Kā es to redzu, ka Didriem ir plāns nākotnē sava sekta. Viņi šajā visā ir bijuši jau gadiem, es domāju Jencīša sekta, ļoti labi zin kā tā virtuve stradā un, ka naudiņu var smelt, uztaisi savu sektu un muļķīši 10 tiesu atdod sektai.
Patreiz, es domāju ir tikai publikas iesildīšana, tāpēc arī top tie pasākumi atkal un atkal, kaut gan it kā liekas kāds no tā labums. Labums ir tāds, ka tajos arvien vairāk un vairāk tiek pieminēts Dievs, it kā iet klausīties par biznesu, par attiecībām, bet tajā pašā laikā tiek nozombētas aitiņas ar Dieva vārdu, un atradīs viņi naivās ar kurām var manipulēt. Jā, mēs pāršķiram viņas storijus, bet ticu, ka ir tādas, kas notic, ka redz viņa lūdzās un viņai tagad ir bizness ar 2,4 milj apgrozījumu, laimīgā ģimenīte utt., gan jau drīz būs “nāc lūdzies kopā ar Didriķiem”. Ne velti Nauriks arī vēlas taisīt jauniešiem kristīgās nometnes, palēnām ievilks jauno paaudzi sektā, ne velti viņš pats jauns tajā tika ievilkts. Tādi muļķi jau viņi nav par kādiem viņi iztaisās un apzinās, ka lupatu ēra var norietēt, tāpat, kā Elīnas 115tk sekotāji, tāpēc ir jākaļ dzelzs kamēr karsta, un jāmeklē aitas starp sekotājam, kas sekos viņai tālāk “dziļāk mežā”.