Butterfly clothing

Reitings 302
Reģ: 07.11.2013
Sveikas! Vai kāda iepērkas pie Elīnas Didrihsones? Kāda kvalitāte drēbēm un esmu dzirdējusi, ka ļoti liels uzcenojums.
19.12.2018 11:13 |

Reitings 40804
Reģ: 11.02.2015
cory @ 08.02.2025 19:36
Izskatās, ka Didra šajā braucienā spiedusi vairāk uz feikajiem apaviem kā somiņām.
Feikas ugg funkette čības, vienā video varēja redzēt, ka tā gumija ar ugg uzrakstiem iebāzta iekšā čībā. Un nē, nemaz nevar pateikt, ka feik, pūka ne grama neatšķiras no īstajām ? plusā klāt piekombinējusi feiku Marc Jacobs somu.
Te tak var redzēt, ka zoles raksts ir garām, īpaši tur pa vidu, kur nav izteiktie trīsstūrīši.
Nu un te Didrai kājās Balenciaga Triple S botas un tai beibei pa kreisi kkādas feikās Adidas, kam meklējot modeli, man izmeta vienīgi instagram linku (https://www.instagram.com/reel/C-kqOF0tSvt/?igsh=MW9sNWZndGZqcmlmNQ== ), kur uz pēdiņas var redzēt, ka rakstīts Yeezy adidas, bet nu lieki piebilst, ka Kanje West un Adidas kolekcijā man neizdevās atrast tādu modeli ?

Man tā patīk tavi feiku apskati! 🥰
08.02.2025 19:40 |

Reitings 108
Reģ: 24.06.2022
CallMeAnnika @ 08.02.2025 16:26
Zinu, ka šo piedāvā foodfactory.lv, i-food.lv, mealprep un healthybox. Healthy box piedāvā Healthy Slim, kur ir variants ar 1200-1300kcal. Nevaru saprast, vai ir sadarbība. Izskatās, ka nav, bet viņa grib, tāpēc pēc tam pasaka, ka varbūt padalīsies.
Ja Elīnai iedos sadarbību, tas būs ļoti slimi. Slims cilvēks, kuram vajadzīga palīdzība, reklamēs jau pagatavotas, veselīgas maltītes un stāstīs, ka 1300kcal viņai dienā esot par daudz.
Elīnai ir tik ļoti bail no ēdiena, kas nav daži frī kartupeļi vai brokoļi.

varbūt kāds ir izmantojis šos pakalpojumus? Reāli ir vērts?
Nav laika ikdienā gatavot un arī slinkums, bet varētu izmantot šādu pakalpojumu, ja zinātu ka ir to vērts 🧐
Esmu pat ar mieru kādam samaksāt, lai tik nodrošina mani ar maltītēm 😀
08.02.2025 19:51 |

Reitings 2677
Reģ: 15.09.2023
Pareģone @ 08.02.2025 19:51

Nav laika ikdienā gatavot un arī slinkums, bet varētu izmantot šādu pakalpojumu, ja zinātu ka ir to vērts ?
Esmu pat ar mieru kādam samaksāt, lai tik nodrošina mani ar maltītēm ?

Mana kolēģe izmantoja šo pakalpojumu, jo bija absolūta tumsoņa ēstgatavošanā un gribēja nomest svaru. Trīs ēdienreizes dienā, piegādāja ik pa trim dienām. Ēdiens bija labs, vienīgi trešās dienas ēdiens nav diez ko vairs svaigs. Protams, pašam jāuzsilda. Ja nemaldos, tad uz vienu dienu ēdiens izmaksāja 20 eiro. Atkarīgs kādu programmu paņem, bija arī dārgākas programmas. Zinu, ka nav arī visai labi ēst trešās dienas ēdienu, sāk veidoties baktērijas un citi procesi. Vai es izmantotu šādu pakalpojumu? Laikam nē. Man patīk, ja ēdiens ir svaigi pagatavots. Varbūt ir kāds uzņēmums, kurš katru dienu pieved svaigus ēdienus, bet tas noteikti maksās krietni dārgāk.
08.02.2025 20:13 |

Reitings 3301
Reģ: 08.10.2021
Ak dižie ceļotāji, ja vien viņa kādreiz izvilktu savu galvu no tās bedres un izpētītu tās savas sapņu lokācijas, viņai žēl 2e par normalu tualeti samaksāt, viņa aizbrauktu uz ASV un apdirstos, tur ne tikai cenas bet nodokļu sistema liktu viņas paurītim nokūpēt. Aizbrauktu un vaimanātu a kā zālē viena cena, pie kases cita, ES TO NEZINAJU, JA BUTU ZINĀJUSI NEBRAUKTU, atvainojos par rupjību. Viņai neinteresē nekas un nekur, viņas galvenie mērķi ir maksimāls strīds/čp lidostā, galvenais lai visam var apspriest cenas, un labs fons lupatu bildēšanai, uuun protams, galvenais, tā braukt lai varetu sudzeties par kafiju un ēdienu.
Un jā par šo braucienu... viņai neko nevar ieteikt jo viņa ir par dumju vietai kas ir tik bagāta ar vēsturi un kultūru. Bet mēs vismaz zinam ka redzesim pamestus miskastes nostūrus, zināsim aktuālo par cenām un nooooteikti zinasim cik sūdiga kafija tur ir.
Elīnīt ja jau paliekat villā kā bagači, nu paņem to savu suslu līdz lai nav vismaz par to jāraud. ✨️👌
08.02.2025 20:16 |

Reitings 14593
Reģ: 27.02.2022
Euclid @ 08.02.2025 19:34
Jēga viņai Kiprā kaut ko ieteikt, ka viņu nekas neinteresē.
Man tā patika viss vēsturiskais tur, stundām staigājām pa arheoloģisko parku, tur dievīgas mozaīku grīdas. Tad kingu katakombas, arī iespaidīgi.
Bet, kad iedomājos to nogarlaikojušos viepli tur, tak skaidrs, ka maximums uz šīs bagātās vēstures un kultūras fona mūsu madāma pārģērbtos, lai savus riekstiņlegingus nofočētu.
atkal uzskaita 🤣🤣🤣 kāda tam jēga? Taču loģiski ka tai idiotei nekas neinteresē, nekad neinteresēsun nekad nebūs labi. BEIDZAT UZSKAITĪT APSKATES OBJEKTUS
08.02.2025 21:09 |

Reitings 5084
Reģ: 14.09.2024
I have a question @ 08.02.2025 20:16
Ak dižie ceļotāji, ja vien viņa kādreiz izvilktu savu galvu no tās bedres un izpētītu tās savas sapņu lokācijas, viņai žēl 2e par normalu tualeti samaksāt, viņa aizbrauktu uz ASV un apdirstos, tur ne tikai cenas bet nodokļu sistema liktu viņas paurītim nokūpēt. Aizbrauktu un vaimanātu a kā zālē viena cena, pie kases cita, ES TO NEZINAJU, JA BUTU ZINĀJUSI NEBRAUKTU, atvainojos par rupjību. Viņai neinteresē nekas un nekur, viņas galvenie mērķi ir maksimāls strīds/čp lidostā, galvenais lai visam var apspriest cenas, un labs fons lupatu bildēšanai, uuun protams, galvenais, tā braukt lai varetu sudzeties par kafiju un ēdienu.
Un jā par šo braucienu... viņai neko nevar ieteikt jo viņa ir par dumju vietai kas ir tik bagāta ar vēsturi un kultūru. Bet mēs vismaz zinam ka redzesim pamestus miskastes nostūrus, zināsim aktuālo par cenām un nooooteikti zinasim cik sūdiga kafija tur ir.
Elīnīt ja jau paliekat villā kā bagači, nu paņem to savu suslu līdz lai nav vismaz par to jāraud. ✨️?

Kad viņa tagad vēl par Japānu kaut ko runā...
Tur cilvēki ir klusi, mierīgi, pieklājīgi. Vilkt apģērbu, kas izkar kannas, ir vairāk kā nepieklājīgi. Šī noteikti vēlēsies kādas stulbas reklāmas aurot tempļos un pie kāda pakša pārģērbties.
Fricīši ar majonēzi tur gan nav cieņā, pieņemu, ka aļģu kafija arī nav pieejama. Tā kā viss būs slikti arī Japānā.
Bet kopumā Elīna ir unikāls radījums:
- parasti cilvēki, kas nevēlas ceļot vispār, to nedara;
- tādi, kurus neinteresē populārie tūrisma apskates objekti un sevis kulturāla izglītošana, ir laimīgi par 2 nedēļām all-inclusive viesnīcā Turcijā vai Ēģiptē, zvilnēšanu pludmalē vai pie baseina;
- un tad ir tie, kurus interesē jaunā vietā iepazīt jaunas lietas, virtuvi, kultūru, dabu utt.
Elīna nav ieliekama nevienā rāmī - it kā ceļo, redzēt neko negrib, viss ir slikti un mājās viss ir labāk, pludmales arī neinteresējot. Nu nafig tad tu brauc? Tās visas lupatas netirgojas vairāk, ja fonā ir kaut kādas nezināmas Tenerifes villas baseins.
08.02.2025 21:20 |

Reitings 5084
Everests @ 08.02.2025 21:09
atkal uzskaita ??? kāda tam jēga? Taču loģiski ka tai idiotei nekas neinteresē, nekad neinteresēsun nekad nebūs labi. BEIDZAT UZSKAITĪT APSKATES OBJEKTUS

Bet viņa pati prasa, lai sūta ieteikumus Instagramā. Cilvēki noteikti daudz ko labu iesaka, bet idioti nekas neinteresē. Cerot, ka kaut kas būs mainījies pa gadiem - ko viņa gaida, ka kāds būs nojaucis tūrisma apskates vietas? Vai būs kāda milzu ārtelpu fotostudija uzbliezta, lai madāma var savas lupatas bildēt?
Pirmkārt, nafig jautāt, ja nekas neinteresē? Un, vēl svarīgāk, nafig braukt kaut kur, ja viss, ko gribi ir sava aļģainā kafija un lupatu bildēšana pie bezpersoniskiem kaktiem?
08.02.2025 21:27 |

Reitings 5084
Everests @ 08.02.2025 21:09
atkal uzskaita ??? kāda tam jēga? Taču loģiski ka tai idiotei nekas neinteresē, nekad neinteresēsun nekad nebūs labi. BEIDZAT UZSKAITĪT APSKATES OBJEKTUS

Un kāpēc gan nevaram apspriest apskates vietas? Neesam idiotes, neesam Didrihsones, varbūt kādai noder šie ieteikumi.
08.02.2025 21:30 |

Reitings 629
Reģ: 06.08.2024
Pirms daudziem gadiem vienu sezonu nostrādāju Kiprā. Daudz brīvā laika jau nebija, bet katru minūti izmantojām. Kipra ir fantastiska valsts gan kultūras gan izklaižu ziņā. Kaut vai noīrēt ričukus un mīties cauri ciemiem un ēst augļus no kokiem.
Protams, ja ir par kaut interese. Didrihsonu gadījums jau pasmags. Nav jau īstie ceļotāji. Nauda ir, izglītība nu nekāda. Scenārijs zinām. Cenas arī drīz zināsim. Bezvīļu apenes ar drīz redzēsim. New trip - the same shit.
08.02.2025 21:38 |

Reitings 14593
Reģ: 27.02.2022
Tastastas @ 08.02.2025 21:30

Un kāpēc gan nevaram apspriest apskates vietas? Neesam idiotes, neesam Didrihsones, varbūt kādai noder šie ieteikumi.
es to vairāk domāju par to, ka katrā ceļojumā, kad viņa neko nedara kādā valstī, tā šeit sāk bert visu no jauna , ka atkal neko nedara, neskatās. Cik gadu garumā jau, un tad sāk uzskaitīt ko darīt. Un par ieteikumiem, man kad vajag, no foruma nenemu ieteikumus kur un ko darīt.
08.02.2025 22:10 |

10 gadi
Reitings 4251
Reģ: 25.05.2009
Viņa par Japānu un ASV runā tikai tāpēc, lai paspīdētu savām fanēm aitām. Redz, cik mēs kruti, mēs varētu aizbraukt uz Japānu un ASV, bet nu mēs nebrauksim, jo es tam vēl neesmu gatava. Tas, kam viņa nav gatava ir nolikt to naudas summu, lai tiešām tur aizbrauktu. Kārtējo reizi pi* kapeiku, jo savā galvā ir iedomājusies, ka ceļojumā vajag villu, vajag aukli līdzi, vajag asistenti līdzi un piecus koferus ar “jauno” veco kolekciju. Viņa ir vienkārši tik aprobežota, ka domā, ka tā Japāna un ASV ir kaut kas liels un visiem nesasniedzams, bet realitātē viņa braukājot uz Turciju šitās reizes, iepirkt feikus un mamašai līdzi, ir iztērējusi tikpat cik iztērētu ASV, ja aizbrauktu tur tikai ar Nauri un Džeisonu bez visas tās karavānas, ko parasti stiepj līdzi.
08.02.2025 22:19 |

Reitings 629
Reģ: 06.08.2024
Elīna vispār kādreiz tīri labi izskatījās. Tomēr sevi bagi saķēmojusi. Glīta, jauna sieviete bija. Nauris gan tāds - kāds bija, tagad vēl joprojām ir. Tāds nekāds. Jefiņš.
08.02.2025 22:22 |

Reitings 108
Reģ: 24.06.2022
Mashka Kakashka @ 08.02.2025 20:13

Mana kolēģe izmantoja šo pakalpojumu, jo bija absolūta tumsoņa ēstgatavošanā un gribēja nomest svaru. Trīs ēdienreizes dienā, piegādāja ik pa trim dienām. Ēdiens bija labs, vienīgi trešās dienas ēdiens nav diez ko vairs svaigs. Protams, pašam jāuzsilda. Ja nemaldos, tad uz vienu dienu ēdiens izmaksāja 20 eiro. Atkarīgs kādu programmu paņem, bija arī dārgākas programmas. Zinu, ka nav arī visai labi ēst trešās dienas ēdienu, sāk veidoties baktērijas un citi procesi. Vai es izmantotu šādu pakalpojumu? Laikam nē. Man patīk, ja ēdiens ir svaigi pagatavots. Varbūt ir kāds uzņēmums, kurš katru dienu pieved svaigus ēdienus, bet tas noteikti maksās krietni dārgāk.

paldies par pieredzes stāstu 👍
Nu jā, tā jau ir, tomēr labāk pašam gatavot, Gan lētàk, gan svaigi gatavots sanāk un veselīgāk.
08.02.2025 22:38 |

Patīk
Reitings 54440
Reģ: 12.10.2022
Pareģone @ 08.02.2025 19:51

Nav laika ikdienā gatavot un arī slinkums, bet varētu izmantot šādu pakalpojumu, ja zinātu ka ir to vērts ?
Esmu pat ar mieru kādam samaksāt, lai tik nodrošina mani ar maltītēm ?
Var ņemt svara samazināšanai 1500-1700 kcal, 4x dienā ēdienreizes, un tad papildus apēst augļus.
Domāju, ka labs piedāvājums aizņemtiem cilvēkiem. Man personīgi 650 eiro 28 dienām ir par daudz pārtikā, no ēdienkartes ne viss garšotu, kā arī kādreiz sagribas kaut ko specifisku, dažreiz negribas ēst vispār, vai spontāni sanāk doties uz kafejnīcu/restorānu.
https://www.foodfactory.lv/produkts/komplekts-svara-samazinasanai-1500-1700kcal/ Šeit viņiem ir publicēta ēdienkarte gan veģetāriešiem, gan visēdājiem.
08.02.2025 23:21 |

10 gadi
Reitings 4251
Reģ: 25.05.2009
Euclid @ 08.02.2025 19:40

Man tā patīk tavi feiku apskati! ?

Paldies! Es pēc katra Didru Turcijas brauciena ar nepacietību gaidu viņas fotosesiju storijus, lai redzētu, kas šai jauns parādījies. Būtu forši, ja Ietekmele carētu šito visu salikt instagram profilā, lai varam izsekot līdzi viņas feiku kolekcijai, jo te diez gan neērti atrast vecākus postus. Varu derēt viņas feiku kolekcija būtu diez gan iespaidīga.
08.02.2025 23:39 |

Reitings 2677
Reģ: 15.09.2023
Pareģone @ 08.02.2025 22:38

paldies par pieredzes stāstu ?
Nu jā, tā jau ir, tomēr labāk pašam gatavot, Gan lētàk, gan svaigi gatavots sanāk un veselīgāk.

Food blogerei Juškai Podruškai par šo bija pat vesels eksperiments, kur iesaistīta laboratorija. Tieši par pagatavoto ēdienu glabāšanu. Nu nav labi ēst pat otrās dienas ēdienu. Tur sāk veidoties visādas baktērijas, utt.
08.02.2025 23:44 |

10 gadi
Reitings 1841
Reģ: 29.01.2009
cory @ 08.02.2025 22:19
Viņa par Japānu un ASV runā tikai tāpēc, lai paspīdētu savām fanēm aitām. Redz, cik mēs kruti, mēs varētu aizbraukt uz Japānu un ASV, bet nu mēs nebrauksim, jo es tam vēl neesmu gatava. Tas, kam viņa nav gatava ir nolikt to naudas summu, lai tiešām tur aizbrauktu. Kārtējo reizi pi* kapeiku, jo savā galvā ir iedomājusies, ka ceļojumā vajag villu, vajag aukli līdzi, vajag asistenti līdzi un piecus koferus ar “jauno” veco kolekciju. Viņa ir vienkārši tik aprobežota, ka domā, ka tā Japāna un ASV ir kaut kas liels un visiem nesasniedzams, bet realitātē viņa braukājot uz Turciju šitās reizes, iepirkt feikus un mamašai līdzi, ir iztērējusi tikpat cik iztērētu ASV, ja aizbrauktu tur tikai ar Nauri un Džeisonu bez visas tās karavānas, ko parasti stiepj līdzi.

Tieši tā, ir cilvēki, kuri apceļo pasauli arī vienā mugursomā un guļ mazbudžeta hosteļos, lai redzētu pēc iespējas vairāk. Šiem neko vairāk kā villu un burgernīcu nevajag. Vai arī aizbrauc snovot, bet uz dēļa neuzkāpj..
08.02.2025 23:49 |

Reitings 40804
Reģ: 11.02.2015
Everests @ 08.02.2025 22:10
es to vairāk domāju par to, ka katrā ceļojumā, kad viņa neko nedara kādā valstī, tā šeit sāk bert visu no jauna , ka atkal neko nedara, neskatās. Cik gadu garumā jau, un tad sāk uzskaitīt ko darīt. Un par ieteikumiem, man kad vajag, no foruma nenemu ieteikumus kur un ko darīt.

Droši vari nelasīt komentārus, kas tevi garlaiko 💅
Mani aizķēra didras storijs, lai sūta viņai ieteikumus, tad tieši par to arī iekomentēju ar ieteikumu piemēriem, ko viņai nebūtu jēga sūtīt.
Nu nav jēga gandrīz 95% no tā, ko šeit tūkstošiem lapās komentējam. Ne par piemēriem, ko viņa savā izskatā jau salaidusi dēlī, ne par drausmīgajiem apģērbu salikumiem, ne par seklo raksturu, ne par bērna neaudzināšanu.
Un? Vai tagad komentāru policija mums noliegs to uzskaitīt?
Turklāt pāris nianses no iepriekš komentētā pēkšņi mistiskā kārtā tomēr pamanām didru storijos vai paceļas tēmas, kas šeit apspriestas. Tad tikpat labi arī uzskaitījums ar apskates objektiem var tomēr norezonēt (kas pa lielam, protams, pofig, lai turpina dzīvot savā kolbā un neko no dzīves neredzēt).
Bet, kā jau minēju, mani personīgi aizķēra tas storijs, tad nu padalījos 😄
09.02.2025 08:32 |

Reitings 3842
Reģ: 18.01.2025
cory @ 08.02.2025 23:39

Paldies! Es pēc katra Didru Turcijas brauciena ar nepacietību gaidu viņas fotosesiju storijus, lai redzētu, kas šai jauns parādījies. Būtu forši, ja Ietekmele carētu šito visu salikt instagram profilā, lai varam izsekot līdzi viņas feiku kolekcijai, jo te diez gan neērti atrast vecākus postus. Varu derēt viņas feiku kolekcija būtu diez gan iespaidīga.
paldies, man arī ļoti patīk tavi ieraksti ar bildēm!
Varbūt, vari aizsūtīt uz X tai karalienei, viņai ir aktīvs konts.
Un vēl es domāju, kāpēc lidostā viņu neņem ciet, tas taču ir nelegāli un nelikumīgi, vai tad ne?
09.02.2025 08:38 |

Reitings 3842
Reģ: 18.01.2025
BugsPony @ 08.02.2025 22:22
Elīna vispār kādreiz tīri labi izskatījās. Tomēr sevi bagi saķēmojusi. Glīta, jauna sieviete bija. Nauris gan tāds - kāds bija, tagad vēl joprojām ir. Tāds nekāds. Jefiņš.
viņa tiešām bija simpatiska sievietes pirms sāka visus tos "uzlabojumus"
Tāpat arī Naurix nebija pārbarots ar taukainu vēderu un rokām.
09.02.2025 08:39 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits