Butterfly clothing

Reitings 302
Reģ: 07.11.2013
Sveikas! Vai kāda iepērkas pie Elīnas Didrihsones? Kāda kvalitāte drēbēm un esmu dzirdējusi, ka ļoti liels uzcenojums.
19.12.2018 11:13 |

Reitings 816
Reģ: 06.07.2024
Paskatijos viņu poļu šmotku 50% un biju uz mutes
😄😄😅ziemas jakas,mēteļi pa 139,115 eur un 50% 😄😄koa.. kaa var tā sūdus uzcenot.
Es tieši vakar spicē uz atlaidēm nomirku firmas ziemas jaku uz atlaidēm,žēl nebija,pat bija lētāka kā didras pufenes bez atlaides.
Nesaprotu,tiešām tur iepērkas? Mohito ir 5x labāks un 2x lētāks šmotku veikals.🫠
23.01.2025 11:55 |

Reitings 10
Reģ: 06.10.2024
Ķirbi ! Tas cipars 32 ir tavs IQ ??? Liec mieru vismaz bērnam ... Audzini savējos kverpļus...
23.01.2025 12:40 |

Reitings 2033
Reģ: 05.07.2024
BURUNDUKS iignais @ 23.01.2025 11:48
jo ātrāk sāk darboties, jo vieglāk ir visu novērst. Šeit vienīgā problēma ir vecāki, kuriem ir absolūti pofig par savu bērnu un viņa attīstību. Tas arī cepī. Un dr ir ieteikuši darboties, bet vecāki liek mīksto. Tas ir normāli?
Protams, ka nav normāli. Bet es apbrīnoju tās mammas, kuras te iedegas par to, ka bērnam jāaug pēc grāmatas un "mans jau tajā vecumā darīja to, to, to..." nu nav visi bērni vienādi un nebūs, pat attīstība. Es nevarētu iedomāties situāciju, kad visas Latvijas priekšā esmu sataisījusi haipu par dzemdībām utt, un pēc tam nometu to bērnu likteņa varā, neinteresējos par viņa veselību, attīstību, nevedu uz dārziņu...
Šajā situācijā man tomēr gribas teikt, ka labi, ka vismaz Nauris ieklausās apkārtējos un ved Dž uz pārbaudēm. Ja vēl tiks līdz dārziņam, vispār super. Jā, ir varbūt problēmas, kas ir ievilktas, bet nekas no šī nav neatrisināms, ja tam tiešām pievērsīs uzmanību un ies līdz atrisinājumam.
23.01.2025 12:45 |

Reitings 673
Reģ: 18.03.2023
Kirbis32 @ 23.01.2025 11:32

Tas ir daudz un tādā vecumā. Psihologi iesala 45 min sadalot dienā un nekādā gadijumā pirms miega.
Manam bērnam paliek šogad 5gadi un mēs sākam skatīties multenites piemērotas vecumam.
Pirmstam montesori rotaļas,pasakas,leļļu teātri,mūzika ,jautrība. Mans bērns nav savās rokās turējis mūsu gadžetus. Es lepojos ar sevi. Nezināju kāda mamma es būšu,zināju ,kad laba un ar savu bērnu attiekšos tikai ar cieņu un izpildīšu visas viņa vakadzības. Kā arī paldies mūsu pediatrei pie kuras vedām bērnu katru mēnesi uz vizītēm,kur arī pediatrs interesējas par bērna sasnoegumiem,ko prot,kas jādara,kas jāmāk,pediatre ļoti uzpieda ēšanu no 4.mēnešu vevuma, ēda arī mums ideāli,6 mēnešos gaļa! Paši priekš sevis aizvedām pie fizioterapeta,masāžinas parādija utt,aizvedām pie ostiopāta-savu interešu pēc,jo tas viss ir arī par un ap runas attīstību.
Tas,ka viņu puika nečurā vai vismaz nemēģina jau čurāt bez pampers ir ļoti,ļoti bēdīgi,es pat neuzdkaitīšu kapēc,jo tās kuras zin,tās zin.
Dźeisons ir vecāku nolaists un pamests.
Pat mauglis džungļos augot viens ir daudz attīstītāks.
Un tas kā viņi pie tā visa nepareizā ir Džeisonu pieradinājuši,ir grūti,grūti izkolojams. Viņiem tam nebūs prāta un laika,iedvesmas.
Nauri nežēlo naudu un dod savu puiku speciālistiem..

Un Tu lepojies, ka Tava bērna pediatrs uzspieda sākt piebarojumu no 4mēn vecuma? Vai ir palasīti kādi pētījumi par šo? :).
23.01.2025 13:50 |

Reitings 2456
Reģ: 08.10.2021
BURUNDUKS iignais @ 22.01.2025 23:54
Naurix bija pie kaut kāda (stabili bezmaksas, valsts) neirologa. Kurš teica, ka nav īsti labi, vajag pārbaudīt dzirdi un EEG uztaisīt. Bet tad varēja saprast, ka fanules mamulītes sarakstīja, ka pilnīgi normāli, ka 2.5g nerunāt. Pie ausu ārsta aizveda, cerams aizvedīs arī uz EEG. Bet šis jau viss tikai izlēdz vieglāk atklājamas lietas. Dž runu jau neietekmē, ka viņš stundiņu paskatās multenes (tas ir pilnīgi bezjēdzīgi un nevajadzīgi) vai nav kopā ar vienaudžiem. Skaidrs, ka vecākiem uz viņu
pofig. Bet jautājums ko dara auke, arī ar viņu nerunā? Aukle, tomēr jau varēja iemācīt uz podiņa iet un pašam ēst. Vai tomēr, tās grūtības ir daudz lielākas..

Neslavēšu neko no tā ko viņi šobrīd ķer un grābj gandrīz vai pēdējajā brīdī (jo bērna attīstību var veiksmīgi pacelt līdz piecu gadu vecumam, ari tagad JA intensīvi pie tā strādātu)
Bet man ir jautājums par to, kas vainas valsts apmaksātam speciālistam? Vai tomēr tas ir tendēts komentārs uz to,ka nodoklīšus nemaksā, bet pie dakterīšiem bez maksas gribās? 🤭
23.01.2025 15:37 |

Reitings 4253
Reģ: 09.04.2023
Dižmočītāji ir Parīzē?
23.01.2025 15:59 |

Reitings 816
Reģ: 06.07.2024
Devindesmitseptini @ 23.01.2025 13:50

Un Tu lepojies, ka Tava bērna pediatrs uzspieda sākt piebarojumu no 4mēn vecuma? Vai ir palasīti kādi pētījumi par šo? :).

Mja🤣😂4.-6. mēnešu vecumā ar mātes pienu vai mākslīgo piena maisījumu vairs nepietiek, lai nodrošinātu bērnu ar visām barības vielām un nodrošinātu enerģiju. Turklāt pāreja uz cieto pārtiku veicina mutes muskuļu attīstību. Kā arī ieviešot piebarojumu bērns iepazīstas ar dažādām jaunām garšām, kas ir svarīgas viņa tālākai attīstībai.
Nevaig aizbildināties ar slinkumu vai tupumu un pētijumiem.🫠😇
23.01.2025 17:10 |

Reitings 2033
Reģ: 05.07.2024
Kirbis32 @ 23.01.2025 17:10

Mja??4.-6. mēnešu vecumā ar mātes pienu vai mākslīgo piena maisījumu vairs nepietiek, lai nodrošinātu bērnu ar visām barības vielām un nodrošinātu enerģiju. Turklāt pāreja uz cieto pārtiku veicina mutes muskuļu attīstību. Kā arī ieviešot piebarojumu bērns iepazīstas ar dažādām jaunām garšām, kas ir svarīgas viņa tālākai attīstībai.
Nevaig aizbildināties ar slinkumu vai tupumu un pētijumiem.??
Slinkumam vispār nav nekāds sakars ar to, ka 4mēnešos nav nepieciešams dot piebarojumu. Nav jau kotletes jācep. Ja reiz vedi savu bērnu pie neirologiem, osteopātiem, varēji arī aiziet pie kāda zinošāka ārsta, kas pateiktu, ka 4 mēnešos sākt piebarošanu ir muļķības.
23.01.2025 20:11 |

Reitings 12536
Reģ: 27.02.2022
Protams savas bombigajas poļu lupatas ir parsalusi, ka savādāk. Viņa vispār nedomā ko runā 😅😅😅😅
23.01.2025 21:28 |

Reitings 603
Reģ: 13.01.2023
Kenty @ 23.01.2025 11:14
uz EEG sūta,lai izslēgtu epilepsijas iespējamību un smadzeņu darbības novirzes,lai viņš zinātu,kur meklēt iemeslu.
Ka arī autisma pārbaudei suta iz EEG
23.01.2025 21:39 |

Reitings 1774
Reģ: 25.01.2023
Blablablabla @ 23.01.2025 21:39
Ka arī autisma pārbaudei suta iz EEG
Psihiatrs sūta uz ADOS testu.Sākums ir tāds.Tieši par runāšanu.Vispirms,tiek parbaudīta dzirde,vai bērns dzird labi,Neirologs apjautājās vecākiem par grūtniecības norisi par dzemdību iznākumu,vai nav bijis skābekļa bads,,attīstību līdz vizītei,ko cik kurā laikā darījis,un nosūta arī uz EEG,lai pārbaudītu epilepsijas aizmetņus,smadzeņu novirzes,tas nav saistīts ar AST,jo tie ir nervu sistēmas traucējumi ne smadzeņu.,neirologs uzraksta savu slēdzienu,,tālāk iet psiihologs,kas veic izpēti savā lauciņā,audiologopēds.,,klīniskais psihologs,psihiatrs,Ja neko neaizmirsu ,Jo tas ceļš bija traki garš.
23.01.2025 22:38 |

Reitings 1774
Reģ: 25.01.2023
Kenty @ 23.01.2025 22:38
Psihiatrs sūta uz ADOS testu.Sākums ir tāds.Tieši par runāšanu.Vispirms,tiek parbaudīta dzirde,vai bērns dzird labi,Neirologs apjautājās vecākiem par grūtniecības norisi par dzemdību iznākumu,vai nav bijis skābekļa bads,,attīstību līdz vizītei,ko cik kurā laikā darījis,un nosūta arī uz EEG,lai pārbaudītu epilepsijas aizmetņus,smadzeņu novirzes,tas nav saistīts ar AST,jo tie ir nervu sistēmas traucējumi ne smadzeņu.,neirologs uzraksta savu slēdzienu,,tālāk iet psiihologs,kas veic izpēti savā lauciņā,audiologopēds.,,klīniskais psihologs,psihiatrs,Ja neko neaizmirsu ,Jo tas ceļš bija traki garš.
A un kautkur pa vidu bija nedēļa Gaiļezerā,kur bērnu novēroja no visiem galiem,ja pareizi atceros psihiatrs nosūtīja.
23.01.2025 22:46 |

Reitings 16519
Reģ: 08.01.2024
novērotāja @ 23.01.2025 11:34
Šķiet, ka lieliskajam Instagram pārim nemaz neiet tik spīdoši. Arvien biežāk runā par saviem strīdiem, problēmām un visur viens liels čīkstings par Nauri.
Viņš jau gadiem tā ir, TAGAD VAJAG HAIPU, jo pat NL Marija Vucēna ir populārāka 🫡
23.01.2025 23:13 |

10 gadi
Reitings 3798
Reģ: 29.01.2009
latvjubarbija @ 23.01.2025 15:59
Dižmočītāji ir Parīzē?

Itālijā
23.01.2025 23:57 |

10 gadi
Reitings 1292
Reģ: 13.01.2011
IceCream @ 23.01.2025 10:29

Bet iedomājieties, cik reāli var tas bērns neinteresēt, ka Tu neaizej līdz un nepaklausies, ko tie dakteri saka? Es arī biju ar savējo uz pārbaudi tur, godīgi nespēju iedomāties, ka iedotu tēvam, še ved.

Es piekrītu visam, ko te raksta, būtībā. Un 90%, ka Didra nezināja, pie kāda ārsta dodas dēls.
Bet teikt, ka nespēj iedomāties, ka tēvs aizved dēlu pie ārsta un māte nedodas līdzi, ir savādi.
Tēvs ir tieši tāds pats vecāks kā mātei. Jābeidz vienreiz šis, ka tēviem jau nav nekādi pienākumi, bezmaz vai ne par ārstiem, ne jāzina, kāds izmērs bērnam, ne ko bērnam iedot pusdienās.
Protams, iet kopā abiem pie ārsta ir normāli. Un tieši tāpat ir aizvest tikai mātei, ne? Tad kāpēc nevarētu arī tikai tēvs vest pie ārsta? Tas ir precīzi viens un tas pats.
Mēs bieži sarunājam, kurš šoreiz vedīs, jo otrs tamēr var izdarīt kaut vai tādu ikdienas sīkumu – kā satīrīt māju klusumā un pagatavot vakariņas.
Es uzticos savam vīram un esmu pārliecināta, ka viņš gan visu dzirdēs, gan visu pajautās.
24.01.2025 00:24 |

Reitings 362
Reģ: 18.01.2025
Aizspogulia @ 24.01.2025 00:24

Es piekrītu visam, ko te raksta, būtībā. Un 90%, ka Didra nezināja, pie kāda ārsta dodas dēls.
Bet teikt, ka nespēj iedomāties, ka tēvs aizved dēlu pie ārsta un māte nedodas līdzi, ir savādi.
Tēvs ir tieši tāds pats vecāks kā mātei. Jābeidz vienreiz šis, ka tēviem jau nav nekādi pienākumi, bezmaz vai ne par ārstiem, ne jāzina, kāds izmērs bērnam, ne ko bērnam iedot pusdienās.
Protams, iet kopā abiem pie ārsta ir normāli. Un tieši tāpat ir aizvest tikai mātei, ne? Tad kāpēc nevarētu arī tikai tēvs vest pie ārsta? Tas ir precīzi viens un tas pats.
Mēs bieži sarunājam, kurš šoreiz vedīs, jo otrs tamēr var izdarīt kaut vai tādu ikdienas sīkumu – kā satīrīt māju klusumā un pagatavot vakariņas.
Es uzticos savam vīram un esmu pārliecināta, ka viņš gan visu dzirdēs, gan visu pajautās.
Didra tak nevienu reizi nav bijusi. Un uz konsultāciju pie tā paša neiraloga vēlams divatā, jo tur tomēr dr grib zināt abu vecāku viedokli. Kā arī par grūtniecību labāk, tomēr zin atbildēt tas cilvēks, kurš bija stāvoklī. Tāpat, dzirdes pārbaude šādā vecumā ir diezgan nogurdinoša. Tāpat dr ir daudz jautājumu, kur atkal divatā ir vienkāršāk atbildēt.
Neviens jau nekomentē, ka tēvs nevar bērnu vest pie dr, kas tās par muļķībăm.
24.01.2025 00:39 |

Reitings 2657
Reģ: 14.09.2024
Siļķēm atkal viss slikti - Ņuris noīrējis viesnīcas numuru bez tējkannas un Rozā lellei nav kur līdzpaņemto brokoli uzvārīt. Koferis saplīsis, 95% lietus esot bijis (nez, kas bija tie pārējie 5%? Kotletes? Makaroni?). Viss esot dārgi. Un Dievs esot uzbūris kafejnīcu ar bulkām un kafiju, ko pat Flyndi zīmola seja atzina kā "dzeramu". Šīs svarīgās informācijas dēļ 15 min video tika filmēts viesnīcas koridorā.
P.S. Latvijā daudz kas ir dārgāks kā Itālijā vai Francijā, un sūdzēties par kafiju šajās zemēs tiešām ir absurds. Laikam bez aļģēm vairs nekur.
24.01.2025 00:47 |

Reitings 2657
Reģ: 14.09.2024
IceCream @ 23.01.2025 23:57

Itālijā

Nav tomēr Parīze? Ja pareizi atceros, teica, ka 5:45 lidojums. Vakar tāds bija Rainerim uz Parīzi.
24.01.2025 00:51 |

Reitings 362
Reģ: 18.01.2025
Es nesaprotu kāpēc Nauris tos viņas ēšanas traucējumus vispār tolerē. Sen laiks pie psihiatra aizvest. Viens ir neērtības, bet otrs psihiskā un fiziskā veselība. Kurš, mūsdienās, ceļojot ņem pārtiku līdzi? Saprotu, ja kāda mega alerğija vai mazulītim kaut kādu uzkodiņu, bet ne jau diviem pieaugušajiem.
24.01.2025 01:00 |

10 gadi
Reitings 1292
Reģ: 13.01.2011
BURUNDUKS iignais @ 24.01.2025 00:39
Didra tak nevienu reizi nav bijusi. Un uz konsultāciju pie tā paša neiraloga vēlams divatā, jo tur tomēr dr grib zināt abu vecāku viedokli. Kā arī par grūtniecību labāk, tomēr zin atbildēt tas cilvēks, kurš bija stāvoklī. Tāpat, dzirdes pārbaude šādā vecumā ir diezgan nogurdinoša. Tāpat dr ir daudz jautājumu, kur atkal divatā ir vienkāršāk atbildēt.
Neviens jau nekomentē, ka tēvs nevar bērnu vest pie dr, kas tās par muļķībăm.

“nespēju iedomāties, ka iedotu tēvam, še ved”
Nu šis diezgan norāda uz to, ka tēvs nevar viens bērnu aizvest
Piedod, bet neviens tavs arguments manā ģimenē nestrādātu. Ja man vīrs pateiktu, ka dzirdes pārbaude ir nogurdinoša. Man rastos jautājums- viņam vai bērnam. Ja bērnam - tad tieši ko es tur varu palīdzēt tādu ko vīrs nevar? Ja, viņam- tad es pat nevērtu muti vaļā, lai komentētu.
Neirologs grib dzirdēt abu vecāku viedokli. Parasti jau ģimenē vecākiem ir viens viedoklis par problēmu un kādēļ tika aizvest pie ārsta.
Viss ko es gribi pateikt, ir ka tēvs ir tieši tāds pats vecāks, kā māte. Vairs nav padomju laiki.
Ok, šis nav Didrihsonu gadījums. Kad abi izliekas neredzam un vienam pirms bērna trešās dzimšanas dienas atveras acis pēkšņi.
24.01.2025 01:00 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits