šos vēl sīkums. Trakākais pateikt, ka pēc avārijas sāp galva, tas un šitas un aizskriet uz fotosesiju nevis slimnīcu, lai pārbaudītosamareto @ 07.01.2025 18:18omg annemarija - NEBIJU PIESPRĀDZĒJUSIES, vienkārši koooooo??? un to likt IG: mācīšo no kļūdām un šīs avārijas! mīļo meitenīt, tu esi debīla
Strādājot pie Elīnas laikam nedrīkstēja sprādzēties, tāpēc nav iemācījusies. :Damareto @ 07.01.2025 18:18omg annemarija - NEBIJU PIESPRĀDZĒJUSIES, vienkārši koooooo??? un to likt IG: mācīšo no kļūdām un šīs avārijas! mīļo meitenīt, tu esi debīla
Everests @ 08.01.2025 08:40Nevis lai bērnam palīdzētu tikt galā ar emocionālo krīzi, tā aiziet uz auksti pirtī sēdēt. Viņai noteikti riebj Džeisons.
Kotulūr @ 08.01.2025 02:51Didras jaunākajā posta tie "ugg" buķika zābaki vnk "bomba" !?
jā un tie koferi, ko ved no Latvijas pĀrBiLdĒt 100 to reizi, ir tukši, un piepilda noliktavās.magdalena333 @ 08.01.2025 12:40Gan jau noliktavas izbraukāja tāpēc arī ir tās 18h, man smiekli nāk, kad viņa attaisnojas kāpēc nebrauc ar lidmašīnu, bet kratās 18h dēļ suņa, kā tad, ja ne noliktavas, tad varbūt māte ar tēvu brauktu ar auto dēļ suņa, bet nejau Elīna. Katru gadu sēdētu busā ar neapmierinātu Džeisonu dēļ suņa, tas nav Elīnas stils, un ir vairāk kā skaidrs, ka viņai besī tas brauciens,tur vienkārši bizness tiek bīdīts pa ceļam tas arī viss.
magdalena333 @ 08.01.2025 12:40Gan jau noliktavas izbraukāja tāpēc arī ir tās 18h, man smiekli nāk, kad viņa attaisnojas kāpēc nebrauc ar lidmašīnu, bet kratās 18h dēļ suņa, kā tad, ja ne noliktavas, tad varbūt māte ar tēvu brauktu ar auto dēļ suņa, bet nejau Elīna. Katru gadu sēdētu busā ar neapmierinātu Džeisonu dēļ suņa, tas nav Elīnas stils, un ir vairāk kā skaidrs, ka viņai besī tas brauciens,tur vienkārši bizness tiek bīdīts pa ceļam tas arī viss.
Justiine @ 08.01.2025 13:03Elīnas čīkstings, ka par maz vietas esot. "Man pat nav iespējas vienai pabūt, visu laiku esam kopā." Cilvēks aizbrauc atpūsties kopā ar ģimeni un ir neapmierināta, ka viņai nav vieta, kur pabūt vienai. ? Nabadzītei nav kur paslēpties no sava bērna. ?
smūtijs @ 08.01.2025 08:56
To caur viņas sotrijiem ļoti labi var redzēt, ka viņa nemīl savu bērnu un viņš ir vajadzīgs tikai, lai kādu cipa mīlošas ģimenes bildi uztaisītu.