Kiskismau @ 08.03.2020 14:26Ha ha ha. Alise Mičule lasa forumu un piemin to savos instagram ierakstā par sieviešu dienu. ? Pieminēja gan CK apenes gan to ka te spekulē par Mārtiņa profesiju (Tas gan laikam bija butterfly diskusijā) . Tik smieklīgi. Un saka ka mums šeit skaužot. ? Un man likās ka Taizemē ir vairāk ko darīt kā lasīt anonīmu forumu.
Jāturas kopā dāmas!
Blessed @ 08.03.2020 18:00Vai tiešām tās Didras somas ir 100% āda.
Ketija123 @ 08.03.2020 19:37quote]MUMS SIEVIETĒM JĀTURAS KOPĀ. ko var muldēt
Varēja arī pieminēt, ka jau jau ir tāda forša sieviete un atbalsta citas- kāpēc pati met savus naida komentārus twitterii un citur. Piekasās pilnīgiem sīkumiem.
++
Tas pousts bija ļoti neloģisks. Viņa vaicā, vai foruma lietotājas tiešām sevi tik zemu vērtē, ka uzskata, ka sieviete nespēj pelnīt un vēl vairāk kā vīrietis? Viņa apgalvo, ka viņai reizēm skauž, bet viņa priecājas par citām. Un kā esot jālauž stereotipi, ka mēs, sievietes bez vīriešiem neko nevaram sasniegt. Par kuru gadsimtu viņa runā? Nu nekādas loģikas tajā savārstījumā. Izklausās, ka salasījās forumu, sacepās, izdomāja sieviešu dienas aizsegā kaut ko gudru uzrakstīt, bet galīgi nesanāca.
Jā, es arī atceros, ka viņa bija kaut kad Live stāstījusi, ka nebija tā saulainākā bērnība, bet nekādās detaļās neizplūda. Es gan domāju, ka cilvēks var mainītes un kaut kādas traumas var tieši pavērt plašāku skatu uz lietām un veicināt empātiju. Neesmu fane, just saying, jo Alise tīri labi patīk.vivii @ 08.03.2020 21:13
Alisei ir konkrētas bērnības traumas, kuras viņa veiksmīgi slēpj! Tas, ka viņa smaida, ir pozitīva, visa tā vegan lieta utt., tā ir tikai maska, tas melnums joprojām viņā sēž, tas cilvēks, kurš bija kādreiz, joprojām ir ar viņu, tikai viņa sev ir “uzražojusi” jaunu tēlu. Alisei vienmēr ir vajadzējis pašapliecināties ( tas ir saistīts ar vecākiem utt.)
Viņa nav pozitīvs cilvēks, viņa ir skaudīga un ļoti egoistiska, jo vienmēr ir tikusi noniecināta! Cilvēkam vēl augt un augt savā attīstībā.
Ja tā tiešām ir, tad diezgan cūciski no Montas puses. Man būtu kauns tā darīt. Bet viņas jau neaizdomājas, ar ko šādas lietas var beigties uzņēmumam - sākot jau ar reputācijuMikrii @ 08.03.2020 21:28Izskatās, ka jaunā BFF Kelendy kaut ko par Montu un to Ilzi ir izstāstījusi Didrai, kā rezultātā abas tika “padzītas”. Es lieku likmi uz to, ka meitenes ņēma sev “čajas”. Man bija tā, ka pirku kleitu un zeķubikses, apkalpoja Ilze, Monta telefonu spaidīja blakus. Ilze paprasīja man par 2 eur vairāk nekā vajag, uz bļitkas mājās kleita bija 36 man paprasīja 38. Čeku nedeva, pati paprasīju, tik ilgi ņēmās gar to aparātu, ka redzams cilvēks ar to reti strādā. Protams, kašķi necēlu, lai jau tie divi eiro. Nu vot un tad paskaitat uz katru pirkumu katrai pa 1-2 eur, dienā lieks dešuks sanāk uz Didras rēķina. Mēnesī lieki 150-200 eur, sanāk bonusiņš. Kelendy gan jau atkoda un pavēstīja biznesa haizivij.
Katrā ziņā ne Monta, ne Didra neko neteiks, jo pārāk daudz viena par otru zin. Vai drīzāk gribētu teikt, ka Didra neko neteiks, jo Monta pārāk daudz detaļu par Taureni zin. Bet nu redzams aizvainojums abām pusēm - Monta reklamē citas lupatas, Didra tēlo laimīgu un starojošu un nomaina visur Montas bildes uz Kelendy.