Piekrītu, ka Elīnas "fenomens" strauji zūd. Nu nespēj ar katru gadu pieaugošu tupumu noturēt auditorijas uzmanību.Kirbis32 @ 20.01.2025 21:36Nevaru saprast tiem viņas "īstajiem "sekotajiem,tupajām fanītēm gadiem nākot klāt smadzeņu šūnās nav kaut cik aizgājis,lai saprastu,ka Didrene nu jau 7.gadu maļ vienu un to pašu sūdu? Niks endziņs Elīnas dvēseles radinieks.??
Didra stāstīs lielo noslēpumu kā visu paspēj un kā tad ir rūpēties par sevi...
Nē nu kā? Es saprastu ,ja Didra būtu super mamma,super sieva,kura izliek visu sevi ģimenē,vīrā un bērnā-rūpēs. Smagi strādātu ,lai pati apmaksātu savus matus,solāriju utt,bet tas viss jau viņai par velti,saprastu sieviete sistos darbos un naudas lietās,lai sev varētu to pati apmaksāt,bet īstenībā kā tāda bomzene..
Par bērnu tu jau ar nerūpējies,tev viss Didrene ir kā brīvai sievietei,nav saistību ,nav atbildības,nav attieksmes un cieņas.??? stulbā govs tu ar šreka pīzdas lūpām.
Dievs viņai visu devis. Nu varbūt paskaties tomēr,ka Nauris tev klēpī visu ielika,visu muhļija utt,viņš lai kāds lohs būtu,bet nu šoreiz par viņu...kāds Dievs bļāviens, visu tev Nauris iedeva,pateica, kafijas automātu tev ar Dievs mājās atnesa?
Tu pat nezini vēl aizvien kā story montēt,šo gadu garumā Elīna nav neko izdarījusi,bet cilvēki kuri viņai visu ieliek klēpī,bet tā tupene pat to nesaprot.
Tik es,es,es un kā es. Da nekā tu,tu neko nevari. Bez sava vīra tad,kad viņs tevi pametīs un es to pat viņam iesaku darīt,tu būsi miskastē.?apjāta un aptīta un beigās ar sapistu ģīmi.
Nesaprotu kā var klausīties un uztvert to loseni,tur cilvēkam nav vispār nekādas gudrības,pat 0% smadzeņu... Nāks Elīnas vietā cita meiča un Elīna paliks ēnā,to var jau just,ka Elīnas saturs pat vairs nav tā zemā viņas cirka līmeņa vērts. Tā Elīnas paaudze noiets etaps. Nav interesnati,cik tad var ilgi skatīties un nodeldētu veceni ar šizo purnu.
CallMeAnnika @ 20.01.2025 21:38Ir miljonāri, kuri ir kapājuši no rīta līdz vēlam vakaram vairākus gadus no vietas. Bet tiešām strādājuši, no zemākā līmeņa līdz tam, kas viņi ir šobrīd, kad ikdienā vairs nedarbojas ar operatīvajiem mērķiem, kas ir īstermiņa, bet izstrādā stratēģiju un strādā uz uzņēmuma ilgtermiņa mērķiem.
Elīna pēc 8 gadiem, kā uzņēmuma īpašniece (vismaz tā viņai šķiet), arvien biežāk pārbildē katru gadu esošās lupatas, arvien vairāk atkailinās, dara visu pretējo, lai bizness attīstītos.
Zinu, ka Elyndi ir aizsegs naudas atmazgāšanai, tomēr esmu diezgan pārliecināta, ka Elīna par to neko nezin.
No tā, ka ciskas nesaskaras. :DTastastas @ 20.01.2025 21:50
Perfekti pateikts. Viņai viss ir citu samuhļīts, nolikts uz paplātes. Pat uzņēmums nepieder viņai.
Viss, ko viņa zina, ir kā gudri di*st, un arī tas viss ir sagrābstīts no citiem. No kurienes šai nullei tāda pašpārliecinātība??
CallMeAnnika @ 20.01.2025 21:38Ir miljonāri, kuri ir kapājuši no rīta līdz vēlam vakaram vairākus gadus no vietas. Bet tiešām strādājuši, no zemākā līmeņa līdz tam, kas viņi ir šobrīd, kad ikdienā vairs nedarbojas ar operatīvajiem mērķiem, kas ir īstermiņa, bet izstrādā stratēģiju un strādā uz uzņēmuma ilgtermiņa mērķiem.
Elīna pēc 8 gadiem, kā uzņēmuma īpašniece (vismaz tā viņai šķiet), arvien biežāk pārbildē katru gadu esošās lupatas, arvien vairāk atkailinās, dara visu pretējo, lai bizness attīstītos.
Zinu, ka Elyndi ir aizsegs naudas atmazgāšanai, tomēr esmu diezgan pārliecināta, ka Elīna par to neko nezin.
CallMeAnnika @ 20.01.2025 21:53No tā, ka ciskas nesaskaras. :D
Lyncha @ 20.01.2025 18:14
Kā - kā? Noalgos privātskolotāju.
un mērkaķa seja, jo ielaida papildus filleriti, ko dara tikai 1x gadā.I have a question @ 22.01.2025 14:09Top vlogere Elīna. 3h taisās,lai no mājas izietu pusplika kā parasti, lielo tirgus koferi iestumusi bagažniekā, skaisti iefilmē iekāpšanu šofera benķī kur jau piesprādzēta siksna,kurai skaisti uzsēžamies, aļģainajam ūdens traukam studijā klāt piestumta vāzīte, lai tā bombīgi un pa smuko. ?
Viss pārējais kā parasti, lupatas un gorīšanās. ✌️?
Wtfvienkarši @ 22.01.2025 14:47https://failiem.lv/f/d2kanasqbm
Kāpēc kas tāds jāliek story? Ko viņa ar to cenšās kādam pierādīt? Mīlošas attiecības?
Wtfvienkarši @ 22.01.2025 14:47https://failiem.lv/f/d2kanasqbm
Kāpēc kas tāds jāliek story? Ko viņa ar to cenšās kādam pierādīt? Mīlošas attiecības?
drīz skirsies tāpat kā tie divi idioti, Arnita ar Dāvi vai kā tur sauca 😅smūtijs @ 22.01.2025 15:17
Es nekad nesapratīšu, kāpēc šādas lietas ir jāliek. Cik zinu tie, kas šādi liek, tad realitātē tur viss sen jau ir auksts un attiecībās ir tikai uz papīra. Tas ir tikai mans novērojums pēc dažiem piemēriem no dzīves.