Nezinu kā elindy profilā tie jautājumi bija,bet viņas pašas ,tur vairāk bija plūkšanās savā starpā.Kotulūr @ 24.07.2024 20:31viņai jau tāds rīkojums. Jālasa tikai ziņas ,kur rakstīts. - Elīna, tu esi mana iedvesma. Elin, pie jums šo smuko kleitu var nopirkt ? ELINA, TU ESI BOMBA., UTT. Viņai jau taisnību nepatik dzirdēt. Tikai frāzes ko raksta mazās fanes
man kautkā liekas,ka nekur viņas nebrauks. Tūlīt jau būs augusts,vajadzētu taču būt pierakstam,zināmiem datumiem,nopirktām biļetēm.Toreiz ,kad bija jālido uz Emirātiem,šito visu izdomāja,lai mamma ar Džeisonu paliek,viņi tak zināja,ka Džeisons nelidos🥶🥶nu un izdomāja par zobiem,redz,mammīte pie daktera atbrauca🤣🤣nevis mazdēliņu skatīt. Neticu,ka taisīs mammai tos zobus,pārāk skopa🤣krixis3 @ 24.07.2024 19:21Ja Elīna ar mammai aizbrauksim uz Turciju, tie būs vesela epopeja ar vinfad un mammfad operācijām. Tam., kuras neredz Elīnas story, viņas mamma grib tur zobus taisīt. Un Elīna jau domā, ka ja brauc līdzi, obligāti arī kāda operacija jāuztaisa, jo tjip pie reizes, lai nav pa tukšo brauciens. Bet viņa taču vispār neko nerubi. Ne angliski, ne turciski. Ielism sev nezināmas izcelsmes pupeļus un varēs atkal pus dažādu uz priekšu haipu taisīt. Es nesaku, ka Turcijā to ngevar izdarīt labi. Dārgā gala klīnikās noteikti. Bet ņemot vērā kāda kapeikpisēja viņa ir un cik visi ceļojumi notiek caur dirsu vienmēr. Es teiktu, ka bus jautri ??
Angelina33 @ 24.07.2024 16:02Ņuris uz diētas esot, aleluja, tas tik būs cirks
sheidiya @ 24.07.2024 23:17Katrs storijs, kur atbild uz jautājumu lodziņiem, ir kā nesaprotams, verbāls trash no didras mutes, reāli nespēju iebraukt tajā, ko viņa grib pateikt. Un protams, uz katru jautājumu jāatbild citās lupatās, lai pie reizes varētu notirgot ?
Gudralapsa @ 25.07.2024 08:33Tie Elīnas kursiki, 100 eur par vienu nodarbību?? ?? un jāpiesakās čatiņā!?? ??♀️
Hahahahahahah, zeme atvēries! ??? un tad viņa uz savām lapelēm vai kartona strēbelēm būs sarakstījusi ķērcošākā atziņas, kā piem šis ĀFIGENAiS domu grauds no pašas Flindy (es nevarēju nepārrakstīt šo murgu): “Tava galvenā problēma ir tā, ka Tu neplāno, okei, Tu plāno varbūt uz nākamajā nedēļā kaut kādu vienu pasākumu. Kā būtu ja Tu saplānotu visu savu dienu? Kā būtu ja Tu apsēstos un izdomātu ko Tev darīt. Sasmeltos kaut kādas idejas. Jo kur ir problēma? Tavā neplānošanā. Mīļie, es vienkārši ņemu un daru visu kas man ienāk prātā. Un es neanalizēju - vajag, nevajag, vai tā būs labāk… tikko man ir kāda ideja, crazy, uz jūru aizbraukt, bildēt peldkostīmus. Vienkārši iesēdos, braucu un darīju un es nezināju vai būs jēga, un es nezināju vai vajadzēja, let’s go! Un es centos atbrīvot savu darba ritmu tā, ka es varu ļauties visām tajām trakajām idejām, fotosesijām un viss kas ir atkarīgs tieši uz maniem pleciem. Plāno, uzreiz dari un saplānot tik daudz, ka Tu nevari tikt galā!”
Pilnīgs SVIESTS!!!!! Tad Tu plāno vai neplāno, kas pie velna? ?
es domāju, ka turku tirgoņi viņas pamatīgi izpurinās :DBerta92 @ 24.07.2024 19:29
Turcijā ir pieejami tulki, taka abas varēs vervelēt mierīgi krievu mēlē un ubagot sadarbības, atlaidītes, skidciņas ... Elīna uzdāvinās dakterīšiem koriģējošo vešiņu un gaidīs ka kundzei vēl piemaksās par to ka šī savu šnobeli līdz turcijai atvilkusi.
Gudralapsa @ 25.07.2024 08:33Tie Elīnas kursiki, 100 eur par vienu nodarbību?? ?? un jāpiesakās čatiņā!?? ??♀️
Hahahahahahah, zeme atvēries! ??? un tad viņa uz savām lapelēm vai kartona strēbelēm būs sarakstījusi ķērcošākā atziņas, kā piem šis ĀFIGENAiS domu grauds no pašas Flindy (es nevarēju nepārrakstīt šo murgu): “Tava galvenā problēma ir tā, ka Tu neplāno, okei, Tu plāno varbūt uz nākamajā nedēļā kaut kādu vienu pasākumu. Kā būtu ja Tu saplānotu visu savu dienu? Kā būtu ja Tu apsēstos un izdomātu ko Tev darīt. Sasmeltos kaut kādas idejas. Jo kur ir problēma? Tavā neplānošanā. Mīļie, es vienkārši ņemu un daru visu kas man ienāk prātā. Un es neanalizēju - vajag, nevajag, vai tā būs labāk… tikko man ir kāda ideja, crazy, uz jūru aizbraukt, bildēt peldkostīmus. Vienkārši iesēdos, braucu un darīju un es nezināju vai būs jēga, un es nezināju vai vajadzēja, let’s go! Un es centos atbrīvot savu darba ritmu tā, ka es varu ļauties visām tajām trakajām idejām, fotosesijām un viss kas ir atkarīgs tieši uz maniem pleciem. Plāno, uzreiz dari un saplānot tik daudz, ka Tu nevari tikt galā!”
interesanti,jāpiesakās čatiņā🤣🤣Un kā tie uzņēmēji viņai maksā???Tāpat uz rokas,skaidrā???🤣🤣Lai VID iečeko, uztaisa kontrolpirkumu🤣🤣Gudralapsa @ 25.07.2024 08:33Tie Elīnas kursiki, 100 eur par vienu nodarbību?? ?? un jāpiesakās čatiņā!?? ??♀️
LieneSabine777777777 @ 25.07.2024 13:09Iegāju elyndi mājaslapa , pirmo reizi redzu, lai saņemtu veikalā uz vietas preci ir vēl jāmaksā 1€??
ļoti ticams, jo pēdējos storijus es skatījos un domāju, wtf, kādu huiņu viņa tur gvelž? Pārtulkojot nav sapratusi, ka tas burtu salikums lv valodā skan pavisam citādi - huiba blā blā huiņa, es bombïga, blā blā, huiņaMayaaa @ 25.07.2024 13:08Didra tik pieseko instagramā kādam,kurš runā par biznesu , lai var vienkārši pārtulkot latviski, un pasniegt tos kā savus domu graudus.??