Es tieši to pašu par veselīgo ēšanu nodomāju… viņa mēnesi atpakaļ uzzināja, ka mascarponē ir daudz tauku un viņš ir trekns, kāda vēl tur pareiza ēšana? Tas, ka viņa nevar ēdienu pagatavot bez trekna siera vai iebiezinātā piena nav veselīga ēšana.smūtijs @ 01.09.2024 11:41Piekrītu tām, kuras šeit raksta, ka nevar tiešām gadu sportojot nedēļas laikā visu sabojāt. Ja viņa tiešām sportotu viņas mati, ņemot vērā faktu, ka mazgā reizi mēnesī neizskatītos tā, plus ar izlaistiem matiem pie normāla sporta kakls tā svīst, tāpēc es nesaprotu, kā var sportot ar izlaistiem matiem. Tur pat pūderis nepalīdzētu. Un pareiza ēšana? Nu tas, ko viņa ēd galīgi nav pareiza ēšana. Burkāni + suši + fast food friškas. Nu mega veselīgi.
bet šis bija tik precīzi no Naura mutes 💯 Jā, viņš ir uzbarojies, bet viņam par to pilnīgi pofig, viņš nemēra sevi katru rītu un neraud par katriem milimetriem, kas pienākuši klāt, tas ir veselīgāk tomēr nekā visu laiku kunkstēt, ka gadu itkā pagorījusies sporta zàlē un skaitās, ka sporto un tagad nedēļu štopē baklavas un maizi. Viņai neviens nav pateicis, cik daudz baklavās ir cukurs?😀 Es pēc nedēļas Antālijā ar atbraucu ar kg plusā😀Minija123 @ 01.09.2024 11:33E : “mīļais Tu ēd tagad burgeri, kur ir taisnība šajā dzīve ”
N : “ jo es patiku sev”
Mhhh toxic toxic
Minija123 @ 01.09.2024 11:33E : “mīļais Tu ēd tagad burgeri, kur ir taisnība šajā dzīve ”
Mhhh toxic toxic
smūtijs @ 01.09.2024 11:44https://m.youtube.com/watch?si=jdrJ2Y9sIFeWj0lu&v=6JSj_en1PjY&feature=youtu.be
Bubuu @ 01.09.2024 13:25
Ko tur muld ka nebauda divvientulību??? Tak bērnam aukle teju 24/7, tekoši izskrien randiņos divatā uz kādu restorānu un brauc superīgajos Parīzes braucienos, kur ir divatā. Tas, ka tad nevar beigt par darbu domāt ir viens, bet nevajag dirst, ka nav iespējas kad pabūt divatā.
jā, viņai tajās receptes viens un tas pats, bez govs pupa palīdzības neko neuztaisīs- biezpiens, saldais krējums, mascarpone, iebiezienātais piens, neko vairāk nevar painteresēties...brunettte @ 01.09.2024 12:39Es tieši to pašu par veselīgo ēšanu nodomāju… viņa mēnesi atpakaļ uzzināja, ka mascarponē ir daudz tauku un viņš ir trekns, kāda vēl tur pareiza ēšana? Tas, ka viņa nevar ēdienu pagatavot bez trekna siera vai iebiezinātā piena nav veselīga ēšana.
Minija123 @ 01.09.2024 14:04Īstenībā nenormāli žēl mazais bērniņš, bet laikam tiešām var redzēt, ka Džeisonam ir autiskā spektra pazīmes…
Ko var gribēt, kad mamma pat meta nost svaru esot stāvoklī…
Abas iepriekšējās reizes viņai nebija tik izteikti ēšanas traucējumi, tāpēc pat ja bija piepūties vēders, viņa to uztvēra citādi, ne kā pasaules galu. Un šobrīd tas ir vienīgais, kas viņu uztrauc, kļūst paranoiska un vairs neko neatceras, neko saprātīgi nespēj padomāt.Greetaa @ 01.09.2024 11:22Bet es no sirds nesaprotu, ja šī ir trešā operācija, kāpēc viņai tāds pārsteigums par visu it kā būtu pirmoreiz? Vai tad iepriekšējās reizēs neuzpūtās vēders utt? Pati tagad teica, ka nesaista to uzpūšanos ar operāciju, aha, gan jau tā saka, lai būtu legit iemesls badoties ?
truedeee @ 01.09.2024 15:14
Kāpēc tā liekas?
Nauris ierēc par Elīnu. Taisnība viņam ir, bet kā vīram, Naurim vajadzētu sievu vest pie ārsta. Neviens nebūtu ar mieru ilgtermiņā dzīvot ar cilvēku, kurš sev riebjas, bet Nauris tik rēc un sadzīvo, jo aiz muguras jānodarbojas ar melno biznesu.Minija123 @ 01.09.2024 11:33E : “mīļais Tu ēd tagad burgeri, kur ir taisnība šajā dzīve ”
Mhhh toxic toxic
Pēdējais reels par to, par ko viņa ir pateicīga, ir samontēts ļoti labi, izvilkti labākie kadri. Ja nezinātu Didrihsonu caureju, tad, skatoties video, varētu šķist, ka ir perfekta ģimene.Mākoņu Dejotāja @ 01.09.2024 12:37Tiklīdz Elīna saņem daudz negatīvo komentāru par to, ka viņa nemīl savu bērnu. Tad uzreiz nākamajā dienā tiek rīkots vesels cirks un tiek atradīts, ka viņa mīļo Džeisonu. ????
Teātris priekš muļķiem, kas raksta par viņu komentāros, ka viņa ir Latvijas lepnums. ?
amoreamore @ 01.09.2024 13:11Viņiem fonā ir fckn galds, kāpēc nevar visi apsēsties pie galda? Nu ok viņai pašai ar galvu nav labi, ēd stāvus un knakstoties, bet nu priekš bērna nevar pacensties un normāli pabarot? ??♀️
Gada māte, bļa. Latvijas lepnums.
bāros ar karotīti kamēr izprecinās!Helita @ 01.09.2024 17:49
Tas būtu viens. Otrs - kāpēc divgadīgam bērnam neļauj ēst pašam? Protams, ka pēc tam viss jānotīra un jānovāc, neies jau sava bērna dēļ tā pūlēties. Tā viņa varēs vēl vairākus gadus barot ar karotīti.