Sezam @ 03.02.2025 14:21
Nu bet viņa taču ir tupa kā zābaks, angliski neko nesaprata noteikti ko viņai prasa, noteikti izvalbīja acis, mute pavērās, sāka kaut ko pukstēt uz Naura ij viss. Naurim bija gan jau besis to visu viņai ieskaidrot, tos parakstus parakstīt utt viņa taču neko no parastās pasaules nezin, nemāk un nesaprot, jo viņas orbītā griežas tikai ievilkts vēders, jaunas lupatas, gudri dirst kā močī.
Es varu derēt, ka viņa neprot NEVIENU dokumentu aizpildīt. Tāpēc jau saka-ka viena bez vīra neceļos. Jo?
Jo nemācēs ne taxi pasūtīt, ne līdz viesnīcai tikt viena
Kā tas strādā?! Kā un kapēc viņa vel nav sapratusi to,ka ir galīgi slikti.
BURUNDUKS iignais @ 03.02.2025 13:21Pase ir dokuments un to var neņemt pretī, ja tā ir nolieta, saburzīta, sabojāta.
Smieklīgi, ka mega saderīgais pāris sakasās par pasi un kontroli lidostā. Vispār, ko tur kasīties? Par ko?
Nevar saprast, jo arī iepriekš bija problēmas. Man šķiet, ka vainīga tomēr ir maugļa seja. :Dcory @ 03.02.2025 19:45
Didra tur kaut ko min, ka viņai pasi nevarēja noskanēt. Vai viņai ir jaunā tipa pase, ko sāka izdot 2024.gada februārī? Man sanāk diez gan daudz ceļot un man ar to jaunā tipa pasi arī ir problēmas, ir ļoti daudzas ne-Eiropas valstis, kurās viņu nevar noskanēt un tad viņu pēta ar zilo gaismu, manuāli un vēl visādos veidos. Un tas kā man tas tika skaidrots, ka sistēmas nav apgreidotas atpazīt jaunās drošības fīčas.
cory @ 03.02.2025 19:55Didrene taisās 2 dienu laikā ielikt Turcijā implantu ar visu kroni? ? Būšu pārsteigta, ja tā tiešām notiks.
Angelina33 @ 04.02.2025 01:29https://failiem.lv/u/arukz6bx5d
Varbūt šai derētu nevis par implantu domāt, bet par savu izpuvušo melno zobu???? ??
Greetaa @ 03.02.2025 23:33Elīna Naurim "greznajā taksī" "Tikai šeit mēs varam tā pašikot ne?", amm.. ko? :D
Pirms pāris storijiem vēl pati stāsta par savu 2,4mio apgrozījumu un tad šikošana tikai Turcijā.
Iepriekš storijiem ar salkani perfektajām attiecībām podkāstā, šodien jau liek savus kašķus par stulbībām. Nu kur var tā nedadomāties par to kā tas izskatās :D
Un vēl interesē, kāda ir viņas ideja un labums no tā, ka sludina Dievu?
Ambulance @ 04.02.2025 07:41
Viņi ir sektas projekts , un ne jau tur dievu sludina , bet pašu nelabo piesauc .
Greetaa @ 03.02.2025 23:33Elīna Naurim "greznajā taksī" "Tikai šeit mēs varam tā pašikot ne?", amm.. ko? :D
Pirms pāris storijiem vēl pati stāsta par savu 2,4mio apgrozījumu un tad šikošana tikai Turcijā.
Iepriekš storijiem ar salkani perfektajām attiecībām podkāstā, šodien jau liek savus kašķus par stulbībām. Nu kur var tā nedadomāties par to kā tas izskatās :D
nu iespējams, ka tā. Varbūt arī raus tik kauns dalīties, ka līdz tādam zobam nonākusi. Arī neticās , ja šai visi zobi uztaisīti un poda vāka baltumā, tad ko viņa to sudraba plombi tur atstājusi. Un forma izskatās vēl kā īstā zoba forma, tur būtu vismaz kaut kādas izmaiņas, ja tā ir plomba. 😁mazaaduuda @ 04.02.2025 07:19
Nav tā, ka tur sudraba plombe un izskatās, ka tur melns? Dakteris gan jau būtu sataisījis vai arī izrāvis, ja tur viss būtu slikti. Nu vismaz mana zobārste vispirms taisa tos, kas primāri (lielāki, kritiski caurumi, redzamā vietā, vai arī to, kas sāp). Ja jau izrāva šo, kura vietā liks implantu, tad jau būtu rāvis arī to.
Elīna savā podkastā pieminēja, ka 2,4 miljonu apgrozījums ir tikai par apģērbu veikalu, bet pagājušā gadā vairāku lupatu SIA apgrozījums bija virs 1 miljona :D Ja pieskaita melno kasi, tad iespējams sanāk tie 2,4 miljoni. :DGreetaa @ 03.02.2025 23:33Elīna Naurim "greznajā taksī" "Tikai šeit mēs varam tā pašikot ne?", amm.. ko? :D
Angelina33 @ 04.02.2025 01:29https://failiem.lv/u/arukz6bx5d
Varbūt šai derētu nevis par implantu domāt, bet par savu izpuvušo melno zobu???? ??
Bet ko viņi no tā iegūst? Pašpasludinātas kristietes statusu? Nav jāmaksā desmitā tiesa? Sekta sponsorē lupatu veikalu?Ambulance @ 04.02.2025 07:41
Viņi ir sektas projekts , un ne jau tur dievu sludina , bet pašu nelabo piesauc .