025 14:00varbūt kāda sieviete vēlas adoptēt bērnu, lai beidzot viņš saņemtu to mīlestību, kura ir nepieciešama ikvienam, jo īpaši mazam bērnam, kurš vēl aug, attīstās un veidojas. Vēl viņa bļauj pa visu instagramu, ka viņa ļoti vēlas vēl bērniņus. Es atvainojos, varbūt sākumā parūpējies par šo. 100% viņa grib meitu. A ,ko darīsi, ja būs otrs dēls. To arī nometīsi malā un viss ko bērns 2 gados mācēs būs- mamma, mamma?
Kirbis32 @ 10.02.2025 12:55Didrene tiko savā story lika noprast un tas ir 1000% par Džeisonu vai nu svētība vai apgrūtinājums.
I have a question @ 10.02.2025 14:09
Pēc kā tu to izspriedi?
Tur pirms dievošanās jau pateica ka notikusi traģēdija. Es drizak teiktu ka tur mamaša izšƙirusies no tētuka. Bet nu hujzin.
Man tas vairāk skan pec kaut kāda atkal feikā čp kā jau parasti pirms lidojumiem. Maļ atkal uz rinķi kaut kādu sūdu, protams iepin visā Dievu.
Bet vispār jau bēdīgi tā pat, tā ģimeni mīlošā, zelta,gada māte, ta vieta lai skaisti kopa brokastotu, fona var dzirdet atkal Džoistikam iegrūsto telefonu. Un protams ikdienas murgi jafilmē. KO NEPARADIJA BBH BROKASTU GALDU? Par to pašai bija jamaksa,tapec neradija?