Nauris ar tām itkā koriģējošām apenēm🤮🤮🤮konkursa balvā tas, ko pašiem nevajag, tas ir,ka nevar pārdot🤣Svētku laiks, un tās XXL apenes izlozēs dāvanā. Nopietni? Un Elina tagad būs par svētību(pēc viņas vārdiem) visiem🤣Elin, lūdzu, neuzbāzies mums ar savu dievu😬kam to vajadzēs, kautkā atradīs to bez tavas sprediķošanas..an vienai liekas, ka viņiRedwine @ 30.12.2024 11:42Gaidu kad Ņuris beidzot sāks arī koroģējās apenes uz sevis reklamēt . Nu tāds ped***ts
Roze sarkanā @ 30.12.2024 12:45Nauris ar tām itkā koriģējošām apenēm???konkursa balvā tas, ko pašiem nevajag, tas ir,ka nevar pārdot?Svētku laiks, un tās XXL apenes izlozēs dāvanā. Nopietni? Un Elina tagad būs par svētību(pēc viņas vārdiem) visiem?Elin, lūdzu, neuzbāzies mums ar savu dievu?kam to vajadzēs, kautkā atradīs to bez tavas sprediķošanas..an vienai liekas, ka viņi
em briest kautkādas lielas problēmas? Tik stulbus postus liek, kur tad Giba pazudis?
Amnile @ 30.12.2024 13:57Elīna ielikusi storiju, kā darbojas TRX zonā, fonā citi cilvēki trenējas. Liekas kaut kā nepareizi. Katrā ziņā es nebūtu priecīga, ja starp tiem citiem cilvēkiem būtu es un tagad es redzētu sevi viņas storijos
Roze sarkanā @ 30.12.2024 12:45Nauris ar tām itkā koriģējošām apenēm???konkursa balvā tas, ko pašiem nevajag, tas ir,ka nevar pārdot?Svētku laiks, un tās XXL apenes izlozēs dāvanā. Nopietni? Un Elina tagad būs par svētību(pēc viņas vārdiem) visiem?Elin, lūdzu, neuzbāzies mums ar savu dievu?kam to vajadzēs, kautkā atradīs to bez tavas sprediķošanas..an vienai liekas, ka viņi
em briest kautkādas lielas problēmas? Tik stulbus postus liek, kur tad Giba pazudis?
Maiga. @ 30.12.2024 15:13Veselu gadu apmeklē sporta zāli, bet rociņas pie trx trīc... Un par pārējo redzēto vispār nav jēgas runāt ???? parodija staigajošā ???
MartaElza @ 30.12.2024 00:02
Vispirms ar seksu vajag nodarboties un tad domāt par grūtniecības testu. ?
Everests @ 30.12.2024 15:32Ak Dievs, kur svarene to ripu ceļ ?♀️?♀️?? izliecas uz atpakaļu. Drīz gaudos, ka mugura sāp.
Ja tā bija grupu nodarbība ar treneri, tad uz kurieni treneris skatās, ja nevar izlabot tehniku?!Everests @ 30.12.2024 15:32Ak Dievs, kur svarene to ripu ceļ ?♀️?♀️?? izliecas uz atpakaļu. Drīz gaudos, ka mugura sāp.