es padomāju, vai tie visi nopirkušie biļetes, vēlēsies, ka viņus filmē tiešraidē? Dzirdēju, ka kāds žurnālists ir sūtīts uz turieni, lai uzdotu Didrihsoniem neērtus jautājumus😅Burkāniņš @ 13.12.2024 13:25Opaaa, ja nesanāca izpārdot biļetes, izdomāja "tiešraidīti" vismaz tā atsitīs biļešu cenu ??
Roze sarkanā @ 13.12.2024 13:33es padomāju, vai tie visi nopirkušie biļetes, vēlēsies, ka viņus filmē tiešraidē? Dzirdēju, ka kāds žurnālists ir sūtīts uz turieni, lai uzdotu Didrihsoniem neērtus jautājumus?
Roze sarkanā @ 13.12.2024 13:33es padomāju, vai tie visi nopirkušie biļetes, vēlēsies, ka viņus filmē tiešraidē? Dzirdēju, ka kāds žurnālists ir sūtīts uz turieni, lai uzdotu Didrihsoniem neērtus jautājumus?
Bet vai redzējāt, ko Nauris bija rakstījis? "Un es zinu, kā tu skaties filmas."User9891 @ 13.12.2024 11:14Aizķēra tas Naura komentārs, ka "negribu iet uz kino, īpaši latviešu filmu". Apskatījos, ko tad Akropole piedāvā no latviešu filmām, un nez uz kuru tad Elīna gribēja iet?
Bum! (bērnu komēdija) - nu diez vai...
Zeme, kas dzied! (par Dziesmu svētki rašanos) - es neesmu pārliecināta, vai Didra vispār zina, kas ir Dziesmu svētki...
Straume (nu jau godalgota un ceļā uz iespējamu Oskaru animācijas filma visiem vecumiem) - šī būtu bijusi ļoti skaista izvēle! Es pārdomātu savu viedokli par Flyndi, ja viņa būtu izvēlējušies noskatīties šo filmu! Tikai tur nerunā, tāpēc latviešu valodai nebūtu bijusi nozīme...
Un paliek tikai... Vulgar, ko kā reiz aizvakar īpašos seansos saka rādīt - latviešu filma par seksu un krāpšanu pirms kāzām, un, kā zināms, Didras kostīms tanī dienā bija ļoti atbilstošs šīs filmas nosaukumam! Bet jāsaka, ka ļoooooti interesanta filmas izvēle kristīgam pārim...
Kopš uzzināju, ka mana vīra kolēģis apmeklē šos pasākumus, mani vairs nepārsteidz, ka tiešām ir dzīvi cilvēki, kas Elīnu ņem par pilnu😂 Tas, protams, daudz ko pasaka par pašu cilvēku.Ciena @ 13.12.2024 10:43
Bet tiešām bija idioti, kas pirka šīs biļetes par tādu cenu?! Vai tie tiešām ir viņas pašas pasūtīti cilvēki?! Jo gribētos redzēt tās loses, kas apsēstas ar Didri, kā ieliktas sektā, jo nav vēl joprojām apskatījušās mazliet apkārt, ka patiesībā heiteri nav tikai ierastie heiteri, bet tiem, kuri ieraudzījuši patiesību zem tās maitas Didres.
pēc kāda ,laikā tā tiešraidē būs pieejama pa pāris eirikiem,nav kur steigties.Nika taisa bez ierakstiem savu pasakumu ,tur vēl varētu aizdomāties,ja ir vēlme.,bet šeit bez steigas😁CallMeAnnika @ 13.12.2024 14:51Ja nepērk biļetes, tad Elīna domā iekasēt naudu no sava pasākuma tiešraides. Kurš vēlas nopirkt par 37 eiro, lai pusi dienas klausītos s*du? :D
Cranberry20 @ 12.12.2024 22:52
Njaa.. Mana meita ir gandrīz gadu jaunāka par Džeisonu, bet nu jau labu laiku zina, kur ir deguns, ausis utt..
Bet, ja gribam atrast pozitīvo, Džeisons vismaz sācis apmeklēt kaut to pašu bēbīšskoliņu (kaut gan sen vairs nav bēbītis), varbūt sāks beidzot apgūt savam vecumam atbilstošas prasmes un sāks arī runāt.
gan jau viņam kaut kāds kauns ir, ka šī sēž un filmē pusi filmas. Man būtu no tāda orangutāna kauns.CallMeAnnika @ 13.12.2024 14:59Bet vai redzējāt, ko Nauris bija rakstījis? "Un es zinu, kā tu skaties filmas."
Elīna izbrīvējusi laiku randiņam, lai aizietu uz kino ar vīru, un pasēdētu telefonā visu filmas laiku. :D
Randiņš bija nepieciešams, lai nebūtu mājās jāsēž telefonā, jo tur ir viņas dēls, tāpēc labāk izmanto iespēju tikt prom no mājām un ieurbties telefona ekrānā, esot "randiņā". :D
Kotulūr @ 13.12.2024 10:33Džeisons bija bēbīšu skola nevis bernudarza ar saviem vienaudžiem? Didra, tu vispār sajēdz, ka viņš vairs nav bēbītis? Bet nu prieka, ka vismaz beidzot Dzeisons zin, kur viņam ir ausis, rokas,kājas un deguns.