Butterfly clothing

Reitings 302
Reģ: 07.11.2013
Sveikas! Vai kāda iepērkas pie Elīnas Didrihsones? Kāda kvalitāte drēbēm un esmu dzirdējusi, ka ļoti liels uzcenojums.
19.12.2018 11:13 |

Reitings 12536
Reģ: 27.02.2022
Gudralapsa @ 26.01.2025 18:40
Sanāk, viņa nevar ne lidot, ne palikt. ? Lidojot pati ņi-bum-bum, un pazustu jau Rīgas lidostā, lai gan Turcijā bijusi savas reizes 20! ? Un palikt Rīgā ar Džeisonu, lai gan viņam 8h dienā ir auklē, arī nevar! ? laikam vienu gan es nespēšu beigt apbrīnot Elīnā - cik daudz viņa nevar un nemāk izdarīt savos gados! ?
Bet sanāk, Elīnas mamma ar suni var strādāt, bet tētis nevar? ??? vnk aaaaaaa, tā ģimene! ???
visi padebili. Nav brīnums, ka Elīna ir tāda kāda viņa ir.
26.01.2025 18:58 |

Reitings 1444
Reģ: 18.12.2022
Elīna, ja tu šo lasi došu tev izcilu atmazku, ja, protams, tavs IQ spējīgs sagremot - daudzi ģēniji savā jomā ir super spēcīgi un citās ikdienas lietās mazu bērnu līmenī
26.01.2025 20:02 |

10 gadi
Reitings 3798
Reģ: 29.01.2009
turkishpupi @ 26.01.2025 12:08
Un, ņemot vērā faktu, ka dvīņiem, piemēram, runa attīstās nedaudz citādāk (jo visu laiku ir kopā ar brāli/māsu, sava valoda), nekā tie, kuri aug vieni paši. Man tas ir vienkārši mindblowing, Dž visu laiku ir viens pats, tur būtu tāds potenciāls viņam visu iemācīties, ja vien ar viņu darbotos. ???

Un tad, kad Anna bija atvedusi bērnus ietusēt ar Dž, viņam bija knupis mutē.
26.01.2025 21:02 |

10 gadi
Reitings 858
Reģ: 12.02.2011
Jums tiešām ir tik garlaicīga dzīve??? Skatatie viņas storijus un bļaujiet cik viņa stulba? Jūs esiet ar viņu 24/7, lai ar pārliecību bļautu, ka neved Džeisonu pie ārstiem un bļaut, ka viņš nepareizi, pārāk lēni attīstas?
Ta jautājums, cik jums gudrās māmiņas, cik vecs bija jūsu bērns, kad viņš sāka staigāt??? Mans sāka staigāt 9 mēnešu vecumā un pirms tam nerāpoju, ja jūsu bērns sāka staigāt kaut gada vecumā, tad pēc jūsu teiktā jūsu bērns ir neattīstīts un jūs esat slikti vecāki. Tas parāda, ka jums bērns navvajadzīgs.
Ir redzēti bērni, kuri 3 gadu vecumā tik sāk runāt un vecāki pavada ļoti daudz laika ar bērnu.
Ja viņa uzskata, ka esot tik tievai viņa tikai tad var būt skaista, lai tā uzskata un dara. Viņas dzīve, viņas lēmumi.
26.01.2025 21:20 |

Reitings 816
Reģ: 06.07.2024
dorothea @ 26.01.2025 21:20
Jums tiešām ir tik garlaicīga dzīve??? Skatatie viņas storijus un bļaujiet cik viņa stulba? Jūs esiet ar viņu 24/7, lai ar pārliecību bļautu, ka neved Džeisonu pie ārstiem un bļaut, ka viņš nepareizi, pārāk lēni attīstas?
Ta jautājums, cik jums gudrās māmiņas, cik vecs bija jūsu bērns, kad viņš sāka staigāt??? Mans sāka staigāt 9 mēnešu vecumā un pirms tam nerāpoju, ja jūsu bērns sāka staigāt kaut gada vecumā, tad pēc jūsu teiktā jūsu bērns ir neattīstīts un jūs esat slikti vecāki. Tas parāda, ka jums bērns navvajadzīgs.
Ir redzēti bērni, kuri 3 gadu vecumā tik sāk runāt un vecāki pavada ļoti daudz laika ar bērnu.
Ja viņa uzskata, ka esot tik tievai viņa tikai tad var būt skaista, lai tā uzskata un dara. Viņas dzīve, viņas lēmumi.

Bet džeisons jau ir novārtā nomests ar viņu neviens nestrāda.
Tu uzskaitiji visas lietas,tātad tu biji klāt brīdī savam bērnam pie katras Jusu nodarbes uz paklāja,sekoji ,ka 3 men vecumā bērnam jātur galva,tālāk jāveļas utt,tu to zināji un biji klāt,palīdzēji savam bērnam,atbalstīji bērnu.
Bet Didra, tās kas atceras ig story paziņoja ka viņai savs bērns nelikās skaists..🫠😅kas ta par māti? Kur un kādos apstākļos šis radijums ir audzis?
26.01.2025 21:30 |

Reitings 816
Reģ: 06.07.2024
Saderam,ka Didra nezin kad viņas bērnam ir dzimsanas diena un vārda diena?🫠😁
Noteikti neatceras sava bērna dzimšanas svaru uj laiku.😄
26.01.2025 21:32 |

Reitings 659
Reģ: 09.01.2015

Zinu gadījumus,kur vecāki sevi naivi mierina,ka ir bērni,kas sāk runāt četros vai pat piecos gados. Nevēršas ne pie kādiem speciālistiem,jo ir taču dzirdējuši/lasījuši,ka viss atraisīsies,bet realitātē bērns septiņos gados var pateikt pāris vārdus. Un vecāki beidzot sapratuši,ka viss ir dirsā.
Es neuzstādu Džeisonam diagnozi,bet mani tā uzvelk šie teksti par to,ka gan jau sāks runāt. Drošības labad aizved labāk pie audio logopēda,noskaidro situāciju,nevis sēdēt un gaidīt.
26.01.2025 22:07 |

Reitings 362
Reģ: 18.01.2025
tak Nauris pats stāstīja, ka neirologs nosūtīja uz tālākiem izmeklējumiem. Tavuprāt, viņš meloja?
Didras storijus var neskatīties, viņai vispār nav nemazākās nojausmas par savu bērnu.
26.01.2025 23:03 |

10 gadi
Reitings 3740
Reģ: 06.05.2014
Pēc šodienas storijiem jāpiešķir gada meitas tituls arī. Tie attaisnojumi, kāpēc nelidoja līdzi, neiztur nekādu kritiku. Nebūtu gudri Džeisonu atstāt tik ilgi vienu - iepriekš kaut kā bijis vienalga, kas mainījies? Martā nākamais garais brauciens - tad būs ok to puiku atstāt? Tēvam suns jāpieskata - kad Turcijā taisīja krūtis un zobus, tad problēmu nebija. Tēvs pat nestrādā, kā tieši suņa pieskatīšana viņam darbīgo dienu izmaina? Jābrauc uz 14 dienām, veselība svarīga, bet sarunāja sasteigt 10 dienās - nu forši, biznesmeņiem ka tik visu sasteigt. Saprastu, ja šie strādātu darbu maiņās, pēc grafika. Bet mamaša tak pati sev darba devējs un Didrihsoni tak ar uzņēmēji. Man tos pamuļķus nesaprast. Palaist mamašu, kas tā jau neko nejēdz ārpus PSRS, vienu pašu uz Turciju un stresot, ka neko nejēdz. Galvenais tomēr aizbraukt, bet vēlāk, lai izvēlētos zirga izmēru arī mātes mutei.
26.01.2025 23:20 |

10 gadi
Reitings 1142
Reģ: 08.05.2014
Vai tiešām Elīnas tēvs 10 gadus nestrādā?
26.01.2025 23:24 |

10 gadi
Reitings 1387
Reģ: 11.04.2010
Gudralapsa @ 26.01.2025 18:40
Sanāk, viņa nevar ne lidot, ne palikt. ? Lidojot pati ņi-bum-bum, un pazustu jau Rīgas lidostā, lai gan Turcijā bijusi savas reizes 20! ? Un palikt Rīgā ar Džeisonu, lai gan viņam 8h dienā ir auklē, arī nevar! ? laikam vienu gan es nespēšu beigt apbrīnot Elīnā - cik daudz viņa nevar un nemāk izdarīt savos gados! ?
Bet sanāk, Elīnas mamma ar suni var strādāt, bet tētis nevar? ??? vnk aaaaaaa, tā ģimene! ???

Man radies iespaids, ka tur ir tas variants, ka tēvs ģimenē strikti pilda tikai kādas divas funkcijas (stingri regulēt citus un skatīties tv), un jebko citu viņš vnk nedara - ne suni var izvest ārā, ne kartupeļus izvārīt utt. Tur laika gaitā ir bijuši ļoti jocīgi izteikumi no didriem par to tēvu - sākot jau ar to, ka viņš it kā jau gadiem nestrādājot un māte visu velk. Kā tas vispār ir iespējams? Mans vienīgais minējums - piestrādā puslegāli un retu reizi, tāpēc apkārt īpaši par to nestāsta. Nu un protams, viņš arī latviski ņe bum bum (Latvijā gan pietiek uzņēmumu, kur iekššji pietiek ar krievu valodu)
26.01.2025 23:51 |

10 gadi
Reitings 1597
Reģ: 29.01.2009
Kirbis32 @ 26.01.2025 21:32
Saderam,ka Didra nezin kad viņas bērnam ir dzimsanas diena un vārda diena???
Noteikti neatceras sava bērna dzimšanas svaru uj laiku.?

Vārda diena (paplašinātajā kalendārā) un dzimšanas diena ir vienā dienā. Un to arī tikai pēc kāda laika atklāja, kad sapratuši, ka vienā dienā trāpījās.
27.01.2025 00:00 |

10 gadi
Reitings 1387
Reģ: 11.04.2010
krmmm @ 26.01.2025 23:51

Man radies iespaids, ka tur ir tas variants, ka tēvs ģimenē strikti pilda tikai kādas divas funkcijas (stingri regulēt citus un skatīties tv), un jebko citu viņš vnk nedara - ne suni var izvest ārā, ne kartupeļus izvārīt utt. Tur laika gaitā ir bijuši ļoti jocīgi izteikumi no didriem par to tēvu - sākot jau ar to, ka viņš it kā jau gadiem nestrādājot un māte visu velk. Kā tas vispār ir iespējams? Mans vienīgais minējums - piestrādā puslegāli un retu reizi, tāpēc apkārt īpaši par to nestāsta. Nu un protams, viņš arī latviski ņe bum bum (Latvijā gan pietiek uzņēmumu, kur iekššji pietiek ar krievu valodu)

Attiecīgi tas "tēvs nevar pieskatīt suni" nenozīmē, ka viņš objektīvi nevar pieskatīt. Tas ir tāds pats "nevar" kā Elīna nevar ar Dž palikt divatā vakarā. Nevis nevar, bet tieši VIŅI to vnk nedara.
27.01.2025 00:10 |

10 gadi
Reitings 3907
Reģ: 25.05.2009
krmmm @ 26.01.2025 23:51

Tur viss tas stāsts tāds skečī- Tēvs nestrādā jau gadiem, māte visu velk, Didrai esot bijis jādzīvo nabadzībā un jāēd viltotie kelogši, bet tai pat laikā iegādājušies to māju, ko Didri tagad viņiem remontē 🤷🏼‍♀️
27.01.2025 00:28 |

10 gadi
Reitings 149
Reģ: 22.10.2009
a tai Elinas mammai ko tagad daris ar tiem zobiem, liks visus tos 5 implantus?vakar tiesi instgrama izleca viens video,kur sievietei bija ielikti 7 implanti uzreiz un vina nonaca reanimacija.Vai vispar tai mammai ir tik izturigs organisms,nekad tak nevar zinat,ka tadus sveskermenus organisms pienems
27.01.2025 11:53 |

Reitings 2544
Reģ: 22.03.2024
Džeisons visu laiku Nauri sauc par "mammu" es zinu ,ka nauris ir ar sievišķīgu uzbūvi. Bet varbūt iemāciet Džeisonam vārdu kaut "tētis"?
27.01.2025 11:54 |

Reitings 673
Reģ: 18.03.2023

Vai ir palasīts par to, ka rāpošana ir ļoti svarīga attīstībai un ka sākt staigāt 9 mēnešos jau nu galīgi nebūtu tas, ar ko lepoties?
Visas šīs Didras aizstāves vienā maisā liekamas- kaut ko gudri bļauj, bet painteresējušās par neko nav.
27.01.2025 13:26 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!