Nu es taču saku, stulbā stulbene. Vienalga, nejauši vai speciāli.
Un kur tagad tās, kuras teica, ka Elīna jau tāda nav. Mazu meiteņu iedvesmas avots.
Un tās, kuras nekādi netic, ka nauda kreisā nāk. Nu nekad neticēšu, ka parasta lupatu bode pelna šitādu naudu. Dzīvokļi Dubajā(es par tiem nākotnes, kurus Nauris padirsa), viņu dzīvoklis (pat, ja par tiem 50 tk kā te minēja). Tāds BMW, TESLA, Darba buss, mātes mašīna, visi ceļojumi, injekcijas utt. utjp. Nu neticu un viss. Te smējās, ka viņi kaut kādi Šlesera pakalpiņi, nevarot tā būt. Un kā vēl var. Nesaku, ka viņiem ir kaut kāds mega melnais bizness kā tam Karību klubam un Kazanovskim ar Co, bet kaut kāds ir. ŠLESERS ir tik gudrs, ka apzaga visu Latviju un neviens neko. Kāpēc, lai kaut kādās lietās neiesaistītu šitos divus dirsējus. Ņemot vērā, ka viņa taču skaitās populāra un ar savu diršanu publiski aizmuldēs jebko. Kamēr aizkulisēs sazin kas notiek. Tie viņas pasākumi arī. Trīs pasākumi pēc kārtas. Nopietni? Kurš Latvijā vēl var tādu izšķērdību atļauties? Par kādu naudu un kādu peļņu, ja tur draugi vien aizvelkas. Bet parēķiniet kādi tur aiziet tūkstoši, pat ar visām sadarbībām.
Tāpat ar visu. Un ziniet, kas mani tiešām uzvelk? Ka neviens pilnīgi neko nedara vai nevar izdarīt. Savā ziņā Latvija ir tur kur, jo visi glorificē šādas darbības.
P. S. Vajadzētu pajautāt vai Jaunajā gadā nav apņemšanās atmest Salt, ņemot vērā, ka Latvijā vairs nebūs tādu.