ekspertize @ 30.03.2020 11:15Jautājums tīri aptaujas nolūkos - jūs spējat ēst vienu un to pašu katru dienu? Nu, es laikam šoreiz vairāk par tiem salātiem. Man kaut kā nesanāk vienu un to pašu vairāk par trijām dienām. Tad sāk šķebināt jau. Ir vel kāda kas nedēļu no vietas var sēdēt uz viena ēdiena, vai es tik tāda muļķe, kurai pārmaiņas visu laiku vajag? ?
Ļaunums @ 30.03.2020 11:44
1mēnesi ēdu kruasānus katru rītu, un tgd vispār nevaru ieēst viņus??
Bet tā 2-3 dienas varu vienu un to pašu, tālāk jau šķebina un gribas kaut ko citu.
es varu mēnesi ēst vienu un to pašu, ja garšo. Tad noriebjas un neēdu pusgadu, un tā uz maiņām??♀️?ekspertize @ 30.03.2020 11:15Jautājums tīri aptaujas nolūkos - jūs spējat ēst vienu un to pašu katru dienu? Nu, es laikam šoreiz vairāk par tiem salātiem. Man kaut kā nesanāk vienu un to pašu vairāk par trijām dienām. Tad sāk šķebināt jau. Ir vel kāda kas nedēļu no vietas var sēdēt uz viena ēdiena, vai es tik tāda muļķe, kurai pārmaiņas visu laiku vajag? ?
ekspertize @ 30.03.2020 11:15Jautājums tīri aptaujas nolūkos - jūs spējat ēst vienu un to pašu katru dienu? Nu, es laikam šoreiz vairāk par tiem salātiem. Man kaut kā nesanāk vienu un to pašu vairāk par trijām dienām. Tad sāk šķebināt jau. Ir vel kāda kas nedēļu no vietas var sēdēt uz viena ēdiena, vai es tik tāda muļķe, kurai pārmaiņas visu laiku vajag? ?
Dienasgals8 @ 30.03.2020 09:21Elīnas jaunais posts un tas teksts tik nesakarīgs, man vnk viņas vietā būtu kauns likt kaut ko tik nesakarīgu... Viņa pati lasīt māk?? Tik stulbu sieviški es redzu pirmo reizi... Latvijas viss stulbākā būtne, viņai tuvu nestāv nedz Somase,Burka utt.
Nu tik dumja, kā tā varbūt tik stulbs cilvēks, viņa pat nevēlas gūt prasmes un sevi izglītot un vest sevi pa izaugsmes ceļu.
Elīnas dzīves jēga - kafija, silikons, botox, cukurs, Nauris, POĻU lupatas...
Un tas Nauris tāds skuķis, gan jau Elīna viņu katru rītu '' ietin pampera''
Vienakrsi abi šķebina.. ? Idioti
Dienasgals8 @ 30.03.2020 11:52
Es varu ēst bieži risus, risoto saucamo
Un augļus. Bet katru rītu vienu un to pašu ne.. Sāk negaršo. Ēdu ko organisms vēlas paldies Dievam ka visu veselīgo ?
es 2 mēnešus pēc dzemdībām katru dienu ēdu auzu pārslu putru ar banāniem un kanēli, nu tik nenormāla apetīte uz to bija, organisms pilnīgi pieprasīja ?Maddie227 @ 30.03.2020 13:02
Es kādas 5 dienas no vietas varu ēst musli vai auzu putru, pēc tam gan apnīk un uz laiku kaut ko pamainu.
Aarzemniece12 @ 30.03.2020 13:41es 2 mēnešus pēc dzemdībām katru dienu ēdu auzu pārslu putru ar banāniem un kanēli, nu tik nenormāla apetīte uz to bija, organisms pilnīgi pieprasīja ?
Pūciņa19 @ 30.03.2020 13:58?
Haha
Jūs taču esat pašas viss debilakas no debilakajAM.
Pašam nav naudas un darba tagad, haha tā jums visam vaig, kakas jūs visas skaudīgs. ? NEVARAT atļauties par griķus vairs un savas skaudīgas dirsas izslaucīt tuletes
papīra... ?
A bet Elīnai ir viss darbs, glmurs turpinās un viss ir supeeeriigi. ??♥️
Nabadzes viss lielākas, un pietam bez sirds, un dvēseles!!!
rizha_anna @ 30.03.2020 14:00
Nu super, ka Elina vismaz grikus var atlauties :D
Butu tur ko skaust,ta ka peldi vien talak, trolli
Pūciņa19 @ 30.03.2020 14:05Nu ko a ko lai saka,nu skumji, bēdīgs šis vis portāls un uz nelaimes čupu veidots