krmmm @ 06.02.2025 00:35
Jā, bet arī tagad, manuprāt, tie zobi viņai ir pārāk lieki, kā diroli, un visi vienā taisnā līnijā, ne kā ir dabīgi - būtu jāatšķiras nedaudz katra zoba veida garumam (acu zobi citādāki kā priekšējie utt.). Ne tikai vizuāli, bet arī funkcionāli - viņa runājot ik pa brīdim caur zobiem tā kā ievelk siekalas uz iekšu un arī nedaudz šļupst. Bet laikam viņai viss jo lielāks, jo labāks. Dabīgie zobi nebija tik lieli.
nesaprotu, kāpēc ir tik grūti uzlikt to haštagu🫤I have a question @ 06.02.2025 11:41Sajutās kā super star, uzaicināta uz šiku restorānu, aiziet sudigā samta kostīmā, un ar feiko tašu, ELĪN JŪS ESAT KLAUNI. Kurā vietā klīnikas īpašnieks aicinās vienkāršu prastu pacientu maksātāju uz vakariņām?! Tu savai #navreklama #patimaksaju roc bedri.
Cigaretes nabadzītei traucē, ja vilktu saltiņus tad noteikti nesūdzētos.
Kotulūr @ 06.02.2025 12:44Zobārstniecību salīdzināt ar savu lupatu bodi??????????
jo tas hashtag uzliek uzreiz atbildību. Ja tā arī apmaksāta sadarbība vai reklāma, tad tu par to saņem atalgojumu. Tas jādeklarē un jāmaksā nodokļi, tagad viņi to norakstīs komandējumā.He730 @ 06.02.2025 12:20nesaprotu, kāpēc ir tik grūti uzlikt to haštagu?
Tiešām kā klauni, nezināja, ka tik šika vieta ir Stambulā ? tā ir, ka nav intereses ne par ko. Un vispār, es domāju, ka šī nav tā šikākā vieta Stambulā ?
Miljonāri bļin ?
es reiz jaunībā strādāju arī lupatu veikalā pāris mēnešus, tur arī no leišu un poļu bāzēm tika vestas drēbes un stils identisks didrenei, man tas viņas izskats tajā restorānā atsita tādu lētas tirgus bābas vaibiņu ar brošu pie džempera, mega tizlām brillēm. Kā viņa var taisīt kaut kādas stila dienas vai vēl nez ko, ja kopskatā tas viss izskatās drausmīgi? Nevajag pat pataustīt materiālu, lai saprastu, ka no kvalitātes tur ne smakas.telma @ 06.02.2025 13:39Fuck, viņa ir tik dumja! Nezināju, ka Stambulā var tik šiki ? izskatās pēc parasta Gan bei / Vairāk saules utt tipa resto. Un turīgie cilvēki gan jau vienkārši ir normāli ģērbti cilvēki, ne čurkini visās tajās pažobelēs, kur viņi ēd. Ak dievs, vienkārši kancelojiet viņu!
magdalena333 @ 06.02.2025 15:38Ak kungs, kāda cirvene viņa ir, brauc entos gadus vairākas reizes gadā uz Stambulu, un es nezināju, ka šeit ir tādas vietas?♀️ Tad sēdi savā rūpnīcu rajonā, bet nekakā pilnu storija lentu, ka Stambulā ir šāda un tāda, ka tajā nav, ko redzēt, ir tikai miskaste un visi tevi grib apčakarēt? Viņa bez bazāra un lētākām ēstuvēm vispār neko citu nav redzējusi. Pagājušajā reizē arī, kad māmuļa bija pirmo reizi Stambulā, aizveda šo uz feiku bazāru un viss, ar tekstu, te jau nav ko vairāk redzēt. Un tā katrā valstī, brauc uz apšaubāmiem rajoniem pirkt lupatas un noliek visus pēc kārtas gan Franciju, gan Itāliju. Pat no tās pašas Dubaijas viņa patiesībā nav neko parādijusi kaut bijuši jau tur entās reizes, tur ir neskaitāmas vietas ko redzēt, bet nē, katru reizi jāaizbrauc uz tām pašām vietām, jāpaplātās ar apartamentiem un, protams, kā tad bez kauciena cik visur dārga kafija?. Kāpēc vispār šādiem cilvēkiem ir dota iespēja ceļot?