Mashka Kakashka @ 20.09.2024 10:08
FUJ! Cik viņa ir pretīga! ?
Lettija @ 20.09.2024 09:01Bruh, jaunā intervija YT ar Kingū , pirmais eļonas teksts " mēs atrodamies teikā Kingu, tu visticamāk nezini par šo vietu" .... (īpašnieks maigi sakot nosvīst) , nu kā var tā pateikt? Es nedzīvojot Rīgā pat zinu šo ēstuvi.
Nē nu galvenais, lai zin elyndi un viņas diegus veikalā:D
?t=21&feature=shared
tas tik pierāda, ka Didrene regulāri lasa forumu😁😁😁 šodien jau noņēma tos feikos peisākus, kuru sauc par matiemPūce Pūcīgā @ 19.09.2024 20:18Es skatos, ka Elīnai ir tik slikti pati pašai. Tie pieaudzētie nenāk par labu, kaut gan jau ir tik pieradusi, ka noteikti savus dabiskos iznīcinās līdz pēdējam labāk, nekā noņems pieaudzētos.
Kad neliek to savu feik čolku, tas augšā tie mati tik maz, plāni un saplakuši. Es brīnos, ka friziere piekrīt likt viņai matus vēl, jo drīz jau nebūs pie kā likt. Baigi šķidri viss izskatās. Vai no pieaudzēšanas nav "jāatpūtina" tie mati nekad? Izskatās traki.
Mayaaa @ 20.09.2024 13:11Viss ,ko intervējot KINGU , Elīna var atbildēt- “Jā. Okey.”Super intervētāja ? + liekas , ka viņa pati ir atnākusi uz interviju, jo reāli atbild pati uz tiem jautājumiem.??♀️
Casoria @ 20.09.2024 10:07https://fv2-6.failiem.lv/down.php?i=wjpf9rwxcr&view&n=Screenshot%202024-09-20%20at%2010.02.44.png
burvīgs skats, priekš kam dakša, priekš kam cieņa pret intervējamo. ?
Candycane @ 20.09.2024 16:17Intervija ar Kingu īpašnieku nav skatāma. Tas Elīnas -jā,jā,jā,jā ... Šausmīgi traucē. Un tā viņas nemitīgā runātāja pārtraukšana ar saviem iestarpinājumiem tā kaitina un izskatījās arī, ka pie beigām pašu īpašnieku izbesīja. Nafig vispār intervē cilvēku, ja visu laiku pati atbildi uz sevis sagatavotajiem jautājumiem un pat neesi spējīga uzklausīt intervējamā atbildes. Gribi pļāpāt par to, kāda liela uzņēmēja esi- uzaicini uz interviju sevi!!!!!
Mazliet smieklīgi, ka Kingu īpašnieks 4 gadu laikā atvēris 4 ēstuves, jaunākajā projektā ieguldījis 300 000 eiro, bet Elīna runā pa izaugsmi un next level ar vienu veikalu, kuru gribēja taisīt ciet. :DMayaaa @ 20.09.2024 10:48Vispār, šī intervija ir zīme tam īpašniekam, ka jābeidz sponsorēt didru. Vai tad neredz, cik viņa ir tupa..