visi padebili. Nav brīnums, ka Elīna ir tāda kāda viņa ir.Gudralapsa @ 26.01.2025 18:40Sanāk, viņa nevar ne lidot, ne palikt. ? Lidojot pati ņi-bum-bum, un pazustu jau Rīgas lidostā, lai gan Turcijā bijusi savas reizes 20! ? Un palikt Rīgā ar Džeisonu, lai gan viņam 8h dienā ir auklē, arī nevar! ? laikam vienu gan es nespēšu beigt apbrīnot Elīnā - cik daudz viņa nevar un nemāk izdarīt savos gados! ?
Bet sanāk, Elīnas mamma ar suni var strādāt, bet tētis nevar? ??? vnk aaaaaaa, tā ģimene! ???
turkishpupi @ 26.01.2025 12:08Un, ņemot vērā faktu, ka dvīņiem, piemēram, runa attīstās nedaudz citādāk (jo visu laiku ir kopā ar brāli/māsu, sava valoda), nekā tie, kuri aug vieni paši. Man tas ir vienkārši mindblowing, Dž visu laiku ir viens pats, tur būtu tāds potenciāls viņam visu iemācīties, ja vien ar viņu darbotos. ???
dorothea @ 26.01.2025 21:20Jums tiešām ir tik garlaicīga dzīve??? Skatatie viņas storijus un bļaujiet cik viņa stulba? Jūs esiet ar viņu 24/7, lai ar pārliecību bļautu, ka neved Džeisonu pie ārstiem un bļaut, ka viņš nepareizi, pārāk lēni attīstas?
Ta jautājums, cik jums gudrās māmiņas, cik vecs bija jūsu bērns, kad viņš sāka staigāt??? Mans sāka staigāt 9 mēnešu vecumā un pirms tam nerāpoju, ja jūsu bērns sāka staigāt kaut gada vecumā, tad pēc jūsu teiktā jūsu bērns ir neattīstīts un jūs esat slikti vecāki. Tas parāda, ka jums bērns navvajadzīgs.
Ir redzēti bērni, kuri 3 gadu vecumā tik sāk runāt un vecāki pavada ļoti daudz laika ar bērnu.
Ja viņa uzskata, ka esot tik tievai viņa tikai tad var būt skaista, lai tā uzskata un dara. Viņas dzīve, viņas lēmumi.
dorothea @ 26.01.2025 21:20Jums tiešām ir tik garlaicīga dzīve??? Skatatie viņas storijus un bļaujiet cik viņa stulba? Jūs esiet ar viņu 24/7, lai ar pārliecību bļautu, ka neved Džeisonu pie ārstiem un bļaut, ka viņš nepareizi, pārāk lēni attīstas?
Ta jautājums, cik jums gudrās māmiņas, cik vecs bija jūsu bērns, kad viņš sāka staigāt??? Mans sāka staigāt 9 mēnešu vecumā un pirms tam nerāpoju, ja jūsu bērns sāka staigāt kaut gada vecumā, tad pēc jūsu teiktā jūsu bērns ir neattīstīts un jūs esat slikti vecāki. Tas parāda, ka jums bērns navvajadzīgs.
Ir redzēti bērni, kuri 3 gadu vecumā tik sāk runāt un vecāki pavada ļoti daudz laika ar bērnu.
Ja viņa uzskata, ka esot tik tievai viņa tikai tad var būt skaista, lai tā uzskata un dara. Viņas dzīve, viņas lēmumi.
tak Nauris pats stāstīja, ka neirologs nosūtīja uz tālākiem izmeklējumiem. Tavuprāt, viņš meloja?dorothea @ 26.01.2025 21:20Jums tiešām ir tik garlaicīga dzīve??? Skatatie viņas storijus un bļaujiet cik viņa stulba? Jūs esiet ar viņu 24/7, lai ar pārliecību bļautu, ka neved Džeisonu pie ārstiem un bļaut, ka viņš nepareizi, pārāk lēni attīstas?
Gudralapsa @ 26.01.2025 18:40Sanāk, viņa nevar ne lidot, ne palikt. ? Lidojot pati ņi-bum-bum, un pazustu jau Rīgas lidostā, lai gan Turcijā bijusi savas reizes 20! ? Un palikt Rīgā ar Džeisonu, lai gan viņam 8h dienā ir auklē, arī nevar! ? laikam vienu gan es nespēšu beigt apbrīnot Elīnā - cik daudz viņa nevar un nemāk izdarīt savos gados! ?
Bet sanāk, Elīnas mamma ar suni var strādāt, bet tētis nevar? ??? vnk aaaaaaa, tā ģimene! ???
Kirbis32 @ 26.01.2025 21:32Saderam,ka Didra nezin kad viņas bērnam ir dzimsanas diena un vārda diena???
Noteikti neatceras sava bērna dzimšanas svaru uj laiku.?
krmmm @ 26.01.2025 23:51
Man radies iespaids, ka tur ir tas variants, ka tēvs ģimenē strikti pilda tikai kādas divas funkcijas (stingri regulēt citus un skatīties tv), un jebko citu viņš vnk nedara - ne suni var izvest ārā, ne kartupeļus izvārīt utt. Tur laika gaitā ir bijuši ļoti jocīgi izteikumi no didriem par to tēvu - sākot jau ar to, ka viņš it kā jau gadiem nestrādājot un māte visu velk. Kā tas vispār ir iespējams? Mans vienīgais minējums - piestrādā puslegāli un retu reizi, tāpēc apkārt īpaši par to nestāsta. Nu un protams, viņš arī latviski ņe bum bum (Latvijā gan pietiek uzņēmumu, kur iekššji pietiek ar krievu valodu)
krmmm @ 26.01.2025 23:51
Man radies iespaids, ka tur ir tas variants, ka tēvs ģimenē strikti pilda tikai kādas divas funkcijas (stingri regulēt citus un skatīties tv), un jebko citu viņš vnk nedara - ne suni var izvest ārā, ne kartupeļus izvārīt utt. Tur laika gaitā ir bijuši ļoti jocīgi izteikumi no didriem par to tēvu - sākot jau ar to, ka viņš it kā jau gadiem nestrādājot un māte visu velk. Kā tas vispār ir iespējams? Mans vienīgais minējums - piestrādā puslegāli un retu reizi, tāpēc apkārt īpaši par to nestāsta. Nu un protams, viņš arī latviski ņe bum bum (Latvijā gan pietiek uzņēmumu, kur iekššji pietiek ar krievu valodu)