smūtijs @ 10.09.2024 20:20A paga vai tad viņai pirms lika mākslīgos zobus, tos savējos nesalaboja? Pat ja salaboja, kas bija jādara, lai pāris gadu laikā viens ir jārauj ārā? Un 3 stundas nestājas asiņošana? Man ir rauts ārā gudrības zobs un ne vienu reizi vien, bet es neatceros, ka man 3 stundas asins tecētu.
Man liekas, ka Tev arī ir autisma pazīmes, par cik Tu visu laiku atkārto vienu un to pašu.Ambulance @ 10.09.2024 19:25
Viņš izdvešs tikai dzīvniekam līdzīgas skaņas , tas arī autistiem raksturīgi .
smūtijs @ 10.09.2024 20:20A paga vai tad viņai pirms lika mākslīgos zobus, tos savējos nesalaboja? Pat ja salaboja, kas bija jādara, lai pāris gadu laikā viens ir jārauj ārā? Un 3 stundas nestājas asiņošana? Man ir rauts ārā gudrības zobs un ne vienu reizi vien, bet es neatceros, ka man 3 stundas asins tecētu.
Protams 👍 ir Autiskais Spektrs.Ne bērnu,ne pieaugušo nav jāsauc par"autistu" Tā pat kā par "Dauni"nevajag saukt, ir Dauna sindroms.pidrihsone @ 10.09.2024 21:18Meitenes, ejiet taču skolu pabeidziet. Lūdzu, nelietojiet terminu "autists". Vai tad cilvēks, kuram ir runas ritma un tempa traucējumi arī jums ir "stostiķis"? Un cilvēks, kuram ir disleksija ir "dislektiķis"? Lietojiet to, kas nav Didrai, SMADZENES!
noidea @ 10.09.2024 14:01Neesmu šajā diskusijā nākusi mēnešiem, jo sen vairs nesekoju viņiem, bet Naurim laikam esmu aizmirsusi atsekot un šodien redzēju story ar Džeisonu. Tas bērns joprojām nerunā pat ne vienu vārdiņu? Vai tas tikai tā izskatījās story? ?
redzēju bērnu parkā visus kopā. Aukle ir kundze gados, viņa rādīja Džeisonam atrakciju un ar viņu kopā gāja, kamēr Nauris ar mammu rokas salikuši aiz muguras pastaigājās un nepievērsa viņiem uzmanību. Vēlāk bija story kā Nauris šļūc pa trubu. Pirmo reizi redzēju elyndi mašīnu, ne rozā bembi, bet kaut kādu melnu bambāli ar zaļu uzrakstu.Sezam @ 10.09.2024 08:34
Pag, koo? Nauris uz Vpili ir paņēmis aukli līdz?
Kāpēc tāds pieņēmums.
Dandriķiene @ 10.09.2024 22:17redzēju bērnu parkā visus kopā. Aukle ir kundze gados, viņa rādīja Džeisonam atrakciju un ar viņu kopā gāja, kamēr Nauris ar mammu rokas salikuši aiz muguras pastaigājās un nepievērsa viņiem uzmanību. Vēlāk bija story kā Nauris šļūc pa trubu. Pirmo reizi redzēju elyndi mašīnu, ne rozā bembi, bet kaut kādu melnu bambāli ar zaļu uzrakstu.
jēziņ, ņemt līdzi aukli,braucot pie savas mamms..zeme atveries🤦🏻♀️Dandriķiene @ 10.09.2024 22:17redzēju bērnu parkā visus kopā. Aukle ir kundze gados, viņa rādīja Džeisonam atrakciju un ar viņu kopā gāja, kamēr Nauris ar mammu rokas salikuši aiz muguras pastaigājās un nepievērsa viņiem uzmanību. Vēlāk bija story kā Nauris šļūc pa trubu. Pirmo reizi redzēju elyndi mašīnu, ne rozā bembi, bet kaut kādu melnu bambāli ar zaļu uzrakstu.
brunettte @ 10.09.2024 21:13Man liekas, ka Tev arī ir autisma pazīmes, par cik Tu visu laiku atkārto vienu un to pašu.
Es arī tā domāju. Jūlija kopā ar Annemariju taisa biznesu. Annes mājaslapā ir izveidota sadaļa, kur var iegādāties info no Jūlijas par iphone kameras iestatījumiem un apstrādi, presetiem un lokācijām saturam.Everests @ 10.09.2024 21:00Domāju ka jūlija pie šmules ar neatgriezīsies
Man uzreiz radās jautājums, ja aukle ir līdz un viņi Ventspilī ir vairākas dienas, tad kur guļ aukle, Dž un Nauris?Dandriķiene @ 10.09.2024 22:17redzēju bērnu parkā visus kopā. Aukle ir kundze gados, viņa rādīja Džeisonam atrakciju un ar viņu kopā gāja, kamēr Nauris ar mammu rokas salikuši aiz muguras pastaigājās un nepievērsa viņiem uzmanību. Vēlāk bija story kā Nauris šļūc pa trubu. Pirmo reizi redzēju elyndi mašīnu, ne rozā bembi, bet kaut kādu melnu bambāli ar zaļu uzrakstu.
Bet Ņurim seksu taču arī gribas!😅CallMeAnnika @ 10.09.2024 23:14Man uzreiz radās jautājums, ja aukle ir līdz un viņi Ventspilī ir vairākas dienas, tad kur guļ aukle, Dž un Nauris?
1. Nauris pie vecākiem, bet Dž ar aukli viņu AirBnb dzīvoklī?
2. Aukle dzīvoklī un Nauris ar Dž pie viņa vecākiem?
3. Nauris, Dž un aukle visi mazajā dzīvoklī? Kurš guļ gultā un kurš uz dīvāna? :D
Esmu pārsteigta, kā aukle akceptē šo visu cirku.