dzīvoklis, kas visu laiku redzams viņas video? Man draugam ļoti patika tas dzīvoklis, pa cik pārdod, un kā jūs vispār zinat, ka pārdod? ss.com bija ielikts?blacke @ 05.03.2020 11:06
Viņiem joprojām ir savs dzīvoklis, nav pārdots, bet bij ielikts pārdošana
Paulaaaaaa @ 05.03.2020 16:51dzīvoklis, kas visu laiku redzams viņas video? Man draugam ļoti patika tas dzīvoklis, pa cik pārdod, un kā jūs vispār zinat, ka pārdod? ss.com bija ielikts?
Lizavay @ 05.03.2020 17:19Man patīk, kā Mičulis tiek pataisīts par lielo IT speciālistu, jo kādu laiciņu strādāja IT uzņēmumā MikroTik, bet ne jau par programmētāju, bet noliktavā :D Lai gan noliktavas darbiniekiem tur diezgan ok maksā, ap 1k ir uz rokas, varbūt nedaudz vairāk. Un dzīvoklis arī viņiem kredītā ir. Tā kā nav nekādi lielie bagātnieki, bet prieks, ka prot plānot savus tēriņus un braukt uz vietām, kur vien vēlās. Viņiem šāds dzīvesveids piestāv!
Blessed @ 06.03.2020 01:25Es patreiz arī dzīvoju netālu no Didras veikala, agrāk bieži Montu redzēju Valdemāra Rimi, kad gāja pirkt pienu un bulciņas? tagad gan tā retāk sanāk viņus redzēt.
Bet tā braukāšana uz darbu ar taksi ir kaut kas nedaudz amizants. Tur aiziet varbūt 10min sanāk nesteidzoties.
Soubace @ 05.03.2020 16:32Omg viņa reāli pati sev uzdeva tos jautājumus no cita profila?? neviens fakin neko tādu nejautātu. Viņa tur tikai dirš par savām stulbajām tēmām. ?
Soubace @ 05.03.2020 16:32Omg viņa reāli pati sev uzdeva tos jautājumus no cita profila?? neviens fakin neko tādu nejautātu. Viņa tur tikai dirš par savām stulbajām tēmām. ?
Diamond- @ 06.03.2020 09:03
Es par to pašu. Gan jau no Butterfly profila uzdeva sev. ?
Fitty @ 06.03.2020 11:24Staigā pusplika un tad reklamē, ka kārtējo reizi ir slima. Tāda viņa staigā apkārt un nodod to saviem apkārtējiem. Psc.
Ok, ārā ir pavasarīga saulīte, bet ārā nav +18 grādi. Čukča
Opā...Tik stulbu atziņu lasu pirmo reizi. Nabaga bērns.Pollyy @ 06.03.2020 12:01
Okej. Šis ir viens no pārspīlējumiem. ? Varbūt vēl pamācīt, kādu apakšveļu vilkt? ? Ja viņai ir silti, lai tā staigā. Ir ļoti daudz sievietes, kuras ģērbjas plāni. Es arī agrāk ģērbos ļoti plāni. Tagad neatļaujos, jo saslimšana neatbrīvos no mātes pienākumiem. Lai gan plāni ģērbjoties slimoju krietni mazāk kā tagad. Slimošanas atslēga ir imunitāte, nevis apģērbs.
Pollyy @ 06.03.2020 12:01
Okej. Šis ir viens no pārspīlējumiem. ? Varbūt vēl pamācīt, kādu apakšveļu vilkt? ? Ja viņai ir silti, lai tā staigā. Ir ļoti daudz sievietes, kuras ģērbjas plāni. Es arī agrāk ģērbos ļoti plāni. Tagad neatļaujos, jo saslimšana neatbrīvos no mātes pienākumiem. Lai gan plāni ģērbjoties slimoju krietni mazāk kā tagad. Slimošanas atslēga ir imunitāte, nevis apģērbs.