cory @ 08.02.2025 19:36Izskatās, ka Didra šajā braucienā spiedusi vairāk uz feikajiem apaviem kā somiņām.
Feikas ugg funkette čības, vienā video varēja redzēt, ka tā gumija ar ugg uzrakstiem iebāzta iekšā čībā. Un nē, nemaz nevar pateikt, ka feik, pūka ne grama neatšķiras no īstajām ? plusā klāt piekombinējusi feiku Marc Jacobs somu.
Te tak var redzēt, ka zoles raksts ir garām, īpaši tur pa vidu, kur nav izteiktie trīsstūrīši.
Nu un te Didrai kājās Balenciaga Triple S botas un tai beibei pa kreisi kkādas feikās Adidas, kam meklējot modeli, man izmeta vienīgi instagram linku (https://www.instagram.com/reel/C-kqOF0tSvt/?igsh=MW9sNWZndGZqcmlmNQ== ), kur uz pēdiņas var redzēt, ka rakstīts Yeezy adidas, bet nu lieki piebilst, ka Kanje West un Adidas kolekcijā man neizdevās atrast tādu modeli ?
CallMeAnnika @ 08.02.2025 16:26Zinu, ka šo piedāvā foodfactory.lv, i-food.lv, mealprep un healthybox. Healthy box piedāvā Healthy Slim, kur ir variants ar 1200-1300kcal. Nevaru saprast, vai ir sadarbība. Izskatās, ka nav, bet viņa grib, tāpēc pēc tam pasaka, ka varbūt padalīsies.
Ja Elīnai iedos sadarbību, tas būs ļoti slimi. Slims cilvēks, kuram vajadzīga palīdzība, reklamēs jau pagatavotas, veselīgas maltītes un stāstīs, ka 1300kcal viņai dienā esot par daudz.
Elīnai ir tik ļoti bail no ēdiena, kas nav daži frī kartupeļi vai brokoļi.
Pareģone @ 08.02.2025 19:51
varbūt kāds ir izmantojis šos pakalpojumus? Reāli ir vērts?
Nav laika ikdienā gatavot un arī slinkums, bet varētu izmantot šādu pakalpojumu, ja zinātu ka ir to vērts ?
Esmu pat ar mieru kādam samaksāt, lai tik nodrošina mani ar maltītēm ?
atkal uzskaita 🤣🤣🤣 kāda tam jēga? Taču loģiski ka tai idiotei nekas neinteresē, nekad neinteresēsun nekad nebūs labi. BEIDZAT UZSKAITĪT APSKATES OBJEKTUSEuclid @ 08.02.2025 19:34Jēga viņai Kiprā kaut ko ieteikt, ka viņu nekas neinteresē.
Man tā patika viss vēsturiskais tur, stundām staigājām pa arheoloģisko parku, tur dievīgas mozaīku grīdas. Tad kingu katakombas, arī iespaidīgi.
Bet, kad iedomājos to nogarlaikojušos viepli tur, tak skaidrs, ka maximums uz šīs bagātās vēstures un kultūras fona mūsu madāma pārģērbtos, lai savus riekstiņlegingus nofočētu.
I have a question @ 08.02.2025 20:16Ak dižie ceļotāji, ja vien viņa kādreiz izvilktu savu galvu no tās bedres un izpētītu tās savas sapņu lokācijas, viņai žēl 2e par normalu tualeti samaksāt, viņa aizbrauktu uz ASV un apdirstos, tur ne tikai cenas bet nodokļu sistema liktu viņas paurītim nokūpēt. Aizbrauktu un vaimanātu a kā zālē viena cena, pie kases cita, ES TO NEZINAJU, JA BUTU ZINĀJUSI NEBRAUKTU, atvainojos par rupjību. Viņai neinteresē nekas un nekur, viņas galvenie mērķi ir maksimāls strīds/čp lidostā, galvenais lai visam var apspriest cenas, un labs fons lupatu bildēšanai, uuun protams, galvenais, tā braukt lai varetu sudzeties par kafiju un ēdienu.
Un jā par šo braucienu... viņai neko nevar ieteikt jo viņa ir par dumju vietai kas ir tik bagāta ar vēsturi un kultūru. Bet mēs vismaz zinam ka redzesim pamestus miskastes nostūrus, zināsim aktuālo par cenām un nooooteikti zinasim cik sūdiga kafija tur ir.
Elīnīt ja jau paliekat villā kā bagači, nu paņem to savu suslu līdz lai nav vismaz par to jāraud. ✨️?
Everests @ 08.02.2025 21:09atkal uzskaita ??? kāda tam jēga? Taču loģiski ka tai idiotei nekas neinteresē, nekad neinteresēsun nekad nebūs labi. BEIDZAT UZSKAITĪT APSKATES OBJEKTUS
Everests @ 08.02.2025 21:09atkal uzskaita ??? kāda tam jēga? Taču loģiski ka tai idiotei nekas neinteresē, nekad neinteresēsun nekad nebūs labi. BEIDZAT UZSKAITĪT APSKATES OBJEKTUS
es to vairāk domāju par to, ka katrā ceļojumā, kad viņa neko nedara kādā valstī, tā šeit sāk bert visu no jauna , ka atkal neko nedara, neskatās. Cik gadu garumā jau, un tad sāk uzskaitīt ko darīt. Un par ieteikumiem, man kad vajag, no foruma nenemu ieteikumus kur un ko darīt.Tastastas @ 08.02.2025 21:30
Un kāpēc gan nevaram apspriest apskates vietas? Neesam idiotes, neesam Didrihsones, varbūt kādai noder šie ieteikumi.
Mashka Kakashka @ 08.02.2025 20:13
Mana kolēģe izmantoja šo pakalpojumu, jo bija absolūta tumsoņa ēstgatavošanā un gribēja nomest svaru. Trīs ēdienreizes dienā, piegādāja ik pa trim dienām. Ēdiens bija labs, vienīgi trešās dienas ēdiens nav diez ko vairs svaigs. Protams, pašam jāuzsilda. Ja nemaldos, tad uz vienu dienu ēdiens izmaksāja 20 eiro. Atkarīgs kādu programmu paņem, bija arī dārgākas programmas. Zinu, ka nav arī visai labi ēst trešās dienas ēdienu, sāk veidoties baktērijas un citi procesi. Vai es izmantotu šādu pakalpojumu? Laikam nē. Man patīk, ja ēdiens ir svaigi pagatavots. Varbūt ir kāds uzņēmums, kurš katru dienu pieved svaigus ēdienus, bet tas noteikti maksās krietni dārgāk.
Var ņemt svara samazināšanai 1500-1700 kcal, 4x dienā ēdienreizes, un tad papildus apēst augļus.Pareģone @ 08.02.2025 19:51
varbūt kāds ir izmantojis šos pakalpojumus? Reāli ir vērts?
Nav laika ikdienā gatavot un arī slinkums, bet varētu izmantot šādu pakalpojumu, ja zinātu ka ir to vērts ?
Esmu pat ar mieru kādam samaksāt, lai tik nodrošina mani ar maltītēm ?
Euclid @ 08.02.2025 19:40
Man tā patīk tavi feiku apskati! ?
Pareģone @ 08.02.2025 22:38
paldies par pieredzes stāstu ?
Nu jā, tā jau ir, tomēr labāk pašam gatavot, Gan lētàk, gan svaigi gatavots sanāk un veselīgāk.
cory @ 08.02.2025 22:19Viņa par Japānu un ASV runā tikai tāpēc, lai paspīdētu savām fanēm aitām. Redz, cik mēs kruti, mēs varētu aizbraukt uz Japānu un ASV, bet nu mēs nebrauksim, jo es tam vēl neesmu gatava. Tas, kam viņa nav gatava ir nolikt to naudas summu, lai tiešām tur aizbrauktu. Kārtējo reizi pi* kapeiku, jo savā galvā ir iedomājusies, ka ceļojumā vajag villu, vajag aukli līdzi, vajag asistenti līdzi un piecus koferus ar “jauno” veco kolekciju. Viņa ir vienkārši tik aprobežota, ka domā, ka tā Japāna un ASV ir kaut kas liels un visiem nesasniedzams, bet realitātē viņa braukājot uz Turciju šitās reizes, iepirkt feikus un mamašai līdzi, ir iztērējusi tikpat cik iztērētu ASV, ja aizbrauktu tur tikai ar Nauri un Džeisonu bez visas tās karavānas, ko parasti stiepj līdzi.
Everests @ 08.02.2025 22:10es to vairāk domāju par to, ka katrā ceļojumā, kad viņa neko nedara kādā valstī, tā šeit sāk bert visu no jauna , ka atkal neko nedara, neskatās. Cik gadu garumā jau, un tad sāk uzskaitīt ko darīt. Un par ieteikumiem, man kad vajag, no foruma nenemu ieteikumus kur un ko darīt.
paldies, man arī ļoti patīk tavi ieraksti ar bildēm!cory @ 08.02.2025 23:39
Paldies! Es pēc katra Didru Turcijas brauciena ar nepacietību gaidu viņas fotosesiju storijus, lai redzētu, kas šai jauns parādījies. Būtu forši, ja Ietekmele carētu šito visu salikt instagram profilā, lai varam izsekot līdzi viņas feiku kolekcijai, jo te diez gan neērti atrast vecākus postus. Varu derēt viņas feiku kolekcija būtu diez gan iespaidīga.
viņa tiešām bija simpatiska sievietes pirms sāka visus tos "uzlabojumus"BugsPony @ 08.02.2025 22:22Elīna vispār kādreiz tīri labi izskatījās. Tomēr sevi bagi saķēmojusi. Glīta, jauna sieviete bija. Nauris gan tāds - kāds bija, tagad vēl joprojām ir. Tāds nekāds. Jefiņš.