es ar tāpat padomāju.. beidzot Džeisons varēs dabūt zīmēt? Nē, mammai svarīgāk 😁🤷sandale @ 06.08.2024 12:11Domāju vot tāfele Džeisonam! Nē Didrai pašai tak vajagot. Viss tikai sev un pat par bērnu neiedomājas
magdalena333 @ 06.08.2024 16:32Viņa pēdējā laikā ir sākusi likt tos #, bet esmu jau vairākas reizes ievērojusi, ka tie ir ielikti mikroskopiski, jautājums ir, kāpēc jāslēpj, ka ir sadarbība, kas tā pat visiem ir skaidrs, ka tā ir sadarbība! Bet viens plus, ka izskatās, ka iespējams Didriķi nedaudz pa biksēm ir dabūjuši, ja ir sākuši likt vismaz kādu #, protams, būtu labi, ka PTCA piestrādātu arī pie šī, ka jābūt ir skaidri norādītam, nevis, ka ar lupu man ir jāmeklē vai ir reklāma vai nav.
nu Gunita no Sationi Bags baigi kaut ko attēlo. Tie viņas samākslotie storiji… booring.Nereālā @ 13.04.2024 11:27Īpaši nepētīju, kas par “uzņēmējiem” bija uz to viņas wannabe mentoringu, bet tagad storijos pāris uzpeld, kam sekoju, jūsmojot par to, kur ir bijuši- pie didras uz mentoringu..
Nu un sationi bags arī… unfollow. Man likās, ka tā Gunita ir ar vairāk smadzenēm, bet kļūdījos.
Tiešām cilvēki, kam ir kaut kāds savs bizness, ir tik stulbi un aprobežoti, ka paši nevar iedomāties tās elementārās vidusskolas līmeņa atziņas, ko didra maļ uz rinķi? Es tiešām nevaru saprast..
Jo vairākas uzrakstīs PTCA par šiem pārkāpumiem, jo labāk.
viņiem nav resursu. Ja būtu, tad nez cik daudzas influenceres tiktu sodītas.pidrihsone @ 06.08.2024 21:57
Es arī PTCAm tikko uzrakstīju un pajautāju, kādi reāli sodi tiek piemēroti šitādām lošarām. Gaidu atbildi...
Vārdotāja @ 06.08.2024 23:10viņiem nav resursu. Ja būtu, tad nez cik daudzas influenceres tiktu sodītas.
lai cik ļoti gribētos, lai ierobežotu krāpniekus - kā var aizliegt sadarboties?Bubuu @ 06.08.2024 21:04PTAC vispār derētu izveidot melno sarakstu ar tiem influenceriem, kas tekoši pārkāpj #sadarbība noteikumus un aizliegt uzņēmumiem ar šiem influenceriem sadarboties. Lai beigtos vienreiz tā #pašipirkām diršana.
toties viņa deva citiem nopelnīt. Es arī logus pati nemazgāju. Izvēlos to laiku pavadīt ar vīru vai meitu.Kotulūr @ 06.08.2024 16:11Didrulis aktīvi strādā pie biznesa. Pat logus pati nejēdz nomazgāt:(
forši. Paldies, ka izstāstīji par savu dzīvi par ko es neprasīju:)Veiksme @ 07.08.2024 09:07toties viņa deva citiem nopelnīt. Es arī logus pati nemazgāju. Izvēlos to laiku pavadīt ar vīru vai meitu.
uztur Ņura bifeļa formu 🐂Pakalne13 @ 06.08.2024 23:45Tos treknos kruasānus ar sieru viņa stabili uztaisīja uz diētas esošajam Ņurim, ne jau sev.
Nu jūs ar te muldat tā ka tas būtu sievas pienākums rūpēties par vīra uzturu. Ja viņam nepatīk kā viņa gatavo tad lai pats stājas pie pannām un katliem vai arī turpina rīt savus burgerus un kebabus un suši. Tak Didra tos ēdienus tāpat taisa kontentam ne Naurim.Hmmm1 @ 07.08.2024 10:22Katru reizi skatos un brīnos par Elīnas "pavārmākslu"
Nu viņas tie salikumi ir drausmīgi.
Un nebrīnīšos, ka Nauris ļoti bieži pavada uz poda. :D
Draugam parādīju viņas gatavotos ēdienus. Viņš pat pateica, ka nekad tādus neēstu.
Man tiešām ir žēl Naura. Vajadzēja sākumā pārbaudīt kā viņa taisa ēst un tad precēt :D
Elīn, ir pilns internets ar super gardām receptēm. Piemēram, tās pašas @airitata - Airita Kodorāne. (Pamācies no viņas lūdzu un nejauc iekšā papildus savas pļeckas)
Naurim tak negaršo tavi ēdieni, to nu gan var redzēt.
Bubuu @ 07.08.2024 10:44Nu jūs ar te muldat tā ka tas būtu sievas pienākums rūpēties par vīra uzturu. Ja viņam nepatīk kā viņa gatavo tad lai pats stājas pie pannām un katliem vai arī turpina rīt savus burgerus un kebabus un suši. Tak Didra tos ēdienus tāpat taisa kontentam ne Naurim.