Man ne prātā nenāk kādu mācīt. Visas esam gana lielas meitenes taču. Tikkai re kā sanāca. Par citu dzīvēm, izvēlēm spriežam, bet kritiku saņemt gan nepatīk, kaut ne mazlietiņ. Protams, dāmām patīk klačoties. Par kaut ko taču ir jārunā. Un atbildot uz jautājumu - nē, man galīgi neinteresē slavenību dzīves. Godīgi sakot, es pat nesekoju līdzi tam, ko šie cilvēki dara. Katram sava dzīve. Atšķirība tik tajā, ka viņu darbs iznes līdzi popularitāti. Tas pats attiecas arī uz citiem, ne slavenībām.
Man galīgi dienu nebojā visa šī grupa. Te vairāk es gribēju pievērst uzmanību faktam kā tādam. Kamēr te ir bariņš ar meitenēm, kuras es ticu, ka šeit ienāk ik dienu ko uzrakstīt, cilvēks, kuru aprunā, krāj dzīves pieredzi un dara lietas. Nu, tas tā. Loģiski domājot. Tāpēc man kaut kā šķiet, ka tās diskusijas, kas veidotas ar mērķi klačoties par cilvēku, ir vairāk tāda kā ne īpaši laimīgu cilvēku grupa, kurai par kaut ko besīties ir kā dienišķo kafiju izdzert. Taču tāda ir mentalitāte un tur neko nevar padarīt.