Kā vispār var aiziet uz kazām ar birku pie kleitas, bļins tā kleita jau tā kapeikas viņai maksā, 100000%, ka pēc tam vēl tirgos nost, nu cūka kā nav kauna😡
nē, viņa Džeisona foto albumus uzdāvināja arī vecmāmiņām. Nevajag dirstKirbis32 @ 11.08.2024 20:00Džeisona foto albūmus pat nogrūdusi pie mātes savas.?
a kur var redzēt, ka birka nav noņemta?€rica @ 11.08.2024 20:21
Tagad cenšas mums pierādīt, ka nepārdod palietotu apģērbu. Jā, mēs tev ticam.
Mamma nejautāja kāpēc birka nav noņemta?
Nē, tas nav filtrs. Lux klases žakete ar sirsniņām. :Dnovērotāja @ 11.08.2024 17:01Kas tās par sirdīm, tas tak ir filtrs? ?
Es jau šeit rakstīju,ka nekur viņas nebrauks,vienkārši mamaša tajā dienā bija izsaukta paņemt Džeisonu,jo paši zināja,ka bērns nelidos ar viņiem.. Nākamajā dienā pēc mana ,šeit, komentāra,Elina atskaitās live tieši uz manu komentu,ka biļetes jau iegādātas un bla,bla,bla😂🤣Lasa viņa mūsu forumu katru dienu.🤣🤣Bet es neticu,ka viņas ar mamašu aizlidos,pārāk stulbas,lidostā jau apmaldīsies🤣🤣Elina jūlijā solīja sākt mācīties angļu valodu🤣🤣nekad to neiemācīsies,jo pārāk tupa🤮🤮🤮man kaimiņi,vīrs ar sievu, 68 gadu veci, mācās angļu valodu pie privātskolotājas,jo,saka,ka grib vēl paceļot,bet didriķiem pietiek ar krievu valodu,poļi to labi zin🤣🤣emsii @ 11.08.2024 19:51Kad viņa ar savu mamusiku brauks taisīt redeles? Augusts jau pusē ?
turklāt tas audums reāli burzās tai LUX kvalitātes žaketei. Iedomājos ar tādu uz darbu iet. Haha.CallMeAnnika @ 11.08.2024 21:37Nē, tas nav filtrs. Lux klases žakete ar sirsniņām. :D
Šobrīd tāda pati žakete bez sirdīm Elyndi maksā 35 eiro uz atlaidēm, bet rudens jaunajā kolekcijā ar pielīmētām 10 sirdīm, kas nokritīs pēc nedēļas, maksā 79. :D
galvenais,ka lux🤮🤮🤮🤣🤣CallMeAnnika @ 11.08.2024 21:37Nē, tas nav filtrs. Lux klases žakete ar sirsniņām. :D
Šobrīd tāda pati žakete bez sirdīm Elyndi maksā 35 eiro uz atlaidēm, bet rudens jaunajā kolekcijā ar pielīmētām 10 sirdīm, kas nokritīs pēc nedēļas, maksā 79. :D
viņa takš muterei dz.dienā uzdāvināja gludeklis un teica, ka abas braukšot uz Turciju, mammai redeli taisīšot..bday giftRoze sarkanā @ 11.08.2024 21:46Es jau šeit rakstīju,ka nekur viņas nebrauks,vienkārši mamaša tajā dienā bija izsaukta paņemt Džeisonu,jo paši zināja,ka bērns nelidos ar viņiem.. Nākamajā dienā pēc mana ,šeit, komentāra,Elina atskaitās live tieši uz manu komentu,ka biļetes jau iegādātas un bla,bla,bla??Lasa viņa mūsu forumu katru dienu.??Bet es neticu,ka viņas ar mamašu aizlidos,pārāk stulbas,lidostā jau apmaldīsies??Elina jūlijā solīja sākt mācīties angļu valodu??nekad to neiemācīsies,jo pārāk tupa???man kaimiņi,vīrs ar sievu, 68 gadu veci, mācās angļu valodu pie privātskolotājas,jo,saka,ka grib vēl paceļot,bet didriķiem pietiek ar krievu valodu,poļi to labi zin??
Roze sarkanā @ 11.08.2024 21:46Es jau šeit rakstīju,ka nekur viņas nebrauks,vienkārši mamaša tajā dienā bija izsaukta paņemt Džeisonu,jo paši zināja,ka bērns nelidos ar viņiem.. Nākamajā dienā pēc mana ,šeit, komentāra,Elina atskaitās live tieši uz manu komentu,ka biļetes jau iegādātas un bla,bla,bla??Lasa viņa mūsu forumu katru dienu.??Bet es neticu,ka viņas ar mamašu aizlidos,pārāk stulbas,lidostā jau apmaldīsies??Elina jūlijā solīja sākt mācīties angļu valodu??nekad to neiemācīsies,jo pārāk tupa???man kaimiņi,vīrs ar sievu, 68 gadu veci, mācās angļu valodu pie privātskolotājas,jo,saka,ka grib vēl paceļot,bet didriķiem pietiek ar krievu valodu,poļi to labi zin??
krūtis? 😀L.. @ 11.08.2024 22:15
Šodien paziņoja, ka pēc pusotras nedēļas brauks. Abām divām būs procedūras. Mamašai zināms - zobi. Ko Didra taisīs? Kādi minējumi?
lzņems ribas, lai viduklis būtu tievāks? :DL.. @ 11.08.2024 22:15
Šodien paziņoja, ka pēc pusotras nedēļas brauks. Abām divām būs procedūras. Mamašai zināms - zobi. Ko Didra taisīs? Kādi minējumi?