krmmm @ 19.09.2024 09:34"Algās vien aiziet 5 vai 6 tūkstoši". Aaam es atvainojos, 6000 eiro algās uz 20+ darbiniekiem? Viņa vnk nedrīkst publiski stāstīt par baķika finansēm, savārīs vēl Naurim sūdus ?. Tik stulba, ka pat nesaprot, cik lielā apmērā viņi krāpjas ar nodokļiem
bet nu tie mati🤣🤣🤣 es nevaru. Mūžam neļautu savam vīrietim tādā skatā rādīties uz ielasHelita @ 19.09.2024 11:58Nauris šī rīta storijos pēc Kārļa Ulmaņa izskatās.
piekrītu. Nevajadzēja to Elinas interviju, viņam taču nav humora šovs.Laba reklāma? Kam? Ar Elinu sadarboties, ir tas pats,kā ,sevi necienīt.johnson @ 19.09.2024 10:05Paklausījos tos story no Nika intervijas. Reāls sveškauns. Tā valoda... Ja iepriekš šīs intervijas klausījos, tad pēc mūsu madāmas apmeklējuma diezvai gribēšu klausīties. Piedod, Nik, bet Tu sevi būsi noracis. Nedomāju, ka sevis cienošs uzņēmējs vēlēsies pie Tevis iet. Saprotu laba reklāma, bet nu...
Roze sarkanā @ 19.09.2024 13:45piekrītu. Nevajadzēja to Elinas interviju, viņam taču nav humora šovs.Laba reklāma? Kam? Ar Elinu sadarboties, ir tas pats,kā ,sevi necienīt.
Roze sarkanā @ 19.09.2024 13:45piekrītu. Nevajadzēja to Elinas interviju, viņam taču nav humora šovs.Laba reklāma? Kam? Ar Elinu sadarboties, ir tas pats,kā ,sevi necienīt.
vot, vot, es vēl padomāju, ka tas tak nenormāli mazs cipars. Man algās uz diviem aiziet tuvu šim ciparam, kamēr viņai, nabadzītei, uz visām, cik sapratu.magdalena333 @ 19.09.2024 12:22Tā frizūra, tā frizūra, es zinu, nav forši smieties par cilvēka izskatu, bet kurš viņam to nodara???
Elīna tik lepni stāsta, mums ir level up, komanda aug visu laiku, 20+ cilvēki, un tad ir, mums algās aiziet JAU kādi 6000€?? Viņa tiešām nejēdz neko!!!
loģiski ka Džeisons tiks atstātssandale @ 19.09.2024 14:35Kur un ar ko lidos jau atkal? Palaidu garām. Lūdzu nesakiet tikai ka Džeisons atkal tiks pamests mājās
skatīsies un komentēs to cik Elīna ir forša un veiksmīga 😬johnson @ 19.09.2024 14:51
Podkāstu skatīsies Elinčika fanes, kuras normālos apstākļos nenonāktu līdz šāda līmeņa sarunām.
Ciena @ 19.09.2024 14:04
Kurš Niks sabojāja savu tēlu? Jo Zaķumuižas ūdeni un Latvijas maiznieku es vairs nepērku, jo saprotu, ka šie uzņēmumu ražo nekvalitatīvu preci, ja jau jāielaužas jebkurā reklāmā, lai kāds tik pirktu tavu preci, pat, ja persona, kas to reklamē ir ļoti netīrs cilvēks.
Pūce Pūcīgā @ 19.09.2024 20:18Es skatos, ka Elīnai ir tik slikti pati pašai. Tie pieaudzētie nenāk par labu, kaut gan jau ir tik pieradusi, ka noteikti savus dabiskos iznīcinās līdz pēdējam labāk, nekā noņems pieaudzētos.
Kad neliek to savu feik čolku, tas augšā tie mati tik maz, plāni un saplakuši. Es brīnos, ka friziere piekrīt likt viņai matus vēl, jo drīz jau nebūs pie kā likt. Baigi šķidri viss izskatās. Vai no pieaudzēšanas nav "jāatpūtina" tie mati nekad? Izskatās traki.
Pūce Pūcīgā @ 19.09.2024 20:18Es skatos, ka Elīnai ir tik slikti pati pašai. Tie pieaudzētie nenāk par labu, kaut gan jau ir tik pieradusi, ka noteikti savus dabiskos iznīcinās līdz pēdējam labāk, nekā noņems pieaudzētos.
Kad neliek to savu feik čolku, tas augšā tie mati tik maz, plāni un saplakuši. Es brīnos, ka friziere piekrīt likt viņai matus vēl, jo drīz jau nebūs pie kā likt. Baigi šķidri viss izskatās. Vai no pieaudzēšanas nav "jāatpūtina" tie mati nekad? Izskatās traki.