Etete @ 26.08.2024 15:27Cik tā gazele mēnešus pīkstēja, ka nevar palikt stāvoklī ( savu mentālo problēmu seku dēļ ), dirsa viņa, spļāviens sejā visiem pāriem kuri ļoti vēlas bērniņu mokoties, ar neauglību. Didra vnk vēlējās, lai visa uzmanība un žēlošana ir uz viņu- ielecot jūtīgajā kategorijā. Viņa tak nav gatava atkal iet cauri ķermeņa fiziskām pārvērtībām, lai piedzemdētu bērnu kuru viņa nemīlētu, lai atkal badojoties nonāktu pie savas izkaltušās formas. Krūšu operācija ir apstiprinājums, ka velme pēc otrā bērna bija diršana, jo citādi jaunus pupus neliktu, riskējot, ka atkal pēc tuvākās grūtniecības viņi izstaipās. Viņa saprot, ka viņai rūp tikai viņa, ja Džeisonam piedzimstot viņai neparādijās mātes jūtas, tad pēc otrā nekas nemainīsies.
Elīna stāvoklī paliktu tikai tad, ja saprastu, ka tas ir vienīgais veids kā noturēt uzmanību. Lai arī cik tas briesmīgi neizklausītos.Etete @ 26.08.2024 15:27Cik tā gazele mēnešus pīkstēja, ka nevar palikt stāvoklī ( savu mentālo problēmu seku dēļ ), dirsa viņa, spļāviens sejā visiem pāriem kuri ļoti vēlas bērniņu mokoties, ar neauglību. Didra vnk vēlējās, lai visa uzmanība un žēlošana ir uz viņu- ielecot jūtīgajā kategorijā. Viņa tak nav gatava atkal iet cauri ķermeņa fiziskām pārvērtībām, lai piedzemdētu bērnu kuru viņa nemīlētu, lai atkal badojoties nonāktu pie savas izkaltušās formas. Krūšu operācija ir apstiprinājums, ka velme pēc otrā bērna bija diršana, jo citādi jaunus pupus neliktu, riskējot, ka atkal pēc tuvākās grūtniecības viņi izstaipās. Viņa saprot, ka viņai rūp tikai viņa, ja Džeisonam piedzimstot viņai neparādijās mātes jūtas, tad pēc otrā nekas nemainīsies.
SaulcerīteRasa @ 26.08.2024 14:53Elīna saka Telegram, ka iepriekš palielinot ir palielināts pārāks mazs izmērs, ak tu jopciki, kas tur tagad būs ?
Tricks and Tips @ 26.08.2024 17:04
Nopietni? Viņas jau tagad ir neadekvāti lielas vinas augumam. Tai sievietei ir milzigs kompleks par īso augumu ka tik nenormāli tiecās pec visa milzīgā. Vai tiesam vina neredz kas ir un kas mav smuki. Jā katram sava gaume tacu visām gaumēm ir robežas.
magdalena333 @ 26.08.2024 19:59Viens ir, ka Elīna būtu labojusi asimetriju, un to, lai krūtis nav pie atslēgas kaula, otrs, ka viņa taisa vēl lielāku izmēru. Es vēl neko nesaku, gribu redzēt rezultātu, kāds ir bijis patiesais iemesls šai operācijai.
Par šo soli un “plānoto” grūtniecību, par kuru katru dienu lūdzas Dievam neizteikšos, šeit viss ir acīmredzams.
Mammai 100000% ir sadarbība, tāpēc tiek viss slavēts un tiek atradīts (jau no vizītes Rīgā) no visiem rakursiem, arī pat apskate tiek filmēta, varbūt to summu kuru ieseivoja ar sadarbību mammai, novirzīja uz Elīnas silikoniem, pa to summu sanāca lētākais variants, bet ko darīt Didriķiem derēja???
vistrakākais ir tas, ka jau gadu atpakaļ likās šausmīgs izskats, salīdzinot ar tagadējo paskatu, nu nē, tad vēl bija labi 😭 kas būs pēc gada?? pirms diviem vispār tik smuka meitene, šobrīd, es atvainojos, 40 gadi minimums. Vīrs vispār pār plecu ielūrot, domājis, ka tas ir drag queen 😅😅Hmmm1 @ 26.08.2024 15:22
Es ar paskatījos. Tik tiešām skaista meitene bija.
Nu atpakaļ jau viņa to vairs nedabūs. Cerams viņai kādu dienu atvērsies tās acis un sāks domāt.
Man pat skumīgi palika, ka šādi viņa sevi ir burtiski izkropļojusi ?
vivii @ 26.08.2024 17:07
Ja ir lielākas krūtis, tad viņas gadījumā, viduklis izskatīsies tievāks, varbūt tāds daļēji mērķis + tas, ko viņa arī saka, jo forumā jau sen smējās par viņas krūtīm.
Es vēl tieši nodomāju, no sākuma forumā smējās, ka viņai ir līkas un šķības krūtis utt., tagad viņa ir saoperējusies un tāpat apsmej, ka atkal operējas. ?
Pagaidām nekā lādzīgāka par vecām reklāmām tur nav 😁amareto @ 26.08.2024 22:56Elinčiks atkal kačā followeru skaitu, aiztaisīja IG. Screenshots will be highly appreciated ?