The Princess @ 18.07.2024 22:06
Šitas labs - "Kaut tu bikses savā bembī piedirstu".???
Sezam @ 18.07.2024 17:24Ak, Dievs. Viņa taču gribēja iet uz mākslīgo apaugļošanu, tur ir vēl 1000x vairāk hormonu terapijas, bet ļaujiet minēt, viņa nezināja ?
Kā viņa bija iedomājusies, ka ir kaut kādi mēnešreižu izsaukšanas vitamīni, nevis hormoni?
Un tak sita kulaku krūtīs, teica, ka ir gatava uz VISU! Uz visu, lai tikai paliktu stāvoklī…
The Princess @ 18.07.2024 22:06
Šitas labs - "Kaut tu bikses savā bembī piedirstu".???
Dona rumba @ 19.07.2024 09:55Man vienīgai liekas jocīgi, ka naurels ar tēvu divatā dodas izklaides braucienā uz nedēļu? Naurim tak ir draugi ar ko varētu braukt…
Un didron nemāk lietot kafijas aparātu, tur ūdens filtram vajag būt. Un gan jau arī tās tīrīšanas tabletes nelieto.
*Cap @ 19.07.2024 04:48Es absolūti neaizstāvu Nauri, bet varu iedomāties, ka tas brauciens viņam ir kā atelpa no Elīnas
Var iet izklaidēties un apskatīt vietas, nav Elīna, kas čīkst, ka par dārgu vai nav interesanti. Var normāli paēst, nav blakus kāds, kas izliksies, ka ēd
Nav blakus cilvēks, kas filmēs fake storijus, lai tikai parādītu, ka viņi abi iet uz randiņiem un pavada laiku kopā, kaut gan izskatās, ka viņiem nav nekas kopīgs izņemot bērnu un darbu
kāpēc domā, ka tev bloks?Ciena @ 19.07.2024 11:41Didris visus nobloķējis, vai tikai mani???
mon_moiselle @ 19.07.2024 10:29
Normāla eskorta servisa mājaslapa
https://failiem.lv/u/r6dgj3gnsy
un profesionāla fotosesija ar miljons bildēm ir domāta kam: tai drausmīgajai žaketītei vai pupiem/dibenam? 😂krmmm @ 19.07.2024 11:24Ak kungs, nolēmuso reizi nedēļā vēl iet uz profesionālo fotosesiju... kad jau likās, ka VĒL vairāk bildēties nav iespējams, viņa tomēr atrod veidu kā. Wtf. Apsēstība ar sevi un narcisms.