Blablablabla @ 25.11.2024 09:09man ir zināmi cilvēki ,kas paši atdzist,ka nevar atmest saltus,pat ar cigaretēm neesot bijis tik traki! Un esmu dzirdējusi daudzus tādus stāstus! Šobrīd,pat esmu vairāk par parastam cigaretēm ,tomēr tas laikam kaut cik,bet nedaudz dabīga kas ir!
Un vēl pats stulbākais,ka ļoti liels procents saltošanu neuzskata par smēķēšanu ?
Es jau to iepriekš teicu,ka cilvēki uzskata,ka viņi nepīpē.Jo tas nav parastās cigaretes.Šo pilna pārliecība skandināja arī vairākas draudzenes,ka viņas nepipē.Bet tajā pašā brīdī ar šiem marķierien nokupināja vairāk,ka cilvēks pīpējot parastu cigareti.Cigarete beidzās,marķieris nebeidzas.Mashka Kakashka @ 25.11.2024 09:11
Salti ir tik pat kaitīgi, ja ne vēl kaitīgāki kā parastās cigaretes. Vienīgā atšķirība, ka salti nesmird pēc cigaretēm, bet "smuki" smaržo. Nesaprotu saltu smēķēšanu, vai vispār smēķēšanu. Pats maksā naudu par to, ar ko bojā savu veselību.
jā, pardozet var ātri, un ko tas nodara veselībai, sirdij asinsvadiem, ka nonstopa kupina ✨Kenty @ 25.11.2024 09:22Es jau to iepriekš teicu,ka cilvēki uzskata,ka viņi nepīpē.Jo tas nav parastās cigaretes.Šo pilna pārliecība skandināja arī vairākas draudzenes,ka viņas nepipē.Bet tajā pašā brīdī ar šiem marķierien nokupināja vairāk,ka cilvēks pīpējot parastu cigareti.Cigarete beidzās,marķieris nebeidzas.
Tastastas @ 25.11.2024 01:50
Bet kā viņai vieplis nomainās, kā tiešraidi tipa beigusi - no no7 smaidiņa uz ierasto saskābušo ģīmi. Tā kā kaut ko pretīgu tikko būtu darījusi.
Everests @ 25.11.2024 09:21Bet iedomājās, viņa ir tāda aita, cirvene, ka 100 punkti tos saltus pa māju nomētā, un kāda iespēja, ka Džeisons netiek klāt? Pilnībā neparsteigtu.
Šaubos vai viņa sev TĀDU haipu grib, tieši ar saltiem. Taču visa viņas ģimene redzēs virsrakstus. Viņa intervijās sludina vienu, bet dzīvē atkal un atkal kāpj uz visiem iespējamajiem grābekļiem, lai vecāki šokētos atkal un atkal. Mācīja nedzert, nepīpēt, audzināja stingri, rezultātā dāma izrāda visai pasaulei savas krūti, kājstarpi un tagad šis... vienīgais, ko varu teikt - stingrā audzināšana nestrādā un te pat Elīna nav tik ļoti vainīga pie tā, ka viņa to dara, kā paši vecāki, kuri to aizliedza un rezultātā Elīna tagad esot patstāvīga ķer visu, ko nevarēja izbaudīt pusaudža gados. Skumji, kā cilvēku sabojā padomju audzināšana.Kirbis32 @ 25.11.2024 08:49Es domāju viss bija haipam un skatījumu celšanai,tagad viss ig iet par to un ap,gada noslēgums.
Pēkšņi nav neviena story,tas viss speciāli jo kā viņa šodien ieliks story visa LV skries skatīties un celt statastiku un story būs ikdienišķš,jo visi gaidīs paskaidrojumu par saltu,bet nebūs. Viņa speciāli gaida. Uztaisīs to par joku,par saltiem. Vai izdomās ,ka nesen sākusi ,jo stress.
Pīpē viņa tak sen jau no 14 gadiem,tad nepīpēja,tad pīpēja,brīnos ,ka par viņu šeit neraksta neviens kalsesbiedrs,učene utt. Elīnai ir smaga vēsture.
Ieteiktu pat nevērt viņas story,necelt statastiku,jo profils dieviete dod viss vairāk skatījumus un tās esam mēs heiteres.
Nu ja ļoti gribas redzēt ,tad lai šeit kāda iemet info par to kas notiek viņas profilā,bet nevaig visām skriet un dot skatījumus tai alkatīgajai atejai.??
Candycane @ 25.11.2024 09:47Ja viņa runās par šo gadījumu,tad domāju teiks,ka kopš intervijas 2022. g daudz kas ir mainījies, ikdienā ir liels stress utt., tāpēc sākusi smēķēt. Un par to savus sekotājus neinformēja, jo negrib negatīvi tos ietekmēt, stāstot un rādot, ka viņa smēķē. Kaut kā neliekas,ka tas ir mārketinga triks, jo tomēr pēdējā laikā ļoti uzsver Dievu utt., kopā ar Nauri grasās vadīt kristīgās nometnes (vakar Nauris par to runāja).. tas nebūtu gudrs gājiens.
brunettte @ 25.11.2024 09:49Šaubos vai viņa sev TĀDU haipu grib, tieši ar saltiem. Taču visa viņas ģimene redzēs virsrakstus. Viņa intervijās sludina vienu, bet dzīvē atkal un atkal kāpj uz visiem iespējamajiem grābekļiem, lai vecāki šokētos atkal un atkal. Mācīja nedzert, nepīpēt, audzināja stingri, rezultātā dāma izrāda visai pasaulei savas krūti, kājstarpi un tagad šis... vienīgais, ko varu teikt - stingrā audzināšana nestrādā un te pat Elīna nav tik ļoti vainīga pie tā, ka viņa to dara, kā paši vecāki, kuri to aizliedza un rezultātā Elīna tagad esot patstāvīga ķer visu, ko nevarēja izbaudīt pusaudža gados. Skumji, kā cilvēku sabojā padomju audzināšana.
Bombīgā @ 25.11.2024 10:13Jaunakaja video telegram var redzet,ka rinķi zem acim,tapec sodien brilles. Gan jau no Naurika dabuja brāzienu.
man liekas, viņiem nav tik daudz garšas pieejamas kā tiem, kas Didrai periodiski parādās visās varavīksnes krāsās jau sen. un it kā beznikotīna dūmus labāk pūst savam bērnam sejā :DNikaYt @ 25.11.2024 10:37Nesaku, ka Didrihsone tādus pīpē, bet ir arī beznikotīna salti.
beznikotīna ir ar baltu to augšu. Melns ar nikotīnu, kā viņai.NikaYt @ 25.11.2024 10:37Nesaku, ka Didrihsone tādus pīpē, bet ir arī beznikotīna salti.
NikaYt @ 25.11.2024 10:37Nesaku, ka Didrihsone tādus pīpē, bet ir arī beznikotīna salti.
TeaPot @ 25.11.2024 10:41man liekas, viņiem nav tik daudz garšas pieejamas kā tiem, kas Didrai periodiski parādās visās varavīksnes krāsās jau sen. un it kā beznikotīna dūmus labāk pūst savam bērnam sejā :D