gnj viens otru ciest nevarCallMeAnnika @ 02.01.2025 13:55Cik ilgi Elīna ar Nauri ir kopā? 8, 9 gadus? Nav bijusi neviena reize, kad abas ģimenes kopā svinētu Ziemassvētkus. Nevar būt tā pa visiem gadiem, ka pat gadā nav reize, kad abām ir brīvs, kopā var satikties, pasēdēt, jo Elīnas vecākus šķiet var izsaukt uz izsaukumu jebkurā brīdī un Naura vecāki tāpat šad tad atbrauc ciemos. Vainīga valoda, jo nesaprotas, vai nespēj viens otru izturēt? :D
CallMeAnnika @ 02.01.2025 13:55Cik ilgi Elīna ar Nauri ir kopā? 8, 9 gadus? Nav bijusi neviena reize, kad abas ģimenes kopā svinētu Ziemassvētkus. Nevar būt tā pa visiem gadiem, ka pat gadā nav reize, kad abām ir brīvs, kopā var satikties, pasēdēt, jo Elīnas vecākus šķiet var izsaukt uz izsaukumu jebkurā brīdī un Naura vecāki tāpat šad tad atbrauc ciemos. Vainīga valoda, jo nesaprotas, vai nespēj viens otru izturēt? :D
nē,nav runa par slēpšanu. Dažas šeit rakstīja,ka krūtis lielākas jo pieņēmusies svarā.Thesame @ 02.01.2025 10:26
Vai tad viņa baigi slēpa to faktu? Viņa tak nevienā brīdī nekur nenoliedza, ka kaut ko tādu ir darījusi. Nu uz afišas staba, protams, neuzlika, bet nu....
Elīna vienmēr ir piekopusi īstās kristiešu vērtības - nevis dot, bet tikai ņemt. :DCasoria @ 02.01.2025 14:16tāda bagātā, kristīgā, pārtikusī sievete :D bērnu drēbes PĀRDOD nevis atdod :D svētība citiem pārdot.
viņa to baigi neslēpa. Cita lieta, viņa tāpat kā Didra mīl laiku pa laikam pieminēt, ka ir kristiete. Kā tur kristiešiem bija ar to, ka sevi jāpieņem un jāmīl tāds, kāds esi?Mayaaa @ 02.01.2025 08:43Nu ko, mums bija taisnība. Annemarija ir degunu un krūtis taisījusi.
Amnile @ 02.01.2025 17:17Es vienmēr esmu uzskatījusi,ka jebkura izmēra sievietes var skaisti saģērbties un ar atbilstoša apģērba izvēli var notušēt savas nepilnības. Tomēr bieži vien skatoties IG, manī rodas sajūta, ka Elīna speciāli tās lielo izmēru dāmas saģērbj tā,lai pati uz viņu fona izceltos. Nez, varbūt tā viņai ir kaut kāda kompleksu mazināšanas taktika. Tikko ielikta reklāma tam rozā sporta kostīmam. To dāmu varēja ļoti skaisti apģērbt,bet nu.. spiežas laukā veļa, celulīts un citi defekti. Nopietni? Un tās brilles vispar kronis visam.
Lai gan.. no sūdīgas kvalitātes apģērba jau neko labu nevar gaidīt.
MartaElza @ 02.01.2025 18:40
Vēl tas Aldas komentārs: "Baidījos, ka būs par mazu un redzēs visas manas riepiņas, bet re, neredz." ?
Alda, tas kostīms tev ir par mazu, un visas riepiņas var redzēt tiklīdz pakusties. No priekšas vēl tā, bet aizmugure izskatās briesmīga. Tiešām Elīna blakus stāvēdama to neredz? Kad nekustīgi nostājas spoguļa priekšā, tas varbūt arī neko neredz, bet tiklīdz jāsāk raustīt apģērbs uz leju, tā uzreiz ir redzams, ka ir par mazu.
Bet iespējams, ka modelis vispār nav viņai piemērots, pat ja būtu izmēru lielāks. Jo nevar visus apģērbus ko iedomājas, pēkšņi pirkt lielākā izmērā un cerēt, ka tas kurš izskatās labi uz S/M izmēru, labi izskatīsies arī L/XL/XXL dāmām.
Bet kad Elīna ir domājusi par citiem cilvēkiem vai veikala lupatām? Lielākā daļa bildes ir ar platām kājām, lai ciskas nesaskaras, ar izgāztiem pupiem, ievilktu vēderu līdz atsitienam, lai izspiestos ribas. Nekad tas nav bijis par apģērba reklamēšanu, bet par Elīnas mentālajām problēmām. Un tagad ne tik viņa domā par to, lai Alda vai Naura mamma izskatītos ok Elyndi piedāvātajās šmotkās.Jetta @ 02.01.2025 20:00
Tagad tik ievēroju, ka aizmugurē kur beidzas biksēm jostasvieta pamatīgi viss veļas pāri. Neglaimo galīgi XL izmēram.
Valodai nevajadzētu būt problēmai, skatoties Naura mammas ig, viņa arī bliež putina valodā, visi posti, apraksti bildēm.CallMeAnnika @ 02.01.2025 13:55Cik ilgi Elīna ar Nauri ir kopā? 8, 9 gadus? Nav bijusi neviena reize, kad abas ģimenes kopā svinētu Ziemassvētkus. Nevar būt tā pa visiem gadiem, ka pat gadā nav reize, kad abām ir brīvs, kopā var satikties, pasēdēt, jo Elīnas vecākus šķiet var izsaukt uz izsaukumu jebkurā brīdī un Naura vecāki tāpat šad tad atbrauc ciemos. Vainīga valoda, jo nesaprotas, vai nespēj viens otru izturēt? :D
Mani vairāk aizķēra tas teksts, ka “priekšniece sameklēja klīniku, uztaisījām analīzes, kuras nebija īpaši labas, bet likās, ka viņai vienalga, galvenais ātrāk uztaisīt operāciju”, lūk šī gan ir (atvainojos) pretīga rīcība un mani vispār nepārsteigtu, ka tas ir didras pirksts, kurai pilnīgi vienalga savu darbinieku veselība, galvenais degunu sataisīt, lai bildes smukas un lupatas var noreklamēt. Ak, šausmas, zeme atveries! Es vienubrīdi domāju, kā šai tēmai forumā var būt visu laiku par ko runāt, bet nu te vienkārši tādi tarakāni lien ārā, ka vēmiens nāk.Mayaaa @ 02.01.2025 08:43Nu ko, mums bija taisnība. Annemarija ir degunu un krūtis taisījusi.
Bet Annemarija nekad nav bildējusies Elīnas lupatām. Bet ja ikdienā ir jādzīvo kopā ar kompleksu māktu cilvēku kā Elīna, tad otram arī sāk rasties domas par saviem kompleksiem, kas iepriekš nemaz netraucēja.brunettte @ 02.01.2025 22:49Mani vairāk aizķēra tas teksts, ka “priekšniece sameklēja klīniku, uztaisījām analīzes, kuras nebija īpaši labas, bet likās, ka viņai vienalga, galvenais ātrāk uztaisīt operāciju”, lūk šī gan ir (atvainojos) pretīga rīcība un mani vispār nepārsteigtu, ka tas ir didras pirksts, kurai pilnīgi vienalga savu darbinieku veselība, galvenais degunu sataisīt, lai bildes smukas un lupatas var noreklamēt. Ak, šausmas, zeme atveries! Es vienubrīdi domāju, kā šai tēmai forumā var būt visu laiku par ko runāt, bet nu te vienkārši tādi tarakāni lien ārā, ka vēmiens nāk.