Mikrii @ 08.03.2020 21:28Izskatās, ka jaunā BFF Kelendy kaut ko par Montu un to Ilzi ir izstāstījusi Didrai, kā rezultātā abas tika “padzītas”. Es lieku likmi uz to, ka meitenes ņēma sev “čajas”. Man bija tā, ka pirku kleitu un zeķubikses, apkalpoja Ilze, Monta telefonu spaidīja blakus. Ilze paprasīja man par 2 eur vairāk nekā vajag, uz bļitkas mājās kleita bija 36 man paprasīja 38. Čeku nedeva, pati paprasīju, tik ilgi ņēmās gar to aparātu, ka redzams cilvēks ar to reti strādā. Protams, kašķi necēlu, lai jau tie divi eiro. Nu vot un tad paskaitat uz katru pirkumu katrai pa 1-2 eur, dienā lieks dešuks sanāk uz Didras rēķina. Mēnesī lieki 150-200 eur, sanāk bonusiņš. Kelendy gan jau atkoda un pavēstīja biznesa haizivij.
Katrā ziņā ne Monta, ne Didra neko neteiks, jo pārāk daudz viena par otru zin. Vai drīzāk gribētu teikt, ka Didra neko neteiks, jo Monta pārāk daudz detaļu par Taureni zin. Bet nu redzams aizvainojums abām pusēm - Monta reklamē citas lupatas, Didra tēlo laimīgu un starojošu un nomaina visur Montas bildes uz Kelendy.
Es to pamanīju tikai mājās. Es nezinu, laikam neesmu tas cilvēks, kas tērēs enerģiju, lai taisītu traci dēl 2 eur. Mazums sajuka meitenei, es jau nesaku, ka speciāli, izsaku tikai teorijas.?Milupa @ 09.03.2020 07:26
Es gan prasītu wtf, kapēc 2 eur vairāk...es nekad neklusēju kad cenas neatbilst! Un vienmēr viss tiek izlabots uz vietas. 1.kārt-uz cenu zīmes ir patiesā cena un ja viņi kko sajaukuši, tā ir viņu vaina.
2.kārt-klientam vienmēr taisnība (nu ne vienmēr, bet tas tāds nerakstīts likums)
Par taisnību jācīnās, tie 1-2 eur ir pašas nopenlīti un uz zemes nemētājas tāpat vien?♀️
Mikrii @ 09.03.2020 07:35Es to pamanīju tikai mājās. Es nezinu, laikam neesmu tas cilvēks, kas tērēs enerģiju, lai taisītu traci dēl 2 eur. Mazums sajuka meitenei, es jau nesaku, ka speciāli, izsaku tikai teorijas.?
Stalkerlvl1000 @ 08.03.2020 16:07Protams viņai tas obligāti bija jāpiemin, lai atbalstītājas sarosītos. Izskatās, ka tiešām savā ceļojumā citu nav ko dadīt kā cepties par komentāriem un, lai nesaka, ka neņem galvā tādus.
MUMS SIEVIETĒM JĀTURAS KOPĀ. ko var muldēt
Varēja arī pieminēt, ka jau jau ir tāda forša sieviete un atbalsta citas- kāpēc pati met savus naida komentārus twitterii un citur. Piekasās pilnīgiem sīkumiem. Tāpēc lai nebrīnās, ka nāk viss atpakaļ. Bet nē piemin tikai naudu un calvin klein apenes.
Viņa pati nesen vēl apsmēja to meiteni par tām grāmatām par kuru, bija tas cepiens, kad viņa tikai fotografējas,bet nelasa..
Ketija123 @ 09.03.2020 13:07
Un vēl publiski iereca par Saulietes fotošopēto presīti
Diamond- @ 09.03.2020 20:52Didrihsone atdzīstas. Meitenes, atdzīstas. Bāc nu kāda viņai ir izglītība? Tiešām pirmās piecas klases?
Jāseko līdzi vai nedzēš komentārus par Montu un pareizrakstību. Eh šīš vakara jautrās nodarbes
Diamond- @ 09.03.2020 20:55Haha paspēju šeit ierakstīt un viņa jau komentārus par rakstīšanu un Montu izdzēsusi. Tie influenceri laikam tiešām tā dara, ka ieliek bildi un tad visu laiku neatraujas no telefona jo jāvaktē komentāri. Nez vai tā var sevi uzlādēt pozitīvi dzīvojot paranojā par nelabiem komentāriem.
Mazaa_saulite @ 09.03.2020 21:28Monta arī te laikam visu laiku nāk un lasa, jo viņas teksts story- ja nepatik capstināšana šķir tālāk- visu izsaka. ??