Bieži vien te vispār nav jēgas neko rakstīt, viens vārds, ko kāds izlasīs pa savam un viss, spalvas pa gaisu.
BlueMeg @ 31.03.2020 15:27Es pat nebrīnos, ka pie Elīnas strādā tāda Monta,kura klientei var pateikt, ka ar viņas izveidoto meikapu viņa mierīgi var iet gulēt un nākamajā dienā vēl ar viņu staigāt. (Mana kursabiedrene bija dzīvs piemērs- no rīta ierodas uz lekcijām tādā “messy” meikapā. Teica, ka tāda laba vizāžiste - Monta esot atļāvusi nemazgāt nost meikapu, nekas slikts nenotiks. Meitene, protams, naiva, tic, ka tik labs vizāžists taču negrib neko sliktu un vienmēr viņam ir taisnība!?) Neviens normāls vizāžists neko tādu savam klientam neieteiktu darīt!
Susanne @ 31.03.2020 15:35
Laikam biji domājusi Aleksandra. :)
Bet nu katram jau ir galva uz pleciem un jāizvērtē ko saka katra cilvēks, tāpēc jau nav jāiet gulēt ar kosmētiku, jo vizāžists tā saka. Katram skaidrs, ka uz nakti viss ir jāņem nost.
BlueMeg @ 31.03.2020 15:27Es pat nebrīnos, ka pie Elīnas strādā tāda Monta,kura klientei var pateikt, ka ar viņas izveidoto meikapu viņa mierīgi var iet gulēt un nākamajā dienā vēl ar viņu staigāt. (Mana kursabiedrene bija dzīvs piemērs- no rīta ierodas uz lekcijām tādā “messy” meikapā. Teica, ka tāda laba vizāžiste - Monta esot atļāvusi nemazgāt nost meikapu, nekas slikts nenotiks. Meitene, protams, naiva, tic, ka tik labs vizāžists taču negrib neko sliktu un vienmēr viņam ir taisnība!?) Neviens normāls vizāžists neko tādu savam klientam neieteiktu darīt!
Maddie227 @ 31.03.2020 15:46
Atceros savu izlaidumu, kad vizāžiste stingri piekodināja, lai tik pamēģinu kaut ko uz nakti atstāt.
Pirms kkur gada Elīna brauca ceļojumā un vakarā Aleksandra bija uztaisījusi make-up. Lidojums esot bijis naktī vai agri no rīta, ar kosmētiku gāja gulēt, tad lidoja un visu pirmo dienu nostaigāja. Tas nav TIK traki, cik nogulēt visu nakti, bet tāpat āda ilgi neelpo.
O, Elīna par drošību aizdomājusies, ražos sejas maskas, haha
Braitmane @ 31.03.2020 18:49Kāda varbūt var padalīties ar Didrihsones šokolādes keksiņu recepti? Tie ir tie keksiņi ar šķidro iekšiņu, ko viņa bija ielikusi storijos. Nezinu, kā pareizi sauc, bet izskatījās ļoti apetelīgi.
Man kā reiz mājās nav ko darīt, varētu vismaz keksiņus izcept. :D
Maddie227 @ 31.03.2020 18:51
Šokolādes fondants. Paskaties viņas IG highlights.
Pilnīgi manas domas.Meija @ 31.03.2020 19:10Pēdējā bilde pretīga. Ņirgāšanās vislielākā!!! Ceru šis nonaks Bez Tabu un visur citur!!!!
HeartBurnCity @ 31.03.2020 19:09Elīnas pēdējā bilde- idińi abi divi. Tāda ńirgāšanās.