cory @ 08.02.2025 23:39
Paldies! Es pēc katra Didru Turcijas brauciena ar nepacietību gaidu viņas fotosesiju storijus, lai redzētu, kas šai jauns parādījies. Būtu forši, ja Ietekmele carētu šito visu salikt instagram profilā, lai varam izsekot līdzi viņas feiku kolekcijai, jo te diez gan neērti atrast vecākus postus. Varu derēt viņas feiku kolekcija būtu diez gan iespaidīga.
Elīnai vajag aizsūtīt veikalu un benzīntanku ieteikumus. :D Vēl var pierakstīt un ieteikt ēstuves, lai viņai būtu ko atrādīt storijos un Naurix būtu piestūmis vēderu ar kādu kebabu, picu un burgeru. :DEuclid @ 09.02.2025 08:32
Droši vari nelasīt komentārus, kas tevi garlaiko ?
Mani aizķēra didras storijs, lai sūta viņai ieteikumus, tad tieši par to arī iekomentēju ar ieteikumu piemēriem, ko viņai nebūtu jēga sūtīt.
Nu nav jēga gandrīz 95% no tā, ko šeit tūkstošiem lapās komentējam. Ne par piemēriem, ko viņa savā izskatā jau salaidusi dēlī, ne par drausmīgajiem apģērbu salikumiem, ne par seklo raksturu, ne par bērna neaudzināšanu.
Un? Vai tagad komentāru policija mums noliegs to uzskaitīt?
Turklāt pāris nianses no iepriekš komentētā pēkšņi mistiskā kārtā tomēr pamanām didru storijos vai paceļas tēmas, kas šeit apspriestas. Tad tikpat labi arī uzskaitījums ar apskates objektiem var tomēr norezonēt (kas pa lielam, protams, pofig, lai turpina dzīvot savā kolbā un neko no dzīves neredzēt).
Bet, kā jau minēju, mani personīgi aizķēra tas storijs, tad nu padalījos ?
Iespējams, ka atkal Nauris ir izdomājis jaunu muhļīšanos, tāpēc brauc tur uz ilgāku laiku.magdalena333 @ 09.02.2025 10:18Man vispār liekas dīvaini, ka cilvēki plāno doties uz vietu kurā ir bijuši un licies galīgi garām, arī tagad runā, ka nezin ko tur darīs, bet brauc uz 3 nedēļām? Ok, var jau dot vietai vēl vienu iespēju, bet braukt uz 3 nedēļām, pat nezinot ko Tu tur darīsi? Nu kaut kā aizdomīgi tas viss. Vai maz viņi kaut kur ir braukuši uz tik ilgu laiku? Vai nu kārtējais stulbi pieņemtais lēmums, un es jau varu iedomaties kā Elīna čīkstēs, ka viņai ir pa aukstu utt, vai kaut kas tomēr tajā Kiprā notiks, piemēram, kāda sadarbība, vai biznesa dēļ, kaut ko esmu dzirdējusi par Kipru un kaut kādām muhļīšanām.
CallMeAnnika @ 09.02.2025 12:06Iespējams, ka atkal Nauris ir izdomājis jaunu muhļīšanos, tāpēc brauc tur uz ilgāku laiku.
Elīna teica, ka līdzi brauks tikai viņas asistente. Vai viņa viņai visu atmaksā + maksā komandējuma naudu, kas ir 46 eiro dienā? 3 nedēļās tie ir gandrīz 1000 eiro + alga, vai atradusi vientiesīti, kura strādās tikai par algu, ignorējot Latvijas likumdošanu?
Te Elīnai vismaz vēl seja bija, tagad skatoties grūti saskatīt pašu seju, jo lūpas, skropstas un tonna ar tonālo iet pa priekšu.BugsPony @ 08.02.2025 22:22Elīna vispār kādreiz tīri labi izskatījās. Tomēr sevi bagi saķēmojusi. Glīta, jauna sieviete bija. Nauris gan tāds - kāds bija, tagad vēl joprojām ir. Tāds nekāds. Jefiņš.
CallMeAnnika @ 09.02.2025 12:06Iespējams, ka atkal Nauris ir izdomājis jaunu muhļīšanos, tāpēc brauc tur uz ilgāku laiku.
Elīna teica, ka līdzi brauks tikai viņas asistente. Vai viņa viņai visu atmaksā + maksā komandējuma naudu, kas ir 46 eiro dienā? 3 nedēļās tie ir gandrīz 1000 eiro + alga, vai atradusi vientiesīti, kura strādās tikai par algu, ignorējot Latvijas likumdošanu?
akul12 @ 09.02.2025 13:07Ko tad šis tur muhļī? Domāju, ka sēž uz didras naudas maka ?
Tāpēc jau Elīna teica, ka Nauris atrada lētas biļetes un teica, ka jābrauc. Elīnai tikai jāpasaka, ka varēs bildēties bezvīļu apakšbiksēs citā valstī un apartamentos, un viņa ir ar mieru. Nauris tikmēr kārtos to, ko Elīna nemaz nenojauš.mazaaduuda @ 09.02.2025 12:22
Jā, Kipra ir izslavēta kā biznesa "muhļīšanas" zeme, ofšoru konti utt.
Dž tiešām histērija, paliekot ar savu māti (pēc papīriem) kopā. Sauc, rāda un saka mamamama, kad tuvojas Nauris. Un pēc brīža puika ir mierīgs. Saprotu, ka Nauris bija aizgājis tikai pēc puķēm.Everests @ 09.02.2025 15:48Bled ar kādu riebumu uz Džeisonu skatās tai mašīna, un šim histērija, jo palika viens ar friku mašīnā, man arī būtu.
Un piedāvājumā iekļauts SPA, vakariņas, sporta zāles apmeklējums un brokastis.Japānas princese @ 09.02.2025 17:34Noīrējusi viesnīcā numuriņu, ar spa ar Nauri...bet protams, kur nu divatā, būs fotogrāfe un vispār tā būs 14.februāra fotosesija. Viņi vispar divatā prot un grib pavadīt laiku. Bez ntajām, nevienam nevajadzīgām fotosesijām.