+4kg uz svariem. :D :D Bet ko viņa domāja? lelika bifeļa lieluma implantus un kļūs vieglāka? :D Tagad varēs vēl nomest 3-4kg. Tad no viņas būs tikai kauli, āda un implanti.L.. @ 31.08.2024 20:41Tas pēdējais storijs ?
Elīn, ej ārstēt galvu! Nevis krūtis vajadzēja palielināt, bet smadzenes ielikt. +4kg uz svariem, +2cm gurnos. Tas +10cm bija domāts par vēderu? Pasaules gals bezmaz. Palasi kaut vai internetā vai pazvani ārstam - tas ir normāli dzīšanas procesā, kad ķermenis atkopjas.
Vienas utis uz visiem, kā saka😀 Mani atkal šausmina tas briesmīgā paskata mētelis pa 99€. Tiešām sievietes tērē tādu naudu par nekvalitatīva pūkaina paklāja paskata drēbi? Tas pat nav stilīgi.CallMeAnnika @ 31.08.2024 22:53Man slinkums te likt attēlu, bet paraugieties uz šo. :D https://elyndi.com/products/metelis-roza-pantera-fl199
Kurai bija ideja bildēt Kelliju Elīnas rozā parūkā? Briesmīgi.
Ps. Tā parūka vienā live bija galvā arī Elīnas darbiniecei.
svaigs gaiss arī mēdz uzpūst vēderu😄 un pareizi saki - no badošanās arī var uzpūsties.CallMeAnnika @ 31.08.2024 22:41+4kg uz svariem. :D :D Bet ko viņa domāja? lelika bifeļa lieluma implantus un kļūs vieglāka? :D Tagad varēs vēl nomest 3-4kg. Tad no viņas būs tikai kauli, āda un implanti.
No bada arī piepūšas vēders. Viņa savu vielmaiņu būs tā sabeigusi, ka pēc gadiem, lai nepieņemtos svarā būs jāpārtiek no svaiga gaisa.
Tas mētelis atgādina halātu. Man ir tāds rozā. :Dbrunettte @ 31.08.2024 22:58Vienas utis uz visiem, kā saka? Mani atkal šausmina tas briesmīgā paskata mētelis pa 99€. Tiešām sievietes tērē tādu naudu par nekvalitatīva pūkaina paklāja paskata drēbi? Tas pat nav stilīgi.
CallMeAnnika @ 31.08.2024 23:17Tas mētelis atgādina halātu. Man ir tāds rozā. :D
Nitaris @ 01.09.2024 05:35Viņa storijos saka, ka nedēļas laikā viss ir padirsts (vingrošna, diēta). Viņa tiešām domā, ka tie ir tauki, kas pienāca klāt? ?
Tāpat kā Sanda Krasta. Arī tiecās uz, nezinu, 45kg izskatās, arī bijuši story, ka liels vēders uz sīciņo ķermeni, izskatās kā grūtnieces vēderiņš, bet tā ir anoreksijas iezīme.brunettte @ 31.08.2024 22:59svaigs gaiss arī mēdz uzpūst vēderu? un pareizi saki - no badošanās arī var uzpūsties.
nē, tas nav ok. Veseli bērni tā nestaigā.laimiigaaa @ 01.09.2024 00:42Džeisons taču joprojām visu laiku staigā uz pirkstgaliem.
Vai tas ir normāli?
un viņa ir sarakstījusi grāmatu kā būt laimīgai 🤣🤣🤣🤣 nu bled.Jenota pele @ 01.09.2024 11:21Tāpat kā Sanda Krasta. Arī tiecās uz, nezinu, 45kg izskatās, arī bijuši story, ka liels vēders uz sīciņo ķermeni, izskatās kā grūtnieces vēderiņš, bet tā ir anoreksijas iezīme.