Ne jau ar aukli. :DFlueFri @ 10.09.2024 23:21Bet Ņurim seksu taču arī gribas!?
CallMeAnnika @ 10.09.2024 23:14Man uzreiz radās jautājums, ja aukle ir līdz un viņi Ventspilī ir vairākas dienas, tad kur guļ aukle, Dž un Nauris?
1. Nauris pie vecākiem, bet Dž ar aukli viņu AirBnb dzīvoklī?
2. Aukle dzīvoklī un Nauris ar Dž pie viņa vecākiem?
3. Nauris, Dž un aukle visi mazajā dzīvoklī? Kurš guļ gultā un kurš uz dīvāna? :D
Esmu pārsteigta, kā aukle akceptē šo visu cirku.
CallMeAnnika @ 10.09.2024 23:02Es arī tā domāju. Jūlija kopā ar Annemariju taisa biznesu. Annes mājaslapā ir izveidota sadaļa, kur var iegādāties info no Jūlijas par iphone kameras iestatījumiem un apstrādi, presetiem un lokācijām saturam.
CallMeAnnika @ 10.09.2024 23:14Man uzreiz radās jautājums, ja aukle ir līdz un viņi Ventspilī ir vairākas dienas, tad kur guļ aukle, Dž un Nauris?
1. Nauris pie vecākiem, bet Dž ar aukli viņu AirBnb dzīvoklī?
2. Aukle dzīvoklī un Nauris ar Dž pie viņa vecākiem?
3. Nauris, Dž un aukle visi mazajā dzīvoklī? Kurš guļ gultā un kurš uz dīvāna? :D
Esmu pārsteigta, kā aukle akceptē šo visu cirku.
ne Tu citu bērniem diagnozes noteiksi.Ambulance @ 10.09.2024 23:00
ko gribu , to saku
ko redzu , to saku
ne tu man kaut ko norādīsi
mani vairāk pārsteidza fakts, ka viņa to visu vai nu griež rokās vai uz virtuves virsmas🤯 kur dēlītis?Mākoņu Dejotāja @ 11.09.2024 00:00Tik slikti gatavot un tizli sagriezt dārzeņus māk Elīna. Nauris laikam ar gardu muti ēd visus šos cūkēdienus. ?
3šais nr.nav vairs ēdiens,bet piena dzeriens ar pievienotiem vitaminiem.vismaz aptimils.Manā skatijumā mierigi aiztājams ar parastu pienu.Jo D vitamins tapat atseviski jādod,Mārketings,kaut rakstīts lidz 3gadiem paredzēts.Zabiite @ 11.09.2024 08:01Mani visvairāk šokē tā maisījuma pudele Džeisonam uz nakti. Zeme atveries ?
Kenty @ 11.09.2024 08:593šais nr.nav vairs ēdiens,bet piena dzeriens ar pievienotiem vitaminiem.vismaz aptimils.Manā skatijumā mierigi aiztājams ar parastu pienu.Jo D vitamins tapat atseviski jādod,Mārketings,kaut rakstīts lidz 3gadiem paredzēts.
Zabiite @ 11.09.2024 10:02
Ja tas ir tā saucamais piena dzēriens, tad,lai dod no glāzes/krūzes, nevis bēbīšpudeles.
Vecāku slinkums un nevēlēšanās pieslēgties bērna attīstībai. Divi gadi,taču vēljoprojām maisījuma pudele, ietīts biezās segās, knupis visu laiku, pats neēd, utt. Drausmas.
Bombīgā @ 11.09.2024 11:05Kaut kā galīgi neizskatās,ka bērns pat kripatiņu būtu noilgojies pec mammas. Manejais ka mani ierauga pec prombutnes uzreiz metas pie manis.
Kapec aukle lidzi? Domaju tapec,ka tam bernam ta ir istaa mamma, vins vinai ir piekeries kaa istai mammai,bet Didra ir kaa auklite,domaju berns so taa ari uztver. Un Didriķi vnk.ar to ir samierinajušies.
Un par to,ka bernam nav ok.iespejams jau arsts ir pateicis viniem savu vertejumu un ja ari ir kadas veselibas problemas,tad taču Didra neies to.stāstīt instegrama.... tas tak sabojās viņas perfekto dzīvi...
Paksijs @ 11.09.2024 05:11
Nuuu izskatījās, ka Ņuris nepalika gan pa nakti pie mammas, kas tiešām ir ļoooti dīvaini, jo mammai taču ir māja. Mazā Elyndi bambāle pagājušo nakti stāvēja uz Lielo prospektu, pie tām mājām pretī Pizza Shopam.